آخرین ها بلیط و قیمت بلیط
خانه » ویزا (برگ 2)

ویزا

ویزا

 قبل ورود به یک کشور خارجی، باید اجازه ورود به آن کشور را از  طریق مجاری قانونی آن کشور گرفته باشید. عمدتا برای اینکار بایستی به سفارت آن کشور در کشور خود مراجعه کرده و نسبت به ارائه مدارک لازم و تکمیل فرمها و … اقدام کنید. در واقع  ویزا یا روادید مدركی است كه ضمیمه گذرنامه(پاسپورت) شما می‌شود و نشان می‌دهد كه یكی از نمایندگان دولت آن كشور در سفارتخانه یا كنسولگری‌، درخواست شما مبنی بر ورود به كشور متبوع خود را بررسی و تشخیص داده است كه شما دارای شرایطی هستید كه برای هدفی خاص به آن كشور وارد می‌شوید.

visa1-thmb-ticket

 

 

کشور نوع ویزا مبلغ زمان تحویل مدارک مورد نیاز

چین

 

1 ماهه گروهی توریستی عادی

1 ماهه گروهی توریستی فوری

1 ماهه انفرادی عادی

1 ماهه انفرادی فوری

 

 

 

3 ماهه تجاری (دبل )

 

 

6 ماهه تجاری (مولتی پل)

 

1 ساله تجاری (مولتی پل)

 

110 دلار

140 دلار

115 دلار

150 دلار

 

 

 

530 دلار

 

 

780 دلار

 

950 دلار

 

7 روز کاری

5 روز کاری

7 روز کاری

5 روز کاری

 

 

 

8 روز کاری

 

 

8 روز کاری

 

12 روز کاری

پاسپورت- 2قطعه عکس 6*4 رنگی زمینه سفید- گواهی تمکن مالی

 به لاتین 35 میلیون تومان – بیمه مسافرتی

داشتن 2 صفحه خالی الزامی می باشد.

 

داشتن 5 فقره ویزا انفرادی الزامی میباشد

 

داشتن 8 فقره ویزا انفرادی الزامی میباشد

و تمکن مالی – بیمه مسافرتی

روسیه (مسکو)

14 روزه توریستی طبق بلیط

14 روزه توریستی فوری طبق بلیط

90 دلار

160 دلار

 

7 روز کاری

2 روز کاری

 

اصل پاسپورت – 1قطعه عکس 3*4  بلیط هواپیما – واچر هتل

آذربایجان (باکو – نخجوان)

1ماهه الکترونیکی عادی

1ماهه الکترونیکی فوریی

1 ماهه توریستی لبیل دار

35 دلار

70 دلار

45 دلار

 

3 روز کاری

3 ساعته

2 روز کاری

 

اسکن پاسپورت با 6 ماه اعتبار
پاسپورت + 1 قطعه عکس
هند 1 ماهه توریستی عادی 490.000 تومان 7 روز کاری

اصل پاسپوت- 2قطعه عکس 5*5 جدید – کپی صفحه اول و دوم شناسنامه – دو برگ کپی از صفحه اول پاسپورت – امضا مسافر در پاسپورت الزامی است -تکمیل فرم مشخصات فردی

تایلند

1ماهه توریستی سینگل

6 ماهه مولتی پل

40 یورو

160 یورو

3 روز کاری

3 روز کاری

اصل پاسپورت – 1 قطعه عکس  3*4 جدید – کپی  شناسنامه و کارت ملی – بلیط هواپیما – واچرهتل – مانده حساب بانکی حداقل 4 میلیون  تومان – حضور مسافر در ایران الزامی می باشد

اندونزی

1 ماهه توریستی عادی

1 ماهه توریستی فوری

60 دلار

140 دلار

7 روز کاری

3 روز کاری

اصل پاسپورت – دو قطعه عکس  3*4 جدید کپی کارت ملی- کپی شناسنامه تمام صفحات – تمکن مالی 10 میلیون – بلیط – هتل
فیلیپین 1 ماهه توریستی با مصاحبه 65 دلار 7 روز کاری اصل پاسپورت – 1قطعه عکس -تاییدیه حساب بانکی به لاتین بامانده 10 میلیون تومان –  بلیط و هتل
مالزی 2 ماهه توریستی 140 دلار 7 روز کاری اصل پاسپورت – دو قطعه عکس 3*4 – تمکن مالی 10 میلیون
ازبکستان 14 روزه توریستی عادی
14 روزه توریستی فوری

115 دلار

165 دلار

7 روز کاری اصل پاسپورت – 2 قطعه عکس 3*4 -گواهی اشتغال به کار – رزرو 7 شب هتل
قزاقستان

1 ماهه توریستی عادی

1 ماهه توریستی فوری

160 دلار

180 دلار

15 روز کاری

10 روز کاری

اصل پاسپورت – 1قطعه عکس 3*4  – مشخصات فردی
قرقیزستان

1 ماهه توریستی عادی

3 ماهه توریستی عادی

90 دلار

95 دلار

10 روز کاری اصل پاسپورت – 1قطعه عکس 3*4  – مشخصات فردی
ترکمنستان

10 روزه توریستی عادی

10 روزه توریستی فوری

180 دلار

240 دلار

20 روز کاری

15 روز کاری

اصل پاسپورت – 2 قطعه عکس 3*4  – ویزا فقط به مقصد عشق آباد- جهت ثبت ریجستر رزرو هتل الزامی می باشد.
هنگ کنگ 14 روزه توریستی  120 دلار 50 روز کاری

اسکن پاسپورت با 7ماه اعتبار- 2 قطعه عکس 3*4 – گواهی اشتغال به کار به لاتین- تمکن مالی به لاتین 20 میلیون  تومان- ترجمه شناسنامه- رزرو بلیط – فرم پرشده با امضا

عمان

1 ماهه توریستی بدون بلیط

1 ماهه توریستی با بلیط

320 درهم

300 درهم 

3 روز کاری

3 روز کاری

اسکن پاسپورت – اسکن عکس – کپی شناسنامه – چک تضمین شده بانکی 7 میلیون تومان – بدون نیاز به رزرو هتل
قطر 1 ماهه توریستی 490 درهم  7 روز کاری اسکن پاسپورت – چک تضمین شده بانکی 10 میلیون تومان
عراق 1 ماهه توریستی 50 دلار 7 روز کاری اصل پاسپورت – 2 قطعه عکس 3*4
لبنان

1 ماهه توریستی سینگل

1 ماهه توریستی دبل

55 دلار

65 دلار

5 روز کاری

5 روز کاری

اصل پاسپورت – 2 قطعه عکس 3*4  – مشخصات فردی- بلیط – هتل
سنگاپور 14 روزه توریستی  60 دلار 15 روز کاری اسکن پاسپورت امضا شده – 1 قطعه عکس مطابق پاسپورت نباشد – فرم تکمیل با امضا شده ویزا – رزرو بلیط و هتل
کره جنوبی 1 ماهه توریستی 260 دلار 15 روز کاری

اصل پاسپورت – 2قطعه عکس 4*6 – گردش 3ماهه حساب – بانکی 40 میلیون – چک تضمین شده بانکی 40 میلیون تومان – ترجمه کارت ملی و شناسنامه – گواهی اشتغال به کار به زبان لاتین – رزرو هتل و بلیط

ویتنام

1 ماهه توریستی عادی

1 ماهه توریستی فوری

125 دلار

155 دلار

20 روز کاری

10 روز کاری

اصل پاسپورت – 2 قطعه عکس  3*4 جدید – کپی  شناسنامه و کارت ملی – تمکن بانکی به لاتین 10 میلیون  تومان -رزرو هتل و بلیط
 

بنگلادش 1 ماهه توریستی 165 دلار 12 روز کاری اصل پاسپورت – 2 قطعه عکس 3*4 -گواهی اشتغال به کار ترجمه – کپی شناسنامه – رزرو هتل و بلیط

3ویزا بدون داشتن گذرنامه، بی معنی است. یعنی ابتدا باید گذرنامه بگیرید و سپس برای گرفتن ویزا از کشور مقصد خود اقدام کنید. در سفارتخانه شما را صرفا با گذرنامه تان میشناسند و احراز هویت میکنند (امکان این که مثلا با ارائه شناسنامه و کارت ملی بتوانید ویزا بگیرید وجود ندارد!!!)

3 ممکن است برای ورود به برخی کشورها با توجه به تابعیتی که دارید نیازی به اخذ ویزا از قبل نداشته باشید. این موضوع به خاطر تفاهم نامه های لغو روادید بین کشورهاست .

visa-ticket

singapore_visa1-icon  انواع ویزا

براساس هدف اعلام شده از سوی شما و ارائه مدارك برای اثبات آن ویزا انواع مختلفی دارد . ویزاهای رایج عبارتند از: ویزای توریستی،‌ دانشجویی،‌ تجاری، ‌پژوهشی و…‌ پس اكیدا توصیه می‌كنیم از ابتدا باید روادید دریافت شده توسط مسافر مناسب فعالیت مورد نظر (تجاری، توریستی، دانشجویی یا هر نوع دیگر) باشد. در غیر این صورت ممكن است مسافر در طول سفر دچار مشكلات احتمالی شود.

singapore_visa1-icon  انواع ویزا از نظر تعداد دفعات ورود و خروج

سنیگل : با ویزای سینگل شما تنها اجازه یك بار ورود به آن كشور را می‌دهد و  با خروج شما از آن کشور، این ویزا باطل میشود.
مالتی پل : ویزای مولتی پل این امكان را به شما میدهد که در طی مدت اعتبار ویزا به دفعات به کشور صادركننده ویزا وارد یا از آن خارج شوید.

singapore_visa1-icon  انواع ویزا از نظر درج در گذرنامه

ویزای با برچسب: توسط سفارت مربوطه، یک برچسب در یکی از صفحات گذرنامه شما الصاق میشود
ویزای با مهر: به جای برچسب، یک مهر در یکی از صفحات گذرنامه شما زده میشود و درون آن اطلاعات درج میگردد.

singapore_visa1-icon  انواع ویزا از نظر شرایط و محل صدور

ویزای معمولی: ویزایی که باید قبل از مسافرت توسط سفارتخانه کشور مربوطه دریافت کرده باشید
ویزای بدو ورود: ویزایی در لحظه ورود به کشور مقصد برایتان صادر میشود

ویزای آلمان

ویزای آلمان

اطلاعات زیر تنها جهت راهنمایی می باشند آژانس سعادت سیر گیتی در حال حاضر در مورد اخذ ویزا اروپا هیچ فعالیتی ندارد. لطفا سوالی در مورد اخذ ویزا کشورهای اروپایی نفرمائید ویزای آلمان Germany Visa     ویزای توریستی آلمان:   ویزای توریستی آلمان به افرادی تعلق می‌گیرد که قصد بازدید از این کشور را دارند و برای مدت معینی ... ادامه مطلب »

ویزای دانمارک

ویزای دانمارک

 ویزای دانمارک Denmark Visa       ویزای کاری دانمارک:   ویزای کاری دانمارک یکی از بهترین انواع ویزا برای کسانی است که می خواهند با مدرک تحصیلی فوق لیسانس یا بالاتر جهت کار در کشور دانمارک اقدام نمایند.این ویزا که از انواع PBS   یا همان Point Based System  می باشد همانگونه که از اسمش برمی آید شامل یک سری ... ادامه مطلب »

ویزای سوئیس

ویزای سوئیس  Switzerland Visa   مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای سوئیس    در صورتي که فرزندي قصد مسافرت با يکي از والدين خود را دارد بايد حتما” رضايتنامه ي کتبي محضری  از ديگر والد با ترجمه انگلیسی  ارائه دهد.     فرزندان زیر  18 سال بايد حتما” همراه یکی از والدین خود جهت ویزا اقدام نمایند و   فرم ویزاتوسط ... ادامه مطلب »

ویزای نروژ

ویزای نروژ Norway  Visa مدارک لازم برای ویزای کشور نروژ انواع ویزای نروژ اخذ اقامت نروژ از طریق تحصیل یکی از راه های اخذ اقامت کشور نروژ اخذ ویزای تحصیلی می باشد که با توجه به در نظر گرفتن شرایط داوطلب می توان این نوع ویزا را اخذ نمود. به این صورت که دولت نروژ حین تحصیل به دانشجو اجازه ... ادامه مطلب »

ویزای بنگلادش

ویزای بنگلادش

ویزای بنگلادش Bangladesh Visa       مدارک لازم جهت اخذ ویزا بنگلادش:   توضیحات: – هزینه خدمات ویزا با توجه به نرخ ارز به صورت ریالی محاسبه و اخذ می گردد و به صورت نت می باشد. – در صورت ممنوع الخروج بودن مسافر و یا هر گونه نقص در گذرنامه هیچگونه مسئولیتی متوجه کهکشان سفر جنوب نخواهد بود ... ادامه مطلب »

ویزای عمان

ویزای عمان

ویزای عمان Oman Visa       مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزا عمان:       توضیحات: – هزینه خدمات ویزا با توجه به نرخ ارز به صورت ریالی محاسبه و اخذ می گردد و به صورت نت می باشد. – در صورت ممنوع الخروج بودن مسافر و یا هر گونه نقص در گذرنامه مسئولیت متوجه مسافر خواهد بود. ... ادامه مطلب »

ویزای لیبی

ویزای لیبی Libya Visa لیبی کشوری در شمال آفریقا است که در کنار دریای مدیترانه قرار گرفته است  طرابلس پایتخت آن است و مشکل اصلی در جذب گردشگر به لیبی، تعداد کم فرودگاه‌ها و هتل‌ها، شرایط بد جاده‌ها، آشنا نبودن بیشتر مردم این کشور به زبان‌های انگلیسی و فرانسوی و نبود اطلاع‌رسانی کافی درباره‌ی جاذبه‌های گردشگری این کشور است پس ... ادامه مطلب »

ویزای کنیا

ویزای کنیا کشور کنیا  کشوری است واقع در شرق قاره آفریقا و  پایتخت آن  شهر نایروبی است جمعیت آن حدود 2 میلیون و 500 هزار نفر می باشد هفتاد و سه درصد مردم کنیا مسیحی، نوزده درصد آنیمیست و شش درصد مسلمان هستند. زبان های رسمی آنان سواحلی وانگلیسی است و بخاطر زیبایی هایش گردشگران زیادی را به خود جلب ... ادامه مطلب »

ویزای مالدیو

بلیط اروپا ویژه افراد مقیم

ویزای مالدیو Malsive Visa       مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای مالدیو:        آدرس سفارت مالدیو در ایران:     تهران – منطقه ٧ – خ. پاسداران – فردوس – خ. یارمحمدی – ک. کریمی – ش. شماره تماس : 22545345 شماره فکس :22590190       ادامه مطلب »

ویزای قرقیزستان

ویزای قرقیزستان Kyrgyzstan Visa مدارک موردنیاز جهت اخذ ویزای قرقیزستان اصل گذرنامه امضا شده با حداقل 7 ماه اعتبار از زمان ورود به کشور قرقیزستان یک قطعه عكس جديد رنگي، زمینه سفید و تمام رخ مشخصات فردی مسافر باید در صورت عدم اقامت در هتل طی 48 ساعت در اداره پلیس ریجستر شود   انواع ویزای قرقیزستان ویزای توریستی ویزای ... ادامه مطلب »

برای ورود به کانال راهنمای سفر ما کلیک کنید