آخرین ها بلیط و قیمت بلیط
خانه » ویزا (برگ 3)

ویزا

ویزا

 قبل ورود به یک کشور خارجی، باید اجازه ورود به آن کشور را از  طریق مجاری قانونی آن کشور گرفته باشید. عمدتا برای اینکار بایستی به سفارت آن کشور در کشور خود مراجعه کرده و نسبت به ارائه مدارک لازم و تکمیل فرمها و … اقدام کنید. در واقع  ویزا یا روادید مدركی است كه ضمیمه گذرنامه(پاسپورت) شما می‌شود و نشان می‌دهد كه یكی از نمایندگان دولت آن كشور در سفارتخانه یا كنسولگری‌، درخواست شما مبنی بر ورود به كشور متبوع خود را بررسی و تشخیص داده است كه شما دارای شرایطی هستید كه برای هدفی خاص به آن كشور وارد می‌شوید.

visa1-thmb-ticket

 

 

کشور نوع ویزا مبلغ زمان تحویل مدارک مورد نیاز

چین

 

1 ماهه گروهی توریستی عادی

1 ماهه گروهی توریستی فوری

1 ماهه انفرادی عادی

1 ماهه انفرادی فوری

 

 

 

3 ماهه تجاری (دبل )

 

 

6 ماهه تجاری (مولتی پل)

 

1 ساله تجاری (مولتی پل)

 

110 دلار

140 دلار

115 دلار

145 دلار

 

 

 

530 دلار

 

 

930 دلار

 

1250 دلار

 

7 روز کاری

5 روز کاری

7 روز کاری

5 روز کاری

 

 

 

8 روز کاری

 

 

8 روز کاری

 

12 روز کاری

پاسپورت- 2قطعه عکس 6*4 رنگی زمینه سفید- گواهی تمکن مالی

به لاتین 35 میلیون تومان – بیمه مسافرتی

داشتن 2 صفحه خالی الزامی می باشد.

 

داشتن 5 فقره ویزا انفرادی الزامی میباشد

 

داشتن 8 فقره ویزا انفرادی الزامی میباشد

و تمکن مالی – بیمه مسافرتی

روسیه (مسکو) 14 روزه توریستی طبق بلیط

14 روزه توریستی فوری طبق بلیط

95 دلار

170 دلار

7 روز کاری

2 روز کاری

اصل پاسپورت – 1قطعه عکس 3*4  بلیط هواپیما – واچر هتل
آذربایجان (باکو – نخجوان) 1ماهه الکترونیکی عادی

1ماهه الکترونیکی فوریی

1 ماهه توریستی لبیل دار

35 دلار

70 دلار

45 دلار

 

3 روز کاری

3 ساعته

2 روز کاری

اسکن پاسپورت با 6 ماه اعتبار
پاسپورت + 1 قطعه عکس
هند 1 ماهه توریستی عادی 375.000 تومان 7 روز کاری اصل پاسپوت- 2قطعه عکس 5*5 جدید – کپی صفحه اول و دوم شناسنامه – دو برگ کپی از صفحه اول پاسپورت – امضا مسافر در پاسپورت الزامی است -تکمیل فرم مشخصات فردی
تایلند 1ماهه توریستی سینگل

6 ماهه مولتی پل

600.000 تومان

2.000.000 تومان

3 روز کاری

3 روز کاری

اصل پاسپورت – 1 قطعه عکس  3*4 جدید – کپی  شناسنامه و کارت ملی – بلیط هواپیما – واچرهتل – مانده حساب بانکی حداقل 4 میلیون  تومان – حضور مسافر در ایران الزامی می باشد
اندونزی 1 ماهه توریستی عادی

1 ماهه توریستی فوری

60 دلار

140 دلار

7 روز کاری

3 روز کاری

اصل پاسپورت – دو قطعه عکس  3*4 جدید کپی کارت ملی- کپی شناسنامه تمام صفحات – تمکن مالی 10 میلیون – بلیط – هتل
فیلیپین 1 ماهه توریستی با مصاحبه 65 دلار 7 روز کاری اصل پاسپورت – 1قطعه عکس -تاییدیه حساب بانکی به لاتین بامانده 10 میلیون تومان –  بلیط و هتل
مالزی 2 ماهه توریستی 140 دلار 7 روز کاری اصل پاسپورت – دو قطعه عکس 3*4 – تمکن مالی 10 میلیون
ازبکستان 14 روزه توریستی عادی
14 روزه توریستی فوری

115 دلار

165 دلار

7 روز کاری اصل پاسپورت – 2 قطعه عکس 3*4 -گواهی اشتغال به کار – رزرو 7 شب هتل
قزاقستان 1 ماهه توریستی عادی

1 ماهه توریستی فوری

160 دلار

180 دلار

15 روز کاری

10 روز کاری

اصل پاسپورت – 1قطعه عکس 3*4  – مشخصات فردی
قرقیزستان

1 ماهه توریستی عادی

3 ماهه توریستی عادی

90 دلار

95 دلار

10 روز کاری اصل پاسپورت – 1قطعه عکس 3*4  – مشخصات فردی
ترکمنستان

10 روزه توریستی عادی

10 روزه توریستی فوری

140 دلار

240 دلار

20 روز کاری

15 روز کاری

اصل پاسپورت – 2 قطعه عکس 3*4  – ویزا فقط به مقصد عشق آباد- جهت ثبت ریجستر رزرو هتل الزامی می باشد.
هنگ کنگ 14 روزه توریستی 170 دلار 50 روز کاری اسکن پاسپورت با 7ماه اعتبار- 2 قطعه عکس 3*4 – گواهی اشتغال به کار به لاتین- تمکن مالی به لاتین 20 میلیون  تومان- ترجمه شناسنامه- رزرو بلیط – فرم پرشده با امضا
عمان 1 ماهه توریستی بدون بلیط

1 ماهه توریستی با بلیط

330 درهم

310 درهم

3 روز کاری

3 روز کاری

اسکن پاسپورت – اسکن عکس – کپی شناسنامه – چک تضمین شده بانکی 7 میلیون تومان – بدون نیاز به رزرو هتل
قطر 1 ماهه توریستی 330 درهم 7 روز کاری اسکن پاسپورت – چک تضمین شده بانکی 10 میلیون تومان
عراق 1 ماهه توریستی 50 دلار 7 روز کاری اصل پاسپورت – 2 قطعه عکس 3*4
لبنان

1 ماهه توریستی سینگل

1 ماهه توریستی دبل

55 دلار

65 دلار

5 روز کاری

5 روز کاری

اصل پاسپورت – 2 قطعه عکس 3*4  – مشخصات فردی- بلیط – هتل
سنگاپور 14 روزه توریستی 65 دلار 15 روز کاری اسکن پاسپورت امضا شده – 1 قطعه عکس مطابق پاسپورت نباشد – فرم تکمیل با امضا شده ویزا – رزرو بلیط و هتل
کره جنوبی 1 ماهه توریستی 260 دلار 15 روز کاری اصل پاسپورت – 2قطعه عکس 4*6 – گردش 3ماهه حساب – بانکی 40 میلیون – چک تضمین شده بانکی 40 میلیون تومان – ترجمه کارت ملی و شناسنامه – گواهی اشتغال به کار به زبان لاتین – رزرو هتل و بلیط
ویتنام

1 ماهه توریستی عادی

1 ماهه توریستی فوری

140 دلار

175 دلار

20 روز کاری

10 روز کاری

اصل پاسپورت – 2 قطعه عکس  3*4 جدید – کپی  شناسنامه و کارت ملی – تمکن بانکی به لاتین 10 میلیون  تومان -رزرو هتل و بلیط
بنگلادش 1 ماهه توریستی 160 دلار 12 روز کاری اصل پاسپورت – 2 قطعه عکس 3*4 -گواهی اشتغال به کار ترجمه – کپی شناسنامه – رزرو هتل و بلیط

3ویزا بدون داشتن گذرنامه، بی معنی است. یعنی ابتدا باید گذرنامه بگیرید و سپس برای گرفتن ویزا از کشور مقصد خود اقدام کنید. در سفارتخانه شما را صرفا با گذرنامه تان میشناسند و احراز هویت میکنند (امکان این که مثلا با ارائه شناسنامه و کارت ملی بتوانید ویزا بگیرید وجود ندارد!!!)

3 ممکن است برای ورود به برخی کشورها با توجه به تابعیتی که دارید نیازی به اخذ ویزا از قبل نداشته باشید. این موضوع به خاطر تفاهم نامه های لغو روادید بین کشورهاست .

visa-ticket

singapore_visa1-icon  انواع ویزا

براساس هدف اعلام شده از سوی شما و ارائه مدارك برای اثبات آن ویزا انواع مختلفی دارد . ویزاهای رایج عبارتند از: ویزای توریستی،‌ دانشجویی،‌ تجاری، ‌پژوهشی و…‌ پس اكیدا توصیه می‌كنیم از ابتدا باید روادید دریافت شده توسط مسافر مناسب فعالیت مورد نظر (تجاری، توریستی، دانشجویی یا هر نوع دیگر) باشد. در غیر این صورت ممكن است مسافر در طول سفر دچار مشكلات احتمالی شود.

singapore_visa1-icon  انواع ویزا از نظر تعداد دفعات ورود و خروج

سنیگل : با ویزای سینگل شما تنها اجازه یك بار ورود به آن كشور را می‌دهد و  با خروج شما از آن کشور، این ویزا باطل میشود.
مالتی پل : ویزای مولتی پل این امكان را به شما میدهد که در طی مدت اعتبار ویزا به دفعات به کشور صادركننده ویزا وارد یا از آن خارج شوید.

singapore_visa1-icon  انواع ویزا از نظر درج در گذرنامه

ویزای با برچسب: توسط سفارت مربوطه، یک برچسب در یکی از صفحات گذرنامه شما الصاق میشود
ویزای با مهر: به جای برچسب، یک مهر در یکی از صفحات گذرنامه شما زده میشود و درون آن اطلاعات درج میگردد.

singapore_visa1-icon  انواع ویزا از نظر شرایط و محل صدور

ویزای معمولی: ویزایی که باید قبل از مسافرت توسط سفارتخانه کشور مربوطه دریافت کرده باشید
ویزای بدو ورود: ویزایی در لحظه ورود به کشور مقصد برایتان صادر میشود

ویزای کوبا

ویزای کوبا Cuba Visa انواع ویزای کوبا  ویزای توریستی کوبا ویزای فوری کوبا ویزای تجاری کوبا مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای توریستی فرم تقاضا گذرنامه معتبر با 1 صفحه ی کاملا خالی بلیط رفت و برگشت پرداخت هزینه ویزا نامه تمبر خورده به همراه آدرس برای درخواست پستی مدارک لازم برای اخذ ویزا کوبا اصل پاسپورت  ۲قطعه عکس ۶ ... ادامه مطلب »

ویزای آرژانتین

ویزای آرژانتین

ویزای آرژانتین Argentina Visa        انواع ویزا: ویزای توریستی ویزای دانشجویی   مدارک لازم جهت اخذ ویزای توریستی آرژانتین :       مدارک لازم جهت اخذ ویزای دانشجویی آرژانتین:         ادامه مطلب »

ویزای کلمبیا

ویزای کلمبیا Colombian Visa انواع ویزای کلمبیا ویزای توریستی ویزای کاری ویزای بازرگانی در قسمت زیر  انواع ویزای کلمبیا را بصورت مختصر شرح می دهیم.   ویزای  بازرگاني: در صورت ابتياع دعوتنامه شركت كلمبيايي كه در آن اظهار شود كه متقاضي براي انجام چه نوع معامله‌اي عازم كلمبيا است، مي‌توان با سفارت تماس گرفت معرفي‌نامه از شركت ايراني كه در ... ادامه مطلب »

ویزای فیلیپین

ویزای فیلیپین

 Philippine visa       انواع ویزا فیلیپین: ویزای توریستی ویزای دانشجویی       ویزای توریستی فیلیپین (Tourist Visa):     درمورد این ویزا باید گفت که  ویزای توریستی فیلیپین به افرادی تعلق می‌گیرد که به قصد گردش و بازدید، تقاضای سفر به این کشور را دارند. ویزای توریستی به مسافر اجازه‌ی کار در کشور فیلیپین یا اقامت بیش ... ادامه مطلب »

ویزای بلغارستان

ویزای بلغارستان Bulgaria Visa انواع ویزای بلغارستان ویزای عادی بلغارستان یزای توریستی بلغارستان ویزای بازرگانی بلغارستان ویزای تحصیلی بلغارستان ویزای ترانزیت بلغارستان مدارک  ویزاها در این قسمت مدارک انواع ویزاهای بالا مطرح می شود: عادي-توريستي: دعوتنامه رسمي، فرم سفارت، يك قطعه عكس، گذرنامه معتبر· بازرگاني: دعوتنامه رسمي تجاري، يك قطعه عكس، گذرنامه معتبر· تحصيلي: پذيرش از دانشگاه بلغارستان از طريق ... ادامه مطلب »

ویزای رومانی

ویزای رومانی Romania Visa جهت دریافت ویزای رومانی اولین چیزی که نیاز دارید یک دعوتنامه از یک فرد رومانیایی یا تبعه رومانی می باشد. فرد رومانیایی در شهر محل سکونت خود به پلیس مهاجرت رفته و درخواست صدور دعوتنامه برای شما مینماید. پلیس مهاجرت پس از بررسی مدارک و مصاحبه از فرد پس از تأیید برگه ای دو رو (همان ... ادامه مطلب »

سفر ایرانیان به 25 کشور دنیا بدون ویزا

سفر ایرانیان به 25 کشور دنیا بدون ویزا       اما خبر خوشحال کننده اینست که هنوز هم میتوانیم به 25 کشور دنیا بدون داشتن ویزا سفر کنیم. این کشورها از تمامی قاره های جهان هستند و فقط شامل کشور های یی نمی شوند.و فقط میتوانید با تهیه بلیط هواپیما برای سفر به این کشورها آماده شوید. هر کدام ... ادامه مطلب »

ویزای مجارستان و دانلود مدارک مورد نیاز برای ویزای مجارستان

ویزای مجارستان

اطلاعات زیر تنها جهت راهنمایی می باشند آژانس سعادت سیر گیتی در حال حاضر در مورد اخذ ویزا اروپا هیچ فعالیتی ندارد. لطفا سوالی در مورد اخذ ویزا کشورهای اروپایی نفرمائید ویزای مجارستان  Hungary Visa         انواع ویزای مجارستان     ویزای توریستی مجارستان ویزای تحصیلی مجارستان ویزای کار مجارستان ویزای توریستی مجارستان مجارستان که در اروپای ... ادامه مطلب »

ویزای لهستان و انواع آن با مدارک مورد نیاز ویزای لهستان

ویزای لهستان

ویزای لهستان Poland Visa       انواع ویزای لهستان     ویزای توریستی لهستان  ویزای تجاری لهستان انواع ویزای لهستان با توجه به مدت زمان اقامت     ویزای کوتاه مدت مسافرت شخصی معالجه و درمان شرکت در مسابقات ورزشی شرکت در نمایشگاه ها شرکت در سمینار ها ، دانشگاهی و فرهنگی شرکت در کنفرانس بین المللی ویزای لهستان ... ادامه مطلب »

ویزای ترکمنستان و اطلاعات مربوط به انواع ویزای ترکمنستان

ویزای ترکمنستان

ویزای ترکمنستان Turkmenistan Visa       افراد برای دريافت رواديد تركمنستان با توجه به نوع ویزای مورد نظر خود، دعوتنامه ارسال شده به نام خودرا به همراه مدارك لازم از جمله گذرنامه و عکس را به سفارتخانه  تركمنستان ارائه نمايد. ویزاها با توجه به نوع آن ها مدت های مختلفی دارند، از 10 روزه تا 1 ماه و 3 ... ادامه مطلب »

برای ورود به کانال راهنمای سفر ما کلیک کنید