آخرین ها بلیط و قیمت بلیط
خانه » ویزا (برگ 6)

ویزا

ویزا

 قبل ورود به یک کشور خارجی، باید اجازه ورود به آن کشور را از  طریق مجاری قانونی آن کشور گرفته باشید. عمدتا برای اینکار بایستی به سفارت آن کشور در کشور خود مراجعه کرده و نسبت به ارائه مدارک لازم و تکمیل فرمها و … اقدام کنید. در واقع  ویزا یا روادید مدركی است كه ضمیمه گذرنامه(پاسپورت) شما می‌شود و نشان می‌دهد كه یكی از نمایندگان دولت آن كشور در سفارتخانه یا كنسولگری‌، درخواست شما مبنی بر ورود به كشور متبوع خود را بررسی و تشخیص داده است كه شما دارای شرایطی هستید كه برای هدفی خاص به آن كشور وارد می‌شوید.

visa1-thmb-ticket

 

 

کشور نوع ویزا مبلغ زمان تحویل مدارک مورد نیاز

چین

 

1 ماهه گروهی توریستی عادی

1 ماهه گروهی توریستی فوری

1 ماهه انفرادی عادی

1 ماهه انفرادی فوری

 

 

 

3 ماهه تجاری (دبل )

 

 

6 ماهه تجاری (مولتی پل)

 

1 ساله تجاری (مولتی پل)

 

110 دلار

140 دلار

115 دلار

150 دلار

 

 

 

530 دلار

 

 

780 دلار

 

950 دلار

 

7 روز کاری

5 روز کاری

7 روز کاری

5 روز کاری

 

 

 

8 روز کاری

 

 

8 روز کاری

 

12 روز کاری

پاسپورت- 2قطعه عکس 6*4 رنگی زمینه سفید- گواهی تمکن مالی

 به لاتین 35 میلیون تومان – بیمه مسافرتی

داشتن 2 صفحه خالی الزامی می باشد.

 

داشتن 5 فقره ویزا انفرادی الزامی میباشد

 

داشتن 8 فقره ویزا انفرادی الزامی میباشد

و تمکن مالی – بیمه مسافرتی

روسیه (مسکو)

14 روزه توریستی طبق بلیط

14 روزه توریستی فوری طبق بلیط

90 دلار

160 دلار

 

7 روز کاری

2 روز کاری

 

اصل پاسپورت – 1قطعه عکس 3*4  بلیط هواپیما – واچر هتل

آذربایجان (باکو – نخجوان)

1ماهه الکترونیکی عادی

1ماهه الکترونیکی فوریی

1 ماهه توریستی لبیل دار

35 دلار

70 دلار

45 دلار

 

3 روز کاری

3 ساعته

2 روز کاری

 

اسکن پاسپورت با 6 ماه اعتبار
پاسپورت + 1 قطعه عکس
هند 1 ماهه توریستی عادی 490.000 تومان 7 روز کاری

اصل پاسپوت- 2قطعه عکس 5*5 جدید – کپی صفحه اول و دوم شناسنامه – دو برگ کپی از صفحه اول پاسپورت – امضا مسافر در پاسپورت الزامی است -تکمیل فرم مشخصات فردی

تایلند

1ماهه توریستی سینگل

6 ماهه مولتی پل

40 یورو

160 یورو

3 روز کاری

3 روز کاری

اصل پاسپورت – 1 قطعه عکس  3*4 جدید – کپی  شناسنامه و کارت ملی – بلیط هواپیما – واچرهتل – مانده حساب بانکی حداقل 4 میلیون  تومان – حضور مسافر در ایران الزامی می باشد

اندونزی

1 ماهه توریستی عادی

1 ماهه توریستی فوری

60 دلار

140 دلار

7 روز کاری

3 روز کاری

اصل پاسپورت – دو قطعه عکس  3*4 جدید کپی کارت ملی- کپی شناسنامه تمام صفحات – تمکن مالی 10 میلیون – بلیط – هتل
فیلیپین 1 ماهه توریستی با مصاحبه 65 دلار 7 روز کاری اصل پاسپورت – 1قطعه عکس -تاییدیه حساب بانکی به لاتین بامانده 10 میلیون تومان –  بلیط و هتل
مالزی 2 ماهه توریستی 140 دلار 7 روز کاری اصل پاسپورت – دو قطعه عکس 3*4 – تمکن مالی 10 میلیون
ازبکستان 14 روزه توریستی عادی
14 روزه توریستی فوری

115 دلار

165 دلار

7 روز کاری اصل پاسپورت – 2 قطعه عکس 3*4 -گواهی اشتغال به کار – رزرو 7 شب هتل
قزاقستان

1 ماهه توریستی عادی

1 ماهه توریستی فوری

160 دلار

180 دلار

15 روز کاری

10 روز کاری

اصل پاسپورت – 1قطعه عکس 3*4  – مشخصات فردی
قرقیزستان

1 ماهه توریستی عادی

3 ماهه توریستی عادی

90 دلار

95 دلار

10 روز کاری اصل پاسپورت – 1قطعه عکس 3*4  – مشخصات فردی
ترکمنستان

10 روزه توریستی عادی

10 روزه توریستی فوری

180 دلار

240 دلار

20 روز کاری

15 روز کاری

اصل پاسپورت – 2 قطعه عکس 3*4  – ویزا فقط به مقصد عشق آباد- جهت ثبت ریجستر رزرو هتل الزامی می باشد.
هنگ کنگ 14 روزه توریستی  120 دلار 50 روز کاری

اسکن پاسپورت با 7ماه اعتبار- 2 قطعه عکس 3*4 – گواهی اشتغال به کار به لاتین- تمکن مالی به لاتین 20 میلیون  تومان- ترجمه شناسنامه- رزرو بلیط – فرم پرشده با امضا

عمان

1 ماهه توریستی بدون بلیط

1 ماهه توریستی با بلیط

320 درهم

300 درهم 

3 روز کاری

3 روز کاری

اسکن پاسپورت – اسکن عکس – کپی شناسنامه – چک تضمین شده بانکی 7 میلیون تومان – بدون نیاز به رزرو هتل
قطر 1 ماهه توریستی 490 درهم  7 روز کاری اسکن پاسپورت – چک تضمین شده بانکی 10 میلیون تومان
عراق 1 ماهه توریستی 50 دلار 7 روز کاری اصل پاسپورت – 2 قطعه عکس 3*4
لبنان

1 ماهه توریستی سینگل

1 ماهه توریستی دبل

55 دلار

65 دلار

5 روز کاری

5 روز کاری

اصل پاسپورت – 2 قطعه عکس 3*4  – مشخصات فردی- بلیط – هتل
سنگاپور 14 روزه توریستی  60 دلار 15 روز کاری اسکن پاسپورت امضا شده – 1 قطعه عکس مطابق پاسپورت نباشد – فرم تکمیل با امضا شده ویزا – رزرو بلیط و هتل
کره جنوبی 1 ماهه توریستی 260 دلار 15 روز کاری

اصل پاسپورت – 2قطعه عکس 4*6 – گردش 3ماهه حساب – بانکی 40 میلیون – چک تضمین شده بانکی 40 میلیون تومان – ترجمه کارت ملی و شناسنامه – گواهی اشتغال به کار به زبان لاتین – رزرو هتل و بلیط

ویتنام

1 ماهه توریستی عادی

1 ماهه توریستی فوری

125 دلار

155 دلار

20 روز کاری

10 روز کاری

اصل پاسپورت – 2 قطعه عکس  3*4 جدید – کپی  شناسنامه و کارت ملی – تمکن بانکی به لاتین 10 میلیون  تومان -رزرو هتل و بلیط
 

بنگلادش 1 ماهه توریستی 165 دلار 12 روز کاری اصل پاسپورت – 2 قطعه عکس 3*4 -گواهی اشتغال به کار ترجمه – کپی شناسنامه – رزرو هتل و بلیط

3ویزا بدون داشتن گذرنامه، بی معنی است. یعنی ابتدا باید گذرنامه بگیرید و سپس برای گرفتن ویزا از کشور مقصد خود اقدام کنید. در سفارتخانه شما را صرفا با گذرنامه تان میشناسند و احراز هویت میکنند (امکان این که مثلا با ارائه شناسنامه و کارت ملی بتوانید ویزا بگیرید وجود ندارد!!!)

3 ممکن است برای ورود به برخی کشورها با توجه به تابعیتی که دارید نیازی به اخذ ویزا از قبل نداشته باشید. این موضوع به خاطر تفاهم نامه های لغو روادید بین کشورهاست .

visa-ticket

singapore_visa1-icon  انواع ویزا

براساس هدف اعلام شده از سوی شما و ارائه مدارك برای اثبات آن ویزا انواع مختلفی دارد . ویزاهای رایج عبارتند از: ویزای توریستی،‌ دانشجویی،‌ تجاری، ‌پژوهشی و…‌ پس اكیدا توصیه می‌كنیم از ابتدا باید روادید دریافت شده توسط مسافر مناسب فعالیت مورد نظر (تجاری، توریستی، دانشجویی یا هر نوع دیگر) باشد. در غیر این صورت ممكن است مسافر در طول سفر دچار مشكلات احتمالی شود.

singapore_visa1-icon  انواع ویزا از نظر تعداد دفعات ورود و خروج

سنیگل : با ویزای سینگل شما تنها اجازه یك بار ورود به آن كشور را می‌دهد و  با خروج شما از آن کشور، این ویزا باطل میشود.
مالتی پل : ویزای مولتی پل این امكان را به شما میدهد که در طی مدت اعتبار ویزا به دفعات به کشور صادركننده ویزا وارد یا از آن خارج شوید.

singapore_visa1-icon  انواع ویزا از نظر درج در گذرنامه

ویزای با برچسب: توسط سفارت مربوطه، یک برچسب در یکی از صفحات گذرنامه شما الصاق میشود
ویزای با مهر: به جای برچسب، یک مهر در یکی از صفحات گذرنامه شما زده میشود و درون آن اطلاعات درج میگردد.

singapore_visa1-icon  انواع ویزا از نظر شرایط و محل صدور

ویزای معمولی: ویزایی که باید قبل از مسافرت توسط سفارتخانه کشور مربوطه دریافت کرده باشید
ویزای بدو ورود: ویزایی در لحظه ورود به کشور مقصد برایتان صادر میشود

ويزای تاجیکستان

ویزای تاجیکستان

ويزای تاجیکستان Visa Tajikestan   اطلاعات کلی درباره ویزای تاجیکستان   صدور ویزا برای اتباع ایرانی معمولا آسان و توسط سفارت این کشور در تهران انجام می شود ولی مسافر باید طی 72 ساعت پس از ورود به تاجیکستان (اگر در هتل نباشد) محل اقامت خود را در اداره اتباع بیگانه ثبت کند. تمدید روادید از طریق 5 سفارت و ... ادامه مطلب »

ویزای سنگاپور

ویزای سنگاپور

ویزای سنگاپور Singapore Visa         مدارک لازم برای اخذ ویزای سنگاپور اصل پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار يك قطعه عكس 4*6 زمینه روشن هزینه ویزا   انواع ویزای سنگاپور   ویزای توریستی سنگاپور ویزای توریستی عادی ویزای توریستی فوری ویزای کار سنگاپور ویزای تحصیلی سنگاپور     ویزای توریستی سنگاپور به افرادی که با هدف گردشگری، ... ادامه مطلب »

ویزای روسیه

ویزای روسیه

ویزای روسیه Russia Visa       انواع ویزای ورسیه   ویزای توریستی روسیه ویزای توریستی عادی ویزای توریستی فوری ویزای تجاری روسیه ویزای تجاری 1 ماهه عادی ویزای تجاری 1 ماهه فوری ویزای تجاری 3 ماهه دبل ویزای تجاری 3 ماهه دبل فوری ویزای 1 ساله  مولتی پل روسیه ویزای توریستی روسیه کسانی که قصد دارند بعنوان توریست وارد ... ادامه مطلب »

ویزای دبی | ویزای فوری دبی و قیمت ویزای دبی

ویزای دبی

ویزای دبی Dubai Visa     اطلاعات کلی برای دریافت ویزای دبی اداره مهاجرت و وزارت کار بلیط ويزا دبی را صادر می کند و نه توسط سفارت خانه ها برای مليت های مختلف، تفاوت بسياری دارد و قوانين مربوط به آن بدون اطلاع قبلی تغيير می کنند. لذا قبل از سفر حتما اطلاعات لازم را کسب نماييد و نسبت ... ادامه مطلب »

ویزای هند

ویزای هند

ویزای هند India Visa       ويزای هندوستان : همانطور که میدانید برای ورود به هندوستان مستلزم داشتن ویزای معتبر است. دولت هندوستان در ایران دارای یک سفارت در تهران و دو کنسولگری در بندرعباس و زاهدان است که افراد می توانند جهت اخذ ویزای هند  به این مراکز مراجعه نمایند. لازم به ذکر است که صرفاً افراد مقیم ... ادامه مطلب »

ویزای چین

ویزای چین

ویزای چین China Visa   برای ورود به هر کشور قوانین خاصی وجود دارد برای ورود به برخی کشورها نیازی به ویزا نیست برخی نیز قوانین بسیار سخت گیرانه ای نسبت به این موضوع دارند. برای ورود به کشور چین داشتن ویزای چین الزامی است.بهمین خاطر باید با توجه به نوع ورودتان از میان انواع ویزای چین یکی را برگزینید.در ... ادامه مطلب »

ویزای مالزی

ویزای مالزی

ویزای مالزی Malaysia Visa معمولا مسائل مربوط به مهاجرت گاهی پیچیده به نظر می رسد مخصوصا، زمانیکه شما به اندازه کافی از قوانین و شرایط کشوری که قصد اقامت در آن را دارید ، اطلاع ندارید. با مطالعه دقیق قوانین کشور مالزی می بینیم که حکومت مالزی از دیگر کشورها مستثنی نیست و برای گرفتن ویزای مالزی باید یکسری مسائل ... ادامه مطلب »

ویزای تایلند

ویزای تایلند Thailand Visa   موارد مرتبط به ویزا تایلند:     مدارک لازم برای ویزا تایلند انواع ویزای تایلند مراحل درخواست ویزا تایلند   قیمت ویزای تایلند   بلیط ویزای تایلند       مراحل درخواست ویزا تایلند : درخواست ویزا تایلند دارای مراحلی است که این مراحل باید طی شوند تا بتوان ویزا تایلند دریافت کرد.این مراحل شامل ... ادامه مطلب »

برای ورود به کانال راهنمای سفر ما کلیک کنید