آخرین ها بلیط و قیمت بلیط
خانه » ویزا » ويزای تاجیکستان

ويزای تاجیکستان

ويزای تاجیکستان

Visa Tajikestan

 

برای گرفتن ویزای تاجیکستان میتوانید با مراجعه به آژانس های هواپیمایی که توی این زمینه کار میکنند ویزای تاجیکستان و بلیط تاجیکستان رو تهیه کنید.البته اگه وقت دارید می توانید با مراجعه سفارت تاجیکستان در تهران خودتان برای اخذ ویزای تاجیکستان اقدام کنید. انواع ویزای تاجیکستان از لحاظ وقتی که تا صدور ویزا میبره و هزینه ویزا متفاوت است.همکاران ما آماده اند که شما را در زمینه دریافت ویزا تاجیکستان و خرید بلیط هواپیما شمار را یاری کنند.

ویزای تاجیکستان

Tajikistan11

اطلاعات کلی درباره ویزای تاجیکستان

 

صدور ویزا برای اتباع ایرانی معمولا آسان و توسط سفارت این کشور در تهران انجام می شود ولی مسافر باید طی 72 ساعت پس از ورود به تاجیکستان (اگر در هتل نباشد) محل اقامت خود را در اداره اتباع بیگانه ثبت کند. تمدید روادید از طریق 5 سفارت و یا میزبان امکانپذیر است. ضمنا کسانیکه بدون روادید تاجیکستان وارد این کشور شوند برای مدت یک هفته روادید و با هزینه 30دلار در فرودگاه برای آنان صادر می شود.

ویزای تاجیکستان

ویزای تاجیکستان

Tajikistan11

 مدارک لازم برای اخذ ویزای تاجیکستان

 

  • اصل پاسپورت جمهوری اسلامی ایران (حداقل شش ماه اعتبار داشته باشد)
  • دو قطعه عکس جدید (4*3)
  • دو برگ فتوکپی از صفحه اول پاسپورت
  • معرفی نامه شرکت یا نهاد یا سازمان مربوطه ( در معرفی نامه باید اطلاعات کامل فرد یا افرادی که معرفی می شوند درج شده باشد. این اطلاعات شامل شماره پاسپورت – تاریخ صدور – تاریخ اتمام و اعتبار – مشخصات فردی – آدرس – تلفن و … باشد)
  • تکمیل فرم اپلیکیشن  (این فرم برای هر فرد به صورت مجزا تکمیل و ارسال می شود. )
ویزای تاجیکستان

ویزای تاجیکستان

Tajikistan11

انواع ویزای تاجیکستان

 

1- ویزای توریستی یک ماهه – یکباره ( به مدت یک ماه و فقط یک بار  اعتبار دار)
2- ویزای توریستی یک ماهه – سه باره ( به مدت یک ماه و سه بار اعتبار دارد)
3- ویزای توریستی 45 روزه – دوباره
4-ویزای کاری یک ماهه – یک باره
5- ویزای کاری سه ماهه – چند باره
6- ویزای کاری یک ساله – چند باره

ویزای تاجیکستان

Tajikistan11

  نکاتی درباره گرفتن ویزای تاجیکستان :

 

 

  • برای گرفتن ویزای کاری یک ساله تاجیکستان باید شرکتی در تاجیکستان برای شما اعلام نیاز صادر گرده باشد و مراحل صدور آن 20 روز طول می کشد.نوع مجاز ویزا و مبلغ مورد نیاز همیشه در تغییر است و این دو مورد را باید زمان سفر از سفارت جویا شد .
  • معرفی نامه برای ویزای کار تاجیکستان خیلی حساس نبوده و تنها داشتن سربرگ یک شرکت با آدرس کافی می باشد. تمام شرکت های خصوصی یا واحد های تجاری و اقتصادی می توانند به عنوان معرف باشند.
  • ویزا توریستی تاجیکستان ۱ ماه اعتبار دارد و در این مدت شما ۳۰ روز می توانید در کشور تاجیکستان اقامت کنید.
  • ویزا از طرف سفارت تاجیکستان به صورت عادی و فوری اخذ می شود، که اخذ ویزا عادی تاجیکستان حداقل ۵ روز کاری و ویزا فوری تاجیکستان ۲ روز کاری زمان لازم دارد.

 

ویزای تاجیکستان

ویزای تاجیکستان

Tajikistan11

قیمت ویزای تاجیکستان :

 

قیمت ویزا تاجیکستان با توجه به نوع ویزا یعنی اینکه ویزای توریستی تاجیکستان باشد یا ویزای کار تاجیکستان متفاوت است.همچنین قیمت ویزا بسته به اینکه ویزای عادی تاجیکستان باشد یا ویزای فوری تاجیکستان متفاوت است.

Tajikistan11

روش گرفتن ویزای تاجیکستان در فرودگاه شهر دوشنبه

 

بدون گرفتن ویزا هم میتوان از تهران به تاجیکستان رفت و برای گرفتن ویزا در شهر دوشنبه اقدام کرد. اگر با پروازهای تاجیکی به فرودگاه دوشنبه وارد شوید و از ایرلاین های داخلی بلیط تهیه نکنید چراکه سوار هواپیما شدن برای شرکت های هواپیمایی ایرانی نیاز به ویزا دارد در صورتیکه پروازهای تاجیکی ویزا را چک نمی کنند و شما بعد از رسیدن به فرودگاه شهر دوشنبه – قبل از عبور از پلیس گذرنامه – وارد کنسول گری مستقر در فرودگاه شده و ویزا دریافت می کنید.

نکات بسیار مهم برای اخذ ویزا در فروگاه تاجیکستان :

  • عکس و پاسپورت همراه داشته باشید.
  • فرم را از مسئول کنسولگری بگیرید و در دو نسخه پر کنید
  • مبلغ ویزا را پرداخت می کنید و ویزا صادر می شود.
  • صدور ویزا بدین ترتیب با توجه به شلوغی آن روز بین نیم تا یک ساعت طول می کشد.
ویزای تاجیکستان

ویزای تاجیکستان

 

اطلاعات که در اینجا آمده تنها جهت راهنمایی می باشند
آژانس سعادت سیر گیتی در حال حاضر در مورد اخذ ویزا تاجیکستان هیچ فعالیتی ندارد.

آدرس سفارت تاجیکستان در تهران :

نياوران، خ شهيد زينالي. كوچه سوم، پلاك 10

تلفن: 66701161 021- 66701163 021

 

download-icon1

شما میتوانید مطالب مربوط به ویزای تاجیکستان را از اینجا دانلود کنید.

با ما تماس بگيريد

آخرین پرسش و پاسخ ها

سوسن

با سلام و خسته نباشید، اینجانب برای 1 دی قصد سفر به اشتوتگارت دارم، با دعوتنامه، در مرحله مصاحبه هستم و تقاضای راهنمایی برای قیمت بلیط و مدت انتظار در فرودگاه سابیها را از شما دارم. با تشکر فراوان


رضا غلامی در پاسخ می گوید :
با سلام خدمت شما این پرواز با ایرلاین های مختلفی انجام میشه. ظاهرا نظر شما ایرلاین ترکیش هست. نرخ پایه ای که من برای این پرواز با این ایرلاین دیدم 1.500.000 تومن بود. با ایرلاین الاتحاد یه کم ارزونتر بود.البته برای کلاس پروازی اکونومی.و تقریبا استاپی که داره از حدود 1 ساعت تا 12 ساعت بود. برای اینکه بتونید اطلاعات دقیقتری بدست بیارید با کارشناس ما صحبت کنید و شرایطتون رو توضیح بدید. مطمئنا بهترین گزینه رو به شما معرفی میکنه. با شماره 88505012 تماس بگیرید و رو بگیرد و با صحبت کنید. امیدواریم مصاحبه خوبی داشته باشید.
محمد

ارزانترین بلیط رفت و برگشت 94/7/1 رو خریدارم تماس بگیرید.


رضا غلامی در پاسخ می گوید :
سلام دوست عزیز لطفا مبدا و مقصد رو اعلام کنید تا همکاران برای شما چک کنند.
مهدي

با سلام ، آيا كپي بليط جهت دريافت ارز مسافرتي مشكلي ايجاد نمكند ؟


رضا غلامی در پاسخ می گوید :
با سلام آقا مهدی این کار امکان نداره باید بلیط مهر شده را برای گرفتن ارز ارائه بدید.
مهدی

سلام. وقت بخیر من دنبال ارزون ترین قیمت بلیط شیراز مسقط هستم. میخواستم راهنمایی بفرمایید. با تشکر.


رضا غلامی در پاسخ می گوید :
اقا مهدی سلام ذکر نکردید که بلیط رو برای چه تاریخی میخواید. قیمت این بلیط توی تاریخ های مختلف و با ایرلاینهای مختلف متفاوته ، و بین 600 هزارتومان تا 2 میلیون تومان متغییر هست. اگه اطلاعات بیشتری میخواید با شماره 88505012 صحبت کنید. سفر خوبی داشته باشید.
مجید غلامی

با عرض سلام میخواستم بدونم برای سفر به ونیز چقدر هزینه داره


+ پرسش و پاسخ های بیشتر

آخرین نظرات

  1. عاطفه در پاسخ می گوید :

    سلام
    من و همکلاسی هام و استادمون می خوایم برای سفر علمی به تاجیکستان بریم می تونید کمی ما رو در مورد هزینه ها راهنمایی کنید و اینکه آیا بدون ویزا میشه سفر کرد
    برای سفر علمی دانشگاهی پیشنهاد شما کدوم کشور هست؟
    ممنون

    • رضا غلامی در پاسخ می گوید :

      عاطفه خانم سلام
      تاجیکستان کشور قشنگی هست،مخصوصا اینکه از لحاظ فرهنگی به ما نزدیک هستند و مثل ما عید نوروز دارند از نظر ارتباط برقرار کردن زبان تاجیکی به زبان فارسی نزدیک است و مطمئنا میتوانید به راحتی ارتباط برقرار کنید..برای سفر به تاجیکستان ویزا لازمه اما دردسری نداره و میتونید در فرودگاه تاجیکستان هم ویزا بگیرید.البته اگه شما اطلاعاتی در مورد زمینه تحقیقتون و همچنین بودجه ای که برای سفرتون در نظر گرفتید ارائه میکردید، میتونستم اطلاعات بیشتری در اختیارتون قرار بدم.

  2. عليرضا در پاسخ می گوید :

    ممنون از اطلاعات مفيدي كه در اختيار مردم قرار ميديد.خدا قوت

    • رضا غلامی در پاسخ می گوید :

      علیرضا جان سلام

      ممنون از نظر امیدوار کننده شما که ما رو به کار راغب تر می کنه.امیدواریم این اطلاعات برای هموطنای عزیزم مفید باشه.

*

برای ورود به کانال راهنمای سفر ما کلیک کنید