آخرین ها بلیط و قیمت بلیط
خانه » ویزا » ویزای آلمان

ویزای آلمان

اطلاعات زیر تنها جهت راهنمایی می باشند
آژانس سعادت سیر گیتی در حال حاضر در مورد اخذ ویزا اروپا هیچ فعالیتی ندارد.
لطفا سوالی در مورد اخذ ویزا کشورهای اروپایی نفرمائید

ویزای آلمان

Germany Visa

برای اطلاعات بیشتر از ویزای آلمان با ما همراه باشید…

 

ویزای آلمان

ویزای آلمان

 

canstock6017172-iconویزای توریستی آلمان:

 

ویزای توریستی آلمان به افرادی تعلق می‌گیرد که قصد بازدید از این کشور را دارند و برای مدت معینی در آلمان اقامت خواهند داشت. ویزای توریستی عموماً برای سه ماه از تاریخ صدور به متقاضی اجازه‌ی اقامت در کشور آلمان را می‌دهد و شخص باید قبل از اتمام نود روز خاک آلمان را ترک کرده باشد.
برای تقاضای روادید آلمان (روادید کشورهای شنگن)، حضور متقاضی الزامی است و مصاحبه انجام می‌گیرد. دریافت فرم تقاضای روادید، از طریق وبسایت سفارت جمهوری فدرال آلمان در تهران و همین‌طور مراجعه‌‌ی حضوری به سفارت امکان‌پذیر است ولی وقت مصاحبه به صورت تلفنی به متقاضیان داده نخواهد شد. فرم اینترنتی درخواست ویزا را باید به صورت پرینت‌شده به همراه مدارک دیگر، روز انجام مصاحبه ارائه دهید.
توجه : به دلیل بالا بودن تعداد متقاضیان، در ماه‌های تابستان ( از می تا اکتبر) و هم‌چنین قبل از تعطیلات نوروز، ممکن است تعیین وقت ملاقات با بخش ویزای سفارت چند هفته طول بکشد. علاوه بر این بررسی مدارک و پاسخ‌گویی دو هفته زمان می‌برد؛ لازم است برای تعیین تاریخ سفرتان، به این زمان‌ها توجه داشته باشید.

visa_card_icon_500px_copyright_2007_titan_icons-icمدارک موردنیاز

 

مدارکی که باید در وقت ملاقات و انجام مصاحبه همراه داشته باشید (علاوه بر فرم) شامل موارد زیر است؛
توجه : از همه‌ی مدارک باید یک کپی هم موجود باشد؛ اصل مدارک بعد از مطابقت به شما برگردانده می‌شود و کپی آن‌ها در پرونده‌ی شما در سفارت می‌ماند.
کلیه‌ی مدارک فارسی باید ترجمه‌ی رسمی انگلیسی شده باشند.
یک: شناسنامه ایرانی

visa_card_icon_500px_copyright_2007_titan_icons-icگذرنامه

 

اعتبار گذرنامه باید حتماً شش ماه بیشتر از تاریخ خاتمه‌ی اعتبار ویزای درخواستی باشد.
کپی را باید از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، تهیه کنید.

visa_card_icon_500px_copyright_2007_titan_icons-icسه قطعه عکس رنگی

 

چنانچه اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ی روادید ذکر شده باشد، برای هر کدام از همراهان باید دو قطعه عکس رنگی در مدارک موجود باشد.
ویژگی‌های ضروری عکس مورد نظر: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام رخ، کم‌تر از سه‌ماه پیش گرفته شده باشد، کاملاً با ظاهر فعلی صاحب عکس هم‌خوانی داشته باشد، در ابعاد ٤٠ در ٦٠ میلی‌متر،فاصله‌ی بین سطح بالای سر و چانه در تصویر صورت ٣٢ میلی‌متر.
طبق مقررات شنگن، عکس شما بر روی برچسب ویزا چاپ خواهد شد.

visa_card_icon_500px_copyright_2007_titan_icons-icدعوت‌نامه

 

خانواده یا دوست مقیم آلمان شما باید اصل فرم دعوت‌نامه را برای شما ارسال کند.
اگر دعوت‌نامه ندارید، برگه‌ی رزرو هتل برای تمام مدت اقامت در آلمان یا مدارکی که نشان دهد شما صاحب مسکن در آلمان هستید (مانند سند مالکیت، قبض مالیات ملکی یا قبض عوارض سکونت).

visa_card_icon_500px_copyright_2007_titan_icons-icاسناد رسمی شغلی و منابع مالی

 

توجه: مدت و قصد سفر باید با سطح امکانات مالی متناسب باشد. این میزان بر اساس حداقل حقوق روزانه ضرب در تعداد روزهای اقامت در آلمان تعیین می‌گردد.
– برای صاحبان صنوف، تجار، صاحبان صنایع : سند قانونی ثبت مؤسسه، صورت‌حساب بانكی (مشروح عملیات بانكی ماه آخر) و یا دفترچه حساب پس‌انداز (ارائه گواهی بانكی ساده به‌تنهایی كافی نیست) با تاریخ گشایش حساب.
– برای حقوق‌بگیران : گواهی اشتغال به كار (تاریخ دقیق شروع به كار و مدت مرخصی)‌، فیش حقوق ماه قبل و صورت‌حساب بانكی (مشروح عملیات بانكی ماه آخر) و یا دفترچه حساب پس‌انداز (ارائه گواهی بانكی ساده به‌ تنهایی كافی نیست) با تاریخ گشایش حساب.
– برای کارکنان مستقل و مشاغل آزاد : کارت صنفی، ‌صورت‌حساب بانكی (مشروح عملیات ماه آخر) و یا دفترچه حساب پس انداز (ارائه گواهی بانكی ساده به‌ تنهایی كافی نیست) با تاریخ گشایش حساب.

 

canstock6017172-iconویزای دانشجویی:

 

برای درخواست ویزای دانشجویی از سفارت آلمان مدارک زیر را باید به سفارت ارائه داد. البته در برخی موارد سفارت آلمان ممکن است از متقاضی مدارک دیگری را هم درخواست نماید:

 

  • فرم تکمیل شده درخواست ویزا (برای دریافت این فرم به بخش دانلود فرم ها در وب سایت مراجعه نمایید)
  • ترجمه آلمانی شناسنامه متقاضی به همراه همراهان + کپی تمام صفحات
  • ترجمه آلمانی گواهی عدم سوء پیشینه + کپی آن
  • شش قطعه عکس بدون رتوش 4.5*3.5 و دو قطعه عکس 4*5 رنگی با زمینه سفید
  • اصل پاسپورت با اعتبار حداقل شش ماه + دو نسخه کپی تمام صفحات آن (حتی صفحات سفید)
  • مدرک مالی

برای این مدرک به دو صورت میتوان اقدام کرد:
الف: افتتاح حساب بانکی در آلمان که نشاندهنده 10 هزار یورو در حساب شخصی خود متقاضی در آلمان (قابل حواله از بانک های ایران) باشد + کپی صورت حساب و موجودی
ب:  ارائه گواهی ساپورت مالی توسط یک فرد مقیم آلمان که برای این منظور فرد ساپورت کننده باید مدارک زیر را ارئه دهد:

الف: معرفی نامه (Meldezettel )
ب: اجاره نامه یاکپی سند منزل (Mietvertrag )
ج: قرارداد کار (Arbeitsvertrag )

  • اصل پذیرش (Admission ) دریافت شده از دانشگاه و یا مرکز آموزش عالی آلمان + کپی آن
  • گواهی اشتغال به کار یا سابقه رسمی کار در ایران + کپی آن
  • گواهی سلامت عمومی (فرم آن قابل دریافت از سفارت است)
  • گواهی عدم سوء پیشینه + ترجمه رسمی آن
  • اجاره نامه رسمی خوابگاه یا آپارتمان در آلمان + کپی آن
  • بیمه مسافرتی با حداقل اعتبار 3 ماهه

passports_hands_499-ticket

آدرس سفارت آلمان در تهران:

آدرس : خیابان فردوسی، شماره ٣٢٤– ٣٢٠

تلفن : ٣٩٩٩١٢٦٠ـ٠٢١

آدرس اینترنتی :http://www.teheran.diplo.de

 

برای اطلاعات بیشتر از بلیط هواپیما آلمان و آگاهی از قیمت بلیط هواپیما با ما تماس بگیرید.

 

با ما تماس بگيريد

آخرین پرسش و پاسخ ها

سوسن

با سلام و خسته نباشید، اینجانب برای 1 دی قصد سفر به اشتوتگارت دارم، با دعوتنامه، در مرحله مصاحبه هستم و تقاضای راهنمایی برای قیمت بلیط و مدت انتظار در فرودگاه سابیها را از شما دارم. با تشکر فراوان


رضا غلامی در پاسخ می گوید :
با سلام خدمت شما این پرواز با ایرلاین های مختلفی انجام میشه. ظاهرا نظر شما ایرلاین ترکیش هست. نرخ پایه ای که من برای این پرواز با این ایرلاین دیدم 1.500.000 تومن بود. با ایرلاین الاتحاد یه کم ارزونتر بود.البته برای کلاس پروازی اکونومی.و تقریبا استاپی که داره از حدود 1 ساعت تا 12 ساعت بود. برای اینکه بتونید اطلاعات دقیقتری بدست بیارید با کارشناس ما صحبت کنید و شرایطتون رو توضیح بدید. مطمئنا بهترین گزینه رو به شما معرفی میکنه. با شماره 88505012 تماس بگیرید و رو بگیرد و با صحبت کنید. امیدواریم مصاحبه خوبی داشته باشید.
محمد

ارزانترین بلیط رفت و برگشت 94/7/1 رو خریدارم تماس بگیرید.


رضا غلامی در پاسخ می گوید :
سلام دوست عزیز لطفا مبدا و مقصد رو اعلام کنید تا همکاران برای شما چک کنند.
مهدي

با سلام ، آيا كپي بليط جهت دريافت ارز مسافرتي مشكلي ايجاد نمكند ؟


رضا غلامی در پاسخ می گوید :
با سلام آقا مهدی این کار امکان نداره باید بلیط مهر شده را برای گرفتن ارز ارائه بدید.
مهدی

سلام. وقت بخیر من دنبال ارزون ترین قیمت بلیط شیراز مسقط هستم. میخواستم راهنمایی بفرمایید. با تشکر.


رضا غلامی در پاسخ می گوید :
اقا مهدی سلام ذکر نکردید که بلیط رو برای چه تاریخی میخواید. قیمت این بلیط توی تاریخ های مختلف و با ایرلاینهای مختلف متفاوته ، و بین 600 هزارتومان تا 2 میلیون تومان متغییر هست. اگه اطلاعات بیشتری میخواید با شماره 88505012 صحبت کنید. سفر خوبی داشته باشید.
مجید غلامی

با عرض سلام میخواستم بدونم برای سفر به ونیز چقدر هزینه داره


+ پرسش و پاسخ های بیشتر

آخرین نظرات

  1. مجید غلامی در پاسخ می گوید :

    با عرض سلام میخواستم بدونم برای سفر به ونیز چقدر هزینه داره

*

برای ورود به کانال راهنمای سفر ما کلیک کنید