آخرین ها بلیط و قیمت بلیط
خانه » ویزا » ویزای آلمان

ویزای آلمان

اطلاعات زیر تنها جهت راهنمایی می باشند
آژانس سعادت سیر گیتی در حال حاضر در مورد اخذ ویزا اروپا هیچ فعالیتی ندارد.
لطفا سوالی در مورد اخذ ویزا کشورهای اروپایی نفرمائید

ویزای آلمان

Germany Visa

برای اطلاعات بیشتر از ویزای آلمان با ما همراه باشید…

 

ویزای آلمان

ویزای آلمان

 

canstock6017172-iconویزای توریستی آلمان:

 

ویزای توریستی آلمان به افرادی تعلق می‌گیرد که قصد بازدید از این کشور را دارند و برای مدت معینی در آلمان اقامت خواهند داشت. ویزای توریستی عموماً برای سه ماه از تاریخ صدور به متقاضی اجازه‌ی اقامت در کشور آلمان را می‌دهد و شخص باید قبل از اتمام نود روز خاک آلمان را ترک کرده باشد.
برای تقاضای روادید آلمان (روادید کشورهای شنگن)، حضور متقاضی الزامی است و مصاحبه انجام می‌گیرد. دریافت فرم تقاضای روادید، از طریق وبسایت سفارت جمهوری فدرال آلمان در تهران و همین‌طور مراجعه‌‌ی حضوری به سفارت امکان‌پذیر است ولی وقت مصاحبه به صورت تلفنی به متقاضیان داده نخواهد شد. فرم اینترنتی درخواست ویزا را باید به صورت پرینت‌شده به همراه مدارک دیگر، روز انجام مصاحبه ارائه دهید.
توجه : به دلیل بالا بودن تعداد متقاضیان، در ماه‌های تابستان ( از می تا اکتبر) و هم‌چنین قبل از تعطیلات نوروز، ممکن است تعیین وقت ملاقات با بخش ویزای سفارت چند هفته طول بکشد. علاوه بر این بررسی مدارک و پاسخ‌گویی دو هفته زمان می‌برد؛ لازم است برای تعیین تاریخ سفرتان، به این زمان‌ها توجه داشته باشید.

visa_card_icon_500px_copyright_2007_titan_icons-icمدارک موردنیاز

 

مدارکی که باید در وقت ملاقات و انجام مصاحبه همراه داشته باشید (علاوه بر فرم) شامل موارد زیر است؛
توجه : از همه‌ی مدارک باید یک کپی هم موجود باشد؛ اصل مدارک بعد از مطابقت به شما برگردانده می‌شود و کپی آن‌ها در پرونده‌ی شما در سفارت می‌ماند.
کلیه‌ی مدارک فارسی باید ترجمه‌ی رسمی انگلیسی شده باشند.
یک: شناسنامه ایرانی

visa_card_icon_500px_copyright_2007_titan_icons-icگذرنامه

 

اعتبار گذرنامه باید حتماً شش ماه بیشتر از تاریخ خاتمه‌ی اعتبار ویزای درخواستی باشد.
کپی را باید از صفحات یک تا پنج گذرنامه و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، تهیه کنید.

visa_card_icon_500px_copyright_2007_titan_icons-icسه قطعه عکس رنگی

 

چنانچه اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ی روادید ذکر شده باشد، برای هر کدام از همراهان باید دو قطعه عکس رنگی در مدارک موجود باشد.
ویژگی‌های ضروری عکس مورد نظر: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام رخ، کم‌تر از سه‌ماه پیش گرفته شده باشد، کاملاً با ظاهر فعلی صاحب عکس هم‌خوانی داشته باشد، در ابعاد ٤٠ در ٦٠ میلی‌متر،فاصله‌ی بین سطح بالای سر و چانه در تصویر صورت ٣٢ میلی‌متر.
طبق مقررات شنگن، عکس شما بر روی برچسب ویزا چاپ خواهد شد.

visa_card_icon_500px_copyright_2007_titan_icons-icدعوت‌نامه

 

خانواده یا دوست مقیم آلمان شما باید اصل فرم دعوت‌نامه را برای شما ارسال کند.
اگر دعوت‌نامه ندارید، برگه‌ی رزرو هتل برای تمام مدت اقامت در آلمان یا مدارکی که نشان دهد شما صاحب مسکن در آلمان هستید (مانند سند مالکیت، قبض مالیات ملکی یا قبض عوارض سکونت).

visa_card_icon_500px_copyright_2007_titan_icons-icاسناد رسمی شغلی و منابع مالی

 

توجه: مدت و قصد سفر باید با سطح امکانات مالی متناسب باشد. این میزان بر اساس حداقل حقوق روزانه ضرب در تعداد روزهای اقامت در آلمان تعیین می‌گردد.
– برای صاحبان صنوف، تجار، صاحبان صنایع : سند قانونی ثبت مؤسسه، صورت‌حساب بانكی (مشروح عملیات بانكی ماه آخر) و یا دفترچه حساب پس‌انداز (ارائه گواهی بانكی ساده به‌تنهایی كافی نیست) با تاریخ گشایش حساب.
– برای حقوق‌بگیران : گواهی اشتغال به كار (تاریخ دقیق شروع به كار و مدت مرخصی)‌، فیش حقوق ماه قبل و صورت‌حساب بانكی (مشروح عملیات بانكی ماه آخر) و یا دفترچه حساب پس‌انداز (ارائه گواهی بانكی ساده به‌ تنهایی كافی نیست) با تاریخ گشایش حساب.
– برای کارکنان مستقل و مشاغل آزاد : کارت صنفی، ‌صورت‌حساب بانكی (مشروح عملیات ماه آخر) و یا دفترچه حساب پس انداز (ارائه گواهی بانكی ساده به‌ تنهایی كافی نیست) با تاریخ گشایش حساب.

 

canstock6017172-iconویزای دانشجویی:

 

برای درخواست ویزای دانشجویی از سفارت آلمان مدارک زیر را باید به سفارت ارائه داد. البته در برخی موارد سفارت آلمان ممکن است از متقاضی مدارک دیگری را هم درخواست نماید:

 

  • فرم تکمیل شده درخواست ویزا (برای دریافت این فرم به بخش دانلود فرم ها در وب سایت مراجعه نمایید)
  • ترجمه آلمانی شناسنامه متقاضی به همراه همراهان + کپی تمام صفحات
  • ترجمه آلمانی گواهی عدم سوء پیشینه + کپی آن
  • شش قطعه عکس بدون رتوش 4.5*3.5 و دو قطعه عکس 4*5 رنگی با زمینه سفید
  • اصل پاسپورت با اعتبار حداقل شش ماه + دو نسخه کپی تمام صفحات آن (حتی صفحات سفید)
  • مدرک مالی

برای این مدرک به دو صورت میتوان اقدام کرد:
الف: افتتاح حساب بانکی در آلمان که نشاندهنده 10 هزار یورو در حساب شخصی خود متقاضی در آلمان (قابل حواله از بانک های ایران) باشد + کپی صورت حساب و موجودی
ب:  ارائه گواهی ساپورت مالی توسط یک فرد مقیم آلمان که برای این منظور فرد ساپورت کننده باید مدارک زیر را ارئه دهد:

الف: معرفی نامه (Meldezettel )
ب: اجاره نامه یاکپی سند منزل (Mietvertrag )
ج: قرارداد کار (Arbeitsvertrag )

  • اصل پذیرش (Admission ) دریافت شده از دانشگاه و یا مرکز آموزش عالی آلمان + کپی آن
  • گواهی اشتغال به کار یا سابقه رسمی کار در ایران + کپی آن
  • گواهی سلامت عمومی (فرم آن قابل دریافت از سفارت است)
  • گواهی عدم سوء پیشینه + ترجمه رسمی آن
  • اجاره نامه رسمی خوابگاه یا آپارتمان در آلمان + کپی آن
  • بیمه مسافرتی با حداقل اعتبار 3 ماهه

passports_hands_499-ticket

آدرس سفارت آلمان در تهران:

آدرس : خیابان فردوسی، شماره ٣٢٤– ٣٢٠

تلفن : ٣٩٩٩١٢٦٠ـ٠٢١

آدرس اینترنتی :http://www.teheran.diplo.de

 

برای اطلاعات بیشتر از بلیط هواپیما آلمان و آگاهی از قیمت بلیط هواپیما با ما تماس بگیرید.

 

ايا نرخ بليط هواپيما مصوب ميباشد؟

کلاس هاي پروازي چيست ؟

ايا نرخ هايي که در برد بالا امده ثابت ميباشد ؟

ايا تجربه و مهارت کانتر بليط تاثيري در کم و کيف بليط دارد؟

پرواز ها چارتري چيست و آپشن آن نيز ارايه مي گردد؟

با ما تماس بگيريد

سالها تجربه و آموزش به ما اين جرأت را داده است که بگوييم , رزرو بليط هواپيما تخصص ماست.
  • رزرو بليط هواپيما  در سرار دنيا با بهترين افرها و پيشنهادات
  • برسی چندین ایرلاین و حالتهای متفاوت برای بهترین نتیجه
  • جوابگوی تماس ها از نه صبح تا 8 شب

تلفن تماس 9 صبح الی 6 بعدازظهر:


021 43 67 40 41

باکمال افتخار منتظر شنیدن صدای شما هستیم
سعادت سیر

برای مسافرت در تابستان برنامه ریزی کرده اید؟

ما برای تعطیلات تابستانی شما عزیزان پیشنهادات خوبی داریم

با کارشناسان مجرب ما تماس بگیرید تا

  • با توجه هدف شما از سفر: تفریحی ، تفریحی خرید ،سیاحتی و…
  • • با توجه به وضعیت شما : خانواده،مجردی ،ماه عسل و…
  • • با توجه به مقدار بودجه شما :لوکس ،کم هزینه ، متوسط و …
  • • با توجه به بازار تورهای تابستانی: افری ،تور های خلوت ،تور های هیجان انگیز و…
  • • و…

بهترین پیشنهادات را از ما بخواهید ، با کمال افتخار در خدمت شما هستیم

تلفن تماس مشاوره تور و فروش بلیط ۶۷ ۴۳ ۶۷ ۴۳ ۰۲۱

آخرین پرسش و پاسخ ها

سید مرتضی رفیعی

من به اتفاق خانواده ام بتعداد حد اقل 8 نفر در ماه مهر یا آبان قصد سفر به استانبول یا آنکارا را داریم چه زمانی بهتر هست برای خرید بلیط که ارزانتر تمام سود .


هستی پولادرکه

سلام وقت بخیر..من یه خوکچه هندی دارم که میخوام ببرم سوئد..ایا ایرلاین ترکیش این امکان و بهم میده که ببرم داخل کابین? چه کارایی باید انجام بدم ممنون میشم کمکم کنین


رضا غلامی در پاسخ می گوید :
سلام دوست عزیز متاسفانه ورود هرگونه حیوانی به داخل کابین ممنوع هست و تنها میتونید با تهیه جعبه یا قفس مناسب به قسمت بار تحویل بدید.
حسینی

سلام من برای تعطیلات نوروز عازم کشور تایلند هستم چون پرواز من با هواپمایی کویتی هستش میخواستم بدونم چون دوست دارم به مالزی و سنگاپور هم سفر کنم من میتوانم از بانکوک به این کشورها برم و مجدادا از فرودگاه بانکوک اینترنشنال به ایران برگردم رفت و برگشت من از طریق فرودگاه bkk هستش ممنونم


sahar در پاسخ می گوید :
جناب حسینی.. با سلام و درود به شما دوست عزیز.. بله مطمئنا میتونین.. در صورتی که برای ورود به مالزی و سنگاپور مشکلی نداشته باشین، میتونین به کمک همکاران ما در سعادت سیر، برنامه سفرتون رو جوری تنظیم کنین که پس از تایلند به مالزی و سنگاپور عازم بشین.. برای راهنمایی های بیشتر با شماره 43674041 تماس بگیرین..
علیرضا

سلام من میخوام برای این تابستون اقدام کنم برای تور پاریس ایا صدور روادید اینا خیلی پیچیدس و ممکنه نشه ؟ و اینکه من اکثر جاها دیدم تور ها نهایت برای پاریس یک هفتس ایا تور یک ماهه هم وجود داره ؟ تشکر


sahar در پاسخ می گوید :
علیرضای عزیز سلام.. برای ویزای اروپا مراحلی هس که باید طی بشه و اگه میخواین تور 1 ماهه برین، باید هماهنگی لازم انجام بشه.. با همکاران من در سعادت سیر تماس بگیرین .. اطلاعات کافی در این زمینه رو در اختیارتون میذارن..
علی فاتحی

بسیار جالب بود..ممنون از مطالب خوبی که قرار میدین


sahar در پاسخ می گوید :
سلام دوست عزیز.. ممنون از شما که ما رو همراهی میکنین.. امیدواریم همچنان بتونیم بهترین اطلاعات رو در سایت (http://ticket365.info/) برای شما فراهم کنیم..
+ پرسش و پاسخ های بیشتر

آخرین نظرات

  1. مجید غلامی در پاسخ می گوید :

    با عرض سلام میخواستم بدونم برای سفر به ونیز چقدر هزینه داره

    • رضا غلامی در پاسخ می گوید :

      آقای غلامی عزیز
      سلام
      معمولا تورهای اروپا بصورت ترکیبی ارائه میشه. یا طی سفر یک هفته چند کشور رو می بینید و یا اینکه چند شهر یک کشور رو انتخاب میکنند. قیمت تور شما برای ایتالیا از 8 میلیون تومن شروع میشه .اما اگه فقط میخواید به ونیز سفر کنید میتونید مشاوران ما تماس بگیرید و جزییات سفرتون آگاه بشید. ونیز شهر زیبایی هست . امیدورام بهتون خوش بگذره.

*

×

برای مسافرت در تابستان برنامه ریزی کرده اید؟

ما برای تعطیلات تابستان 96 شما عزیزان پیشنهادات خوبی داریم

با کارشناسان مجرب ما تماس بگیرید تا

  • با توجه هدف شما از سفر: تفریحی ، تفریحی خرید ،سیاحتی و…
  • • با توجه به وضعیت شما : خانواده،مجردی ،ماه عسل و…
  • • با توجه به مقدار بودجه شما :لوکس ،کم هزینه ، متوسط و …
  • • با توجه به بازار تورهای تابستانی: افری ،تور های خلوت ،تور های هیجان انگیز و…
  • • و…

بهترین پیشنهادات را از ما بخواهید ، با کمال افتخار در خدمت شما هستیم

تلفن تماس مشاوره تور ۶۷ ۴۳ ۶۷ ۴۳ ۰۲۱

×