آخرین ها بلیط و قیمت بلیط

ویزای آمریکا

ویزای آمریکا

 

این روزها گرفتن ویزای آمریکا تا حدودی وقت گیر و زمان بر شده است، گرفتن وقت سفارت برای مصاحبه(که البته توی کشورهای همسایه مثل ترکیه، ارمنستان و امارات این وقت سفارت فراهم میشه.)، پر کردن فرم ها، پرداخت هزینه ها همه از کارهای مقدماتی برای گرفتن ویزای امریکا است.بعد از اون تازه نوبت گرفتن بلیط هواپیما آمریکا و محلی برای اقامت در آمریکا میشه. ویزای ایالات متحده آمریکا انواع مختلفی داره که تفاوت اینها منجر به تفاوت مدارک قابل ارائه، تفاوت نوع اقامت و تفاوت در هزینه می شود.

United-States-America01
United-States-America02مدارک لازم برای اخذ ویزای آمریکا

 

این مدارک شامل مدارک شخص متقاضی، مدارک مربوط به شغل متقاضی و دیگر مدارک که به ترتیب در زیر ذکر شده است :

 

مدارک شخصي و خانوادگي برای ویزای آمریکا :

 

      • پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار ( لازم است پاسپورت شما بعد از زمان صدور ويزا 6 ماه اعتبار داشته باشد ، لذا چنانچه بعد از مصاحبه پاسپورت خود را تعويض نماييد خللي در پروسه اخذ وبزاي شما ايجاد نمي گردد.)
      • شناسنامه
      • کارت ملي
      • سند ازدواج يا طلاق
      • کارت پايان خدمت يا معافيت ( ويژه آقايان)
      • صفحه تأييديه مصاحبه
مدارک شغلی برای ویزای آمریکا  :

 

  • گواهي اشتغال به کار
  • حکم کارگزيني يا بازنشستگي
  • فيش حقوقي
  • روزنامه رسمي و آگهي تغييرات و تصميمات شرکت
  • کارت بازرگاني يا پرسنلی
  • جواز کسب
  • پروانه بهره وری
  • پروانه مطب و پروانه دائم طبابت
  • پروانه سازمان نظام مهندسی
  • گواهي شورای اصناف

 

مدارک مالی برای ویزای آمریکا :

 

  • گردش شش ماهه حساب بانکي
  • نامه تمکن يا Bank Statement
  • سند ملکي  قطعي يا وکالتي
  • برگه خريد سهام و اوراق مشارکت يا هرگونه سرمايه گذاري در بازار بورس يا مؤسسات مالي معتبر.

 

Appointment confirmation:

 

  • ايميل تائيديه وقت سفارت را پرينت بگيريد و به اضافه برگه بارکد (confirmation page) در روز مصاحبه همراه داشته باشيد.

 

United-States-America01

United-States-America02انواع ویزای آمریکا

 

 

  • ویزای توریستی آمریکا
  • ویزای خویشاوندی آمریکا
  • ویزای سرمایه گذاری و بازرگانی آمریکا
  • ویزای دانشجویی آمریکا
  • ویزای کاری آمریکا

United-States-America0

 

بطور کلی انواع ویزایی که در بالا ذکر شده است. در 2 مقوله زیر قرار میگیرند :

  • ویزای غیر مهاجرتی آمریکا 
  • ویزای مهاجرتی آمریکا

ویزای غیر مهاجرتی آمریکا برای اقامت موقت در آمریکا است که ویزای توریستی آمریکا ، ویزای تحصیلی آمریکا از این نوع ویزا است. اما ویزای مهاجرتی آمریکا برای اقامت دائم امریکا است.

 

United-States-America01

United-States-America03ویزای توریستی آمریکا

 

ویزای توریستی آمریکا که به ويزای بازدید هم معروف است ، برای کسانی صادر می شود که می خواهند برای گردش به آمريکا سفر کنند ، و يا می خواهند دوستان و بستگان خود را که در آمريکا سکونت دارند را ملاقات کنند . افرادی که اين ويزا را دارند می توانند حدوداً به مدت 3 ماه يا بيشتر به صورت قانونی در آمريکا اقامت داشته باشند . بعضی از کشورها وجود دارند که اگر اقامت آنها را داشته باشيد می توانيد بدون گرفتن ويزا و برای هر مدتی که مايل بوديد در آمريکا اقامت کنيد .

این ویزا دارای 2 نوع است :

  • ویزای B1 (ویزای موقت برای تجارت یا تفریح)
  • ویزای B2 (ویزای معالجه پزشکی )

 

United-States-America03ویزای خویشاوندی آمریکا

 

درصورتی که شهروندان آمریکایی با یک غیرآمریکایی ازدواج کنند. میتوانند ازویزای خویشلوندی برای همسرانشان استفاده کنند.

United-States-America01

United-States-America03ویزای سرمایه گذاری و بازرگانی
قوانین و سیاست های مهاجرت آمریکا موردی هم برای تجارت و فعالیت تجاری در نظر گرفته شده است.  افراد خارجی از هر کشوری می توانند برای شروع کسب و کار مربوط به کشور خود وارد آمریکا شوند و یا در یک کار تجاری موجود و مربوط به کشور خود فعالیت کنند.

ویزای سرمایه گذاری ایالات متحده آمریکا رده های مختلفی دارد :

  • ویزای سرمایه گذاری E-1
  • ویزای سرمایه گذاری E-2
  • ویزای سرمایه گذاری L-1A
  • ویزای سرمایه گذاری L-1B

United-States-America04

ویزای سرمایه گذاری E-1

ویزای بازرگانی ، به هر شخص ایرانی که با آمریکا و یا شرکتهای آمریکایی داد و ستد می کند داده می شود . این شخص می تواند برای گسترش کار خود به همراه خانواده اش به آمریکا مهاجرت کند . این ویزا در گذشته پیش از تحریمهای اقتصادی 1996 که در زمان رئیس جمهوری کلینتون به تصویب رسیده بود بسیار رایج و شایع بوده است. با وجود این ، در حال حاضر به دلیل تنگناهای موجود بین ایران و آمریکا فقط می تواند شامل تعداد اندکی از بازرگانان ایرانی شود.

United-States-America04

ویزای سرمایه گذاری L-1

ویزای سرمایه گذاری L1  یکی از مفید ترین نوع ویزا برای اینگونه از ایرانیان می باشد. اگر شما تجارت خود را دارید و خود و خانواده اتان تمایل به مهاجرت به آمریکا را دارید می توانید از ویزای L1  برای مهاجرت به آمریکا استفاده نمایید.

United-States-America04

 ویزای سرمایه گذاری  E-2

ویزای سرمایه گذاری  E2  برای ایرانیانی که از نظر موقعیت مالی در وضعیت مالی خوبی هستند، یکی از بهترین ویزاها و روشهای مهاجرت می باشد .این ویزا را میتوان با بوجود آوردن یک تجارت در آمریکا بدست ارود. این تجارت در آمریکا می تواند یک تجارت تاسیس شده باشد که موقعیت آن تثبیت شده است و شخص ایرانی تمایل به خرید و یا سرمایه گذاری در تجارت موجود را دارد ، که در پایان این سرمایه گذاری شخص ایرانی حداقل 50% سهام این تجارت را داشته باشد . شخص ایرانی که از این طریق به آمریکا مهاجرت می کند می تواند همسر و فرزندان زیر 21 سال خود را به همراه بیاورد .

United-States-America01

ویزای دانشجویی آمریکا

مدت هاست امکان تحصیل دانشجویان خارجی در دانشگاه های ایالات متحده آمریکا فراهم شده است.به همین دلیل ، قوانین مهاجرت آمریکا چهار رده بندی متفاوت برای این نوع از ویزا ها دارد .

 

ویزای دانشجویی ایالات متحده آمریکا رده های مختلفی دارد :

  • ویزای دانشجویی F-1
  • ویزای دانشجویی M-1
  • ویزای دانشجویی J-1
  • ویزای دانشجویی H-3

 

United-States-America04

 

ویزای دانشجویی F-1

ویزای دانشجویی F-1هیچ محدودیت سنی ندارد و یک دانش آموز دبیرستانی تا یک دانشجوی فوق دکترا با هر سنی می تواند برای این ویزا اقدام کنند . لازم به ذکر است که شخص دارنده ویزای F-1 می تواند همسر و فرزندان زیر 21 سال خود را نیز به آمریکا به همراه بیاورد . با وجود اینکه این ویزا اجازه می دهد که دانشجوی مشتاق به کسب علم و دانش به آمریکا بیاید ، همه موسسات تحصیلی شرایط لازم را ندارند که دانشجو بتواند با پذیرش (I-20)  آنها ویزا بگیرند . یکی از مزایای این ویزا این است که دانشجو تا زمانیکه بتواند پذیرش از دانشگاههای آمریکایی (I-20) داشته باشد و مشغول تحصیل در موسسات تحصیلی آمریکا باشد می تواند در آمریکا زندگی کند . یکی دیگر از نقاط مفید این ویزا اجازه کار به مدت یک سال پس از فارغ التحصیلی دانشجو است .
United-States-America04

ویزای دانشجویی M-1

ویزای تحصیلی ای می باشد که فقط برای دانشجویان پزشکی می باشد . طبق قوانین مهاجرتی آمریکا دانشجویان خارجی که پذیرش از یکی از دانشگاههای پزشکی آمریکا و یا دانشکده های آمریکایی دارند می توانند از طریق ویزای M-1  به آمریکا بیایند . لازم به ذکر است که همسر و فرزندان زیر 21 سال این اشخاص هم می توانند به آمریکا بیایند .

United-States-America04

ویزای دانشجویی J-1

ویزای دانشجویی G-1 فقط به محققین و پژوهشگران داده می شود . طبق قانون مهاجرتی آمریکا محقق و پژوهشگر کسی است که حداقل لیسانس داشته باشد و در رشته فوق لیسانس به بالا در آمریکا بخواهد در یک موسسه آموزشی ویا تحقیقاتی مشغول به تحقیق شود.و پس از پایان تحقیق مدرک فوق لیسانس و یا مدرک بالا را اخذ نماید. مزایای این ویزا اجازه کار در آمریکا و گرفتن شماره ملی آمریکایی ( Social Security Number  ) می باشد.لازم به توجه است که افرادی که این ویزا را اخذ کرده اند پس از پایان تحقیقشان باید به مدت 2 سال از آمریکا خارج شوند.

United-States-America04

ویزای دانشجویی H-3

اگر مایل به یادگیری یک کار و یا رشته بخصوص هستید می توانید از این ویزا استفاده کنید . به عنوان مثال یک جواهر ساز می تواند به آمریکا بیاید که روش های مختلف برای ساختن جواهر را بیاموزد.دارنده این ویزا می تواند همسر و فرزندان زیر 21 سال خودرا به همراه بیاورد .همسر و فرزندان این شخص اجازه تحصیل در آمریکا را دارند . اگر دوره یادگیری ( Training ) شخص نیاز به کار در آمریکا داشته باشد این شخص می تواند مشغول به کار شود و حقوق دریافت نماید .

United-States-America01

United-States-America03ویزای کار آمریکا

ایالت متحده ، هر ساله پذیرای کارگران خارجی بسیاری نسبت به سایر کشور ها است . سیاستی که در پس این دیدگاه آینده نگر وجود دارد ، همان سیاست رقابت آمریکا با سایر کشورها در اقتصاد جهانی و قبول این مطلب است که تنها راه برتری اقتصادی رویکرد آزاد در خصوص اشتغال خارجیان امکان پذیر خواهد بود . بر اساس این سیاست ها ، تعداد زیادی از انواع ویزاهای اشتغال در اختیار افراد خارجی گذاشته می شود . دسته بندی این ویزا ها به این قرار است :

 

 

  • ویزای کار H1-B
  •  ویزای کار H2-B
  •  ویزای کار H1-C
  •  ویزای کار H2-A
  • ویزای کار O
  •  ویزای کار P

united_states_america06-ticket
United-States-America04

ویزای کار H1-B 

یکی از بهترین ویزاهای غیر مهاجرتی رده بندی شده است که بوسیله فارغ التحصیلان خارجی که تمایل به مهاجرت به آمریکا برای دلایل شخصی دارند، شناخته شده است.در سالهای اخیر این ویزای غیر مهاجرتی رده بندی شده  بالا و پائین های زیادی داشته و تغییرات وسیعی در آن، صورت گرفته است. این ویزای غیر مهاجرتی در ابتدا بدلیل نیازهای تجاری در رقابت با سایرین ایجاد شد. بیشتر از ربع قرن پیش ، دولت آمریکا این ویزای غیر مهاجرتی را تصویب کرد تا شرکت ها بتوانند از کارگران خارجی واجد شرایط بهره گیرند تا نیروی کاری آمریکا تکمیل گردد.

United-States-America04

 ویزای کار H2-B

دولت آمریکا به تجار آمریکایی اجازه می دهد که کمبودهای نیروهای خود را با آوردن کارگران خارجی به آمریکا ، پر کنند . آمریکایی که مایل است امتیازات این ویزای غیر مهاجرتی را بگیرد ، باید ثابت کند که یک شخص آمریکایی نمی تواند پست را پر کند و شرکت مجبور به استخدام کارگر خارجی است .کارگر خارجی تنها می تواند برای مدت کوتاهی در آمریکا بماند .

United-States-America04

 ویزای کار H1-C

ویزای کار H1-C نوع ویزای غیر مهاجرتی است به هر بیمارستان امریکایی، کلینیک یا دکتر داروساز اجازه در خواست برای ورود هر پرستار ثبت واجد شرایط را  از اداره مهاجرت و شهروندی می دهد. پرستاران خارجی برای اینکه بتوانند واجد شرایط باشند باید از موسسه خارجی مشهور و معتبر فارغ التحصیل شده باشند و گواهینامه مخصوص را از دولت امریکی یا کشوری که شخص توسط کارفرمای آمریکایی بکار گماشته شده را دارا باشند. مبنی بر نیاز برای داشتن توانایی انگلیسی (هم خواندن هم نوشتن) اکثر افراد خارجی که از این ویزا استفاده می کنند در کشور های مشترک المنافع و مستعمرات سابق آمریکی مقیم می باشند.

United-States-America04

 ویزای کار H2-A

ویزای کار H2-A برای کارفرمایانی است که از سیستم سوء استفاده کرده و از کارگران مهاجر بردگی می کشیدند ، که منجر به تصویب شدن ویزای رده بندی (classification) شد که به عنوان ویزای H-1A شناخته می شود .این ویزای غیر مهاجرتی به هر بنگاه اقتصادی کشاورزی شامل تجار اجازه می دهد که برای ورود کارگران خارجی جهت کار در بخش کشاورزی اقتصادی ، درخواست سرویس های مهاجرتی و تابعیت آمریکایی نمایند . از آنجایی که کار عموماً به صورت فصلی است ، کارگران خارجی اجازه دارند در طول دوره کار در آمریکا بمانند و باید پس از پایان دوره کار آمریکارا ترک نمایید.این ویزا ، اکثراً توسط افراد چینی ، مکزیکی استفاده شده است .

united_states_america04-ticket

United-States-America04

 ویزای کار O

ویزای غیر مهاجرتی O یکی دیگر از انواع ویزای کار امریکا است . این ویزا را براساس شغل اصلی برای افراد خارجی که واجد شرایط عالی برای آمدن به آمریکا می باشند ، ارائه می دهد . برای درخواست این ویزا ، فرد خارجی باید ثابت کند که در شغل ، علم ، ورزش و هنر در بالاترین سطح قرارداد دارد . این ویزای غیر مهاجرتی رده بندی شده اکثراً توسط صنایع سرگرمی و تکنولوژی بالا و علوم دیگر صنایع استفاده میشود. ورزشکاران از این ویزای غیر مهاجرتی در سطح بین المللی ، به شکل افراینده ای استفاده می کنند .

 United-States-America04

ویزای کار P

ویزای کار P، نقطه مقابل ویزای O غیر مهاجرتی می باشد که سخت گیری کمتری روی شرایط لازم دارد . این ویزا به کسب و کار آمریکایی نیاز دارد که درخواست دهنده به هنرمندان ، ورزشکاران و خدمه پشتیبان اجازه ورود به آمریکا را در جریان برنامه می دهد . این مسیری مناسب برای هنرمندان برای آمدن به آمریکا می باشد .

 

اطلاعات که در اینجا آمده تنها جهت راهنمایی می باشند
آژانس سعادت سیر گیتی در حال حاضر در مورد اخذ ویزا آمریکا هیچ فعالیتی ندارد.

با ما تماس بگيريد

آخرین پرسش و پاسخ ها

سید مرتضی رفیعی

من به اتفاق خانواده ام بتعداد حد اقل 8 نفر در ماه مهر یا آبان قصد سفر به استانبول یا آنکارا را داریم چه زمانی بهتر هست برای خرید بلیط که ارزانتر تمام سود .


هستی پولادرکه

سلام وقت بخیر..من یه خوکچه هندی دارم که میخوام ببرم سوئد..ایا ایرلاین ترکیش این امکان و بهم میده که ببرم داخل کابین? چه کارایی باید انجام بدم ممنون میشم کمکم کنین


رضا غلامی در پاسخ می گوید :
سلام دوست عزیز متاسفانه ورود هرگونه حیوانی به داخل کابین ممنوع هست و تنها میتونید با تهیه جعبه یا قفس مناسب به قسمت بار تحویل بدید.
حسینی

سلام من برای تعطیلات نوروز عازم کشور تایلند هستم چون پرواز من با هواپمایی کویتی هستش میخواستم بدونم چون دوست دارم به مالزی و سنگاپور هم سفر کنم من میتوانم از بانکوک به این کشورها برم و مجدادا از فرودگاه بانکوک اینترنشنال به ایران برگردم رفت و برگشت من از طریق فرودگاه bkk هستش ممنونم


sahar در پاسخ می گوید :
جناب حسینی.. با سلام و درود به شما دوست عزیز.. بله مطمئنا میتونین.. در صورتی که برای ورود به مالزی و سنگاپور مشکلی نداشته باشین، میتونین به کمک همکاران ما در سعادت سیر، برنامه سفرتون رو جوری تنظیم کنین که پس از تایلند به مالزی و سنگاپور عازم بشین.. برای راهنمایی های بیشتر با شماره 43674041 تماس بگیرین..
علیرضا

سلام من میخوام برای این تابستون اقدام کنم برای تور پاریس ایا صدور روادید اینا خیلی پیچیدس و ممکنه نشه ؟ و اینکه من اکثر جاها دیدم تور ها نهایت برای پاریس یک هفتس ایا تور یک ماهه هم وجود داره ؟ تشکر


sahar در پاسخ می گوید :
علیرضای عزیز سلام.. برای ویزای اروپا مراحلی هس که باید طی بشه و اگه میخواین تور 1 ماهه برین، باید هماهنگی لازم انجام بشه.. با همکاران من در سعادت سیر تماس بگیرین .. اطلاعات کافی در این زمینه رو در اختیارتون میذارن..
علی فاتحی

بسیار جالب بود..ممنون از مطالب خوبی که قرار میدین


sahar در پاسخ می گوید :
سلام دوست عزیز.. ممنون از شما که ما رو همراهی میکنین.. امیدواریم همچنان بتونیم بهترین اطلاعات رو در سایت (http://ticket365.info/) برای شما فراهم کنیم..
+ پرسش و پاسخ های بیشتر

آخرین نظرات

×

برای مسافرت در تابستان برنامه ریزی کرده اید؟

ما برای تعطیلات تابستان 96 شما عزیزان پیشنهادات خوبی داریم

با کارشناسان مجرب ما تماس بگیرید تا

  • با توجه هدف شما از سفر: تفریحی ، تفریحی خرید ،سیاحتی و…
  • • با توجه به وضعیت شما : خانواده،مجردی ،ماه عسل و…
  • • با توجه به مقدار بودجه شما :لوکس ،کم هزینه ، متوسط و …
  • • با توجه به بازار تورهای تابستانی: افری ،تور های خلوت ،تور های هیجان انگیز و…
  • • و…

بهترین پیشنهادات را از ما بخواهید ، با کمال افتخار در خدمت شما هستیم

تلفن تماس مشاوره تور ۶۷ ۴۳ ۶۷ ۴۳ ۰۲۱

×