آخرین ها بلیط و قیمت بلیط
خانه » ویزا » ویزای اتریش با فرم های مربوط به انواع ویزای اتریش

ویزای اتریش با فرم های مربوط به انواع ویزای اتریش

ویزای اتریش

Austria Visa

دولت اتریش که در طول عمر خود سعی کرده اقتصاد آلمان را سرلوحه اقتصاد جامع خود قرار دهد و آسایش و رفاه کشورهایی نظیر سوئیس را سرلوحه کار خویش قرار داده، میتواند مقصدی مناسب برای افراد متقاضی ادامه تحصیل در اتریش و اروپا و همچنین اقامتگاه مناسبی جهت بنا نهادن شرایط ادامه زندگی برای افراد با شرایط متفاوت می باشد .هرچند اتریش عضو اتحادیه اروپا و معاهده شنگن می باشد. شرایط عزیمت به کشور در هنگام ورود از سوی مقامات کنترل مرزی اتریش کنترل می گردد. اخذ ویزای اتریش برای اتباع ایرانی که قصد سفر به اتریش را دارند الزامی می باشد. ویزا اتریش انواع مختلفی دارد، ویزای توریستی اتریش، ویزای دانشجویی یا تحصیلی اتریش، ویزای کار اتریش هر کدام با توجه به هر نوع ویزا که میخواهید مورد نیاز است.

Austria Austria-Visa1

انواع ویزای اتریش

 

  • ویزای توریستی اتریش
  • ویزای تحصیلی اتریش
  • ویزای کار اتریش

 

[/checklist]

 

ویزای اتریش

 

Austria-Visa1

مدارک لازم برای اخذ ویزای اتریش

 

معمولا بری اخذ هر نوع ویزایی یک سری مدارک متفاوت نیاز است. ولی در کل این مدارک اصلیترین مدارکی هستند که باید برای گرفتن ویزای اتریش نیاز است.

tik-thmb2 اصل گذرنامه با ٣ ماه اعتبار از تاريخ انقضای مدت رواديد و داری حداقل ٢ صفحه خالی. (امضاء شده).

tik-thmb2اصل گذرنامه باطل شده (در صورت وجود)، و کپی از رواديد صادر شده از شنگن.

tik-thmb2اصل فرم ويزا با امضاء توسط مسافر.

tik-thmb2تکميل فرم مشخصات فردي (به طور کامل).

tik-thmb22 قطعه عکس ۵/۴×۵/٣ رنگي، زمينه سفيد و کامًلاً از رو به روو جديد. (عکسها بدون عينک، گوشها کاملا” مشخص، بدون آ رايش زياد برای خانمها ، چتری و غيره. )
ترجمه انگليسی شناسنامه مسافر.

tik-thmb2ترجمه انگليسی گواهي اشتغال به کارو برگه مرخصی به همراه فيش حقوقی ٣ ماهه گذشته ، روزنامه رسمي، پروانه کسب اتحاديه، پروانه مطب.

tik-thmb2گواهي اشتغال به تحصيل. ( برای دانشجويان و دانش آموزان )، گواهي بازنشستگي به همراه فيش حقوقی ٣ ماه گذشته بازنشستگی ، کارت بازنشستگی. (در گواهي اشتغال به کار و گواهي اشتغال به تحصيل حتما بايد نام و سمت مسافر و تاريخ مرخصي مطابق با تاريخ سفر ذکر شده باشد. )

tik-thmb2ليست بيمه تامين اجتماعی معتبر.

tik-thmb2پرينت انگليسي حساب جاري بانکي ٣ ماهه گذشته با مهر و امضاء (توسط بانک( گواهی سپرده های دراز مدت نزد بانک)).

tik-thmb2ترجمه انگليسی اسناد ملکي مسافر. (ترجمه تمام مدارک بايد جديد و حداکثر برای ٢٠ روز گذشته باشد. )

 

Austria

Austria1

ویزای توریستی اتریش

 

برای اخذ ویزای توریستی کشور اتریش، با فراهم آوردن مدارک متعددی باید ثابت کنید که قصد بازگشت به کشور خود را دارید.. به صورت کلی برای اخذ ویزای توریستی هر یک از کشورها، فرد متقاضی می بایست کنسولگری و یا سفارت کشور مورد نظر را متقاعد سازد که پس از ورود فرد به کشور مورد نظر ، فرد به طور حتمی به کشور خود باز خواهد گشت. شانس اخذ ویزای توریستی کشور اتریش برای افرادی که به همراه خانواده خود جهت اخذ ویزای توریستی کشور اتریش اقدام می نمایند پایین تر از افرادی است که به صورت انفرادی جهت اخذ ویزای توریستی کشور اتریش اقدام می نمایند. در بیشتر نقاط دنیا بصورت ویزاهای توریستی به صورت تک وروده (Single entry) و یا ویزاهای چند وروده (Multiple) به افراد متقاضی اختصاص می یابند. در سال های اخیر کشور اتریش، همانند دیگر کشورهای حوزه شینگن ویزاهای توریستی خود را بصورت ویزاهای چند وروده به متقاضیان ورود به خاک کشور اتریش از طریق ویزای توریستی ارائه می دهد.

Austria

Austria1

ویزای تحصیلی اتریش
اصلی ترین شرط اعطای ویزای تحصیلی از سوی دولت اتریش، اخذ پذیرش برای تحصیل در دانشگاه های اتریش است. برای اخذ پذیرش از دانشگاه های اتریش داوطلب باید دانشجوی رشته مورد نظر در کشور خود باشد و یا مدرک تحصیلی او در کشوری که آن را کسب کرده است و هم چنین در اتریش برای پذیرش دانشگاه کافی باشد. به عبارت دیگر دیپلم دبیرستان به تنهایی قابل قبول دانشگاه های اتریش نیست و قبولی در کنکور دانشگاه (سراسری یا دانشگاه آزاد) در رشته و مقطع مورد نظر، پیش شرط درخواست پذیرش است.

دانشجویانی که در دانشگاه های ایران به تحصیل اشتغال دارند و یا داشته اند، باید گواهی صادره از دانشگاه و ریزنمرات مهر وموم شده ی خود ارایه دهند. در این گواهی باید منعکس باشد که فرد متقاضی از ادامه تحصیل منع نشده است. دانشکده های هنرهای عالی، و دانشگاه ها در بعضی از رشته ها (مانند پزشکی، داروسازی، اقتصاد و روانشناسی) امتحان ورودی – شامل امتحان کتبی و مصاحبه حضوری – نیز برگزار می کنند. برای دریافت پذیرش باید در این امتحان ورودی شخصا شرکت کرد.

دانشجویان خارجی باید پس از ثبت نام در دانشگاه های اتریش برای آموختن زبان آلمانی و در اکثرموارد در صورت پایین بودن نمرات چهار سال دبیرستان در دروس اصلی و مرتبط با رشته تحصیلی انتخاب شده، برای این دروس، یک دوره یک ساله تا دوساله ی پیش دانشگاهی (Vorstudienlehrgang) را بگذرانند.

لیست مدارک مورد نیاز برای ویزای تحصیلی اتریش را از اینجا دانلود کنید.

 

نکات مربوط به ویزای تحصیلی اتریش

 

      • مهلت درخواست پذیرش دانشگاه های اتریش برای ترم تابستانی تا اول فوریه یا آخر ژانویه و برای ترم زمستانی تا اول سپتامبر یا آخر آگوست می باشد. یعنی مراکز مربوطه باید مدارک متقاضی را تا زمانهای نامبرده دریافت کرده باشند.
      • باید توجه داشته باشد که سفارت اتريش مدارک فوق راهر روز بجز جمعه و شنبه با تععین وقت قبلی می پذيرد و می تواند علاوه بر مدارک فوق الذکر مدارک ديگری را نيز در خواست نمايد.
      • مدارکی که بايد ترجمه آنها به سفارت ارائه گردد حتماٌ بايد به زبان آلمانی یا انگلیسی باشد.
      • سفارت اتریش جهت درخواست ویزای دانشجویی مصاحبه ندارد اما می تواند متقاضی را جهت مصاحبه دعوت نماید.

Austria

Austria1

ویزای کار اتریش

 

اتریش یکی از کشور های حوزه اتحادیه اروپا همچنین پیمان شینگن است. این 28 کشور اروپایی که واحد پول آنها یورو)است، شرایط اقتصادی خود را از یکدیگر تبعیت می کنند. اقتصاد اروپا از زمان تشکیل اتحادیه اروپا به صورت یکپارچه در آمده است وحتی قوانین کاردر کشور های این اتحادیه تقریبا مشابه است. این کشور ها،همچنین در اعطای اجازه اقامت دادن وتابعیت هم به صورت مشابه در اکثر اوقات عمل می کنند.بصورت کلی قانون برای اخذ پیشنهاد کاری در اتحادیه اروپا، بدین صورت است که شغل مورد نظر می بایست در سایت کاریابی اتحادیه اروپا به مدت 3 هفته آگهی گردد. در همین زمان ،اگر هیچ داوطلبی از 28 کشور عضو این اتحادیه ،جهت قبول این شغل اقدام نکرد،در این زمان،سازمان ها می توانند نیروهای مورد نظر خود را از خارج این اتحادیه،به خدمت گیرند. بنابراین باید گفت پیدا کردن شغل برای افراد خارج ار اتحادیه اروپا بسیار سخت خواهد بود.

با توجه به دشوار بودن این روند وبا توجه به قوانین حال حاضر اتحادیه اروپا،بهترین روش پیش روی متقاضیان اخذ اقامت دائم اتریش،اقدام جهت اخذ ویزای تحصیلی اتریش و راه یاقتن به خاک کشور اتریش و در پی آن اقدام جهت اخذ ویزای کار اتریش می باشد.لازم به ذکر است ،افرادی که موفق به اخذ ویزای کاری اتریش می شوند،پس از حدودا چهار سال کار در اتریش و پرداخت مالیات به دولت اتریش،می توانند موفق به اخذ اقامت دائم اتریش شوند.

Austria

 

اطلاعات که در اینجا آمده تنها جهت راهنمایی می باشند
آژانس سعادت سیر گیتی در حال حاضر در مورد اخذ ویزا اتریش هیچ فعالیتی ندارد.

Austria-Visa1

اطلاعات سفارت اتریش در ایران

 

 

نام سفیر اتریش در ایران : دکتر فریدریش اشتیفت

آدرس سفارت اتریش : تهران،نیاوران، خیابان باهنر، خیابان مقدسی، خیابان زمانی، کوچه میرولی، پلاک 6 و 8

تلفن سفارت اتریش : 22750038-22750040-22750042

فاکس: 22705262

ساعت کاری سفارت اتریش : یکشنبه تا پنجشنبه ساعت 09:00 الی 12:00 و ساعت 13:30 الی 15:00 به وقت تهران- ساعات كاری بخش ویزا: يكشنبه الی پنجشنبه 08:15 الی 12:00

 

شما عزیزان میتوانید با تماس با ما برای خرید بلیط هواپیما اتریش و خرید بلیط هواپیما به دیگر نقاط جهان اقدام نمایید.

 

download-icon1

برای دانلود مطالب مربوط به ویزای اتریش اینجا کلیک کنید.

 

 

با ما تماس بگيريد

آخرین پرسش و پاسخ ها

سید مرتضی رفیعی

من به اتفاق خانواده ام بتعداد حد اقل 8 نفر در ماه مهر یا آبان قصد سفر به استانبول یا آنکارا را داریم چه زمانی بهتر هست برای خرید بلیط که ارزانتر تمام سود .


هستی پولادرکه

سلام وقت بخیر..من یه خوکچه هندی دارم که میخوام ببرم سوئد..ایا ایرلاین ترکیش این امکان و بهم میده که ببرم داخل کابین? چه کارایی باید انجام بدم ممنون میشم کمکم کنین


رضا غلامی در پاسخ می گوید :
سلام دوست عزیز متاسفانه ورود هرگونه حیوانی به داخل کابین ممنوع هست و تنها میتونید با تهیه جعبه یا قفس مناسب به قسمت بار تحویل بدید.
حسینی

سلام من برای تعطیلات نوروز عازم کشور تایلند هستم چون پرواز من با هواپمایی کویتی هستش میخواستم بدونم چون دوست دارم به مالزی و سنگاپور هم سفر کنم من میتوانم از بانکوک به این کشورها برم و مجدادا از فرودگاه بانکوک اینترنشنال به ایران برگردم رفت و برگشت من از طریق فرودگاه bkk هستش ممنونم


sahar در پاسخ می گوید :
جناب حسینی.. با سلام و درود به شما دوست عزیز.. بله مطمئنا میتونین.. در صورتی که برای ورود به مالزی و سنگاپور مشکلی نداشته باشین، میتونین به کمک همکاران ما در سعادت سیر، برنامه سفرتون رو جوری تنظیم کنین که پس از تایلند به مالزی و سنگاپور عازم بشین.. برای راهنمایی های بیشتر با شماره 43674041 تماس بگیرین..
علیرضا

سلام من میخوام برای این تابستون اقدام کنم برای تور پاریس ایا صدور روادید اینا خیلی پیچیدس و ممکنه نشه ؟ و اینکه من اکثر جاها دیدم تور ها نهایت برای پاریس یک هفتس ایا تور یک ماهه هم وجود داره ؟ تشکر


sahar در پاسخ می گوید :
علیرضای عزیز سلام.. برای ویزای اروپا مراحلی هس که باید طی بشه و اگه میخواین تور 1 ماهه برین، باید هماهنگی لازم انجام بشه.. با همکاران من در سعادت سیر تماس بگیرین .. اطلاعات کافی در این زمینه رو در اختیارتون میذارن..
علی فاتحی

بسیار جالب بود..ممنون از مطالب خوبی که قرار میدین


sahar در پاسخ می گوید :
سلام دوست عزیز.. ممنون از شما که ما رو همراهی میکنین.. امیدواریم همچنان بتونیم بهترین اطلاعات رو در سایت (http://ticket365.info/) برای شما فراهم کنیم..
+ پرسش و پاسخ های بیشتر

آخرین نظرات

×

برای مسافرت در تابستان برنامه ریزی کرده اید؟

ما برای تعطیلات تابستان 96 شما عزیزان پیشنهادات خوبی داریم

با کارشناسان مجرب ما تماس بگیرید تا

  • با توجه هدف شما از سفر: تفریحی ، تفریحی خرید ،سیاحتی و…
  • • با توجه به وضعیت شما : خانواده،مجردی ،ماه عسل و…
  • • با توجه به مقدار بودجه شما :لوکس ،کم هزینه ، متوسط و …
  • • با توجه به بازار تورهای تابستانی: افری ،تور های خلوت ،تور های هیجان انگیز و…
  • • و…

بهترین پیشنهادات را از ما بخواهید ، با کمال افتخار در خدمت شما هستیم

تلفن تماس مشاوره تور ۶۷ ۴۳ ۶۷ ۴۳ ۰۲۱

×