آخرین ها بلیط و قیمت بلیط
خانه » دسته پایینی » دسته پایینی ویزا » ویزای استرالیا و دانلود فرم های لازم برای اخذ ویزا

ویزای استرالیا و دانلود فرم های لازم برای اخذ ویزا

اطلاعات زیر تنها جهت راهنمایی می باشند.
آژانس سعادت سیر گیتی در حال حاضر در مورد اخذ ویزا استرالیا هیچ فعالیتی ندارد.
لطفا سوالی در مورد اخذ ویزا کشور استرالیا نفرمائید

ویزای استرالیا

Australian Visa

 

حتما شما در اخبارهای اخیر مشاهده کردید که دولت استرالیا با مهاجرت های غیر قانونی به شدت مقابله می کند، و به مهاجرین غیر قانونی اخطار می دهد که درصورت تخطی با آن ها به شدت برخورد می شود. بهمین خاطر گرفتن ویزای استرالیا بهترین راه برای مهاجرت کوتاه مدت و بلند مدت به استرالیا است. برای اخذ ویزا باید مراحل مختلفی را گذراند،که البته این مراحل بسته به نوع ویزا تا حدودی متفاوت است. در صورتی که پس از مطالعه این مقاله باز هم سوالاتی در ذهنتان بی جواب ماند، میتوانید برای بدست آوردن این اطلاعات درباره اخذ ویزای استرالیا با آژانس های هواپیمایی تماس بگیرید،  برای گرفتن بلیط هواپیما استرالیا نیز میتوانید از همین طریق اقدام کنید.

 

 

Australian-Visa01

 

با کلیک بر روی فرم های مورد نیاز میتوانید آنها را دانلود کنید :

 

 

 

Australian-Visa01

 

Australian-Visa04

مدراک لازم برای اخذ ویزای استرالیا

 

 

علاوه بر فرم تقاضای ویزای استرالیا، مدارکی دیگری نیز  باید به امور ویزای سفارت استرالیا تحویل داده شود. این مدارک فارسی باید تماما به انگلیسی ترجمه‌ی رسمی رسیده باشند و از هر کدام یک سری کپی در پرونده موجود باشد؛ اصل مدارک بعد از تصمیم‌گیری در مورد صدور ویزا، به شما بازگردانده می‌شود و کپی آن‌ها در پرونده‌ی شما در سفارت استرالیا باقی می‌ماند.

  • پاسپورت ( اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ درخواست سفر به استرالیا باشد. کپی را از صفحات یک تا پنج و همین‌طور صفحاتی که قبلاً در آن‌ها مهر روادید خورده است، تهیه کنید.)
  • شناسنامه ایرانی
  • عکس رنگی ٦٭٤
  • کارت پایان‌خدمت یا معافیت از نظام وظیفه (برای متقاضیان مرد ١٨ تا ٥٠ ساله)
  • مدارک مالی : مانند گردش حساب بانکی شش ماه اخیر که نشان‌دهنده‌ی توانایی مالی شما برای سفر به استرالیا خواهد بود.
  • در صورت اشتغال: قرارداد کاری، آخرین فیش حقوق و نامه از کارفرما با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی و برگه‌ی تائیدیه‌ی مرخصی.
  • در صورت کارفرما بودن: جواز کسب یا مجوزهای تاسیس شرکت، کارت بازرگانی و کلیه‌ی مدارکی که نشان‌گر وضعیت شغلی متقاضی باشد.
  • در صورت دانشجو یا محصل بودن: گواهی اشتغال به تحصیل.
  • در صورتی که دعوت‌نامه دارید: نامه‌ی دعوت، مدارک تابعیت و آدرس کامل اقوام یا آشنایان ساکن استرالیا را ضمیمه‌ی مدارک کنید.

 

اگر تمامی مدارک تکمیل شده باشد، عموماً یک ماه طول می کشد تا مشخص شود که شما واجد دریافت ویزای استرالیا هستید و یا خیر.با این حال ممکن است زمان رسیدگی به تقاضای روادید استرالیا متغیر است .

 

ویزای استرالیا

 

Australian-Visa04

انواع ویزای استرالیا

 

      • ویزای توریستی استرالیا (Visitor Visa )
      • ویزای مهارت و تخصص استرالیا   (Skilled Migration )
      • ویزای تجارت و سرمايه گذاری استرالیا    ( Business Migration )
      • ویزای همسر استرالیا   (Spouse Migration )
      • ویزای والدین استرالیا ( Parent Migration )
      • ویزای آخرین فرد بازمانده استرالیا (Last Remain Relative)
      • ویزای دانشجویی استرالیا    ( Student Visa )

 

Australian-Visa02

ویزای توریستی استرالیا

 

ویزای توریستی استرالیا که یک نوع ویزای موقت است، برای افرادیست که قصد سفر به استرالیا به منظور گذراندن تعطیلات، بازدید اماکن توریستی، دیدار اقوام و آشنایان و دیگر اهداف غیر کاری را دارند.

 

  • اگر بستگان درجه یک شما در استرالیا هستند، می توانید درخواست ویزای بازدید نمایید. در این صورت بستگان شما می بایست شما را در طی مدت اقامتتان در استرالیا حمایت نمایند.شما باید مدارک کافی جهت اثبات توانایی مالی خود  به سفارت ارائه دهید. مدت زمان ویزای بازدید بین 1 تا 12 ماه می باشد.
  • درصورتی که هیچ بستگانی در استرالیا ندارید باز هم می توانید از طریق تورهای مسافرتی برای بازدید از استرالیا اقدام نمایید.
  • اگر از طرف  سازمان و یا اداره خاصی دعوتنامه داشته باشید که از شما جهت بازدید از محل آنها دعوت کرده باشند باز هم می توانید اقدام به اخذ ویزا نمایید ولی بسته به نوع بازدید شما ممکن است از ویزاهای نوع دیگر استفاده نمایید.

 

Australian-Visa01

 

Australian-Visa02

ويزای مهارت استرالیا

 

استراليا با هدف پیشرفت اقتصادی استرالیا،اقدام به جذب افرادی که در تجارت خود موفق هستند ٬ یا تکنيک و يا مهارتهای حرفه ای خاصی دارند کرده است. مهارتهای مورد نياز شامل مهارتهای تخصصي است مثلا کسانی که تحصيلات دانشگاهی در رشته خاص و مورد نياز در استراليا را داشته باشند يا دارای مهارتهای فنی و حرفه ای مورد نياز باشند و يا صاحب مشاغل تجاری یا خدماتی باشند. پيشرفت اقتصادی استرالیا باعث شده است که بطور ميانگين هفته ای 150000 شغل جديد تبليغات شود و درصد بيکاری در اين کشور به پايين ترين ميزان خود در 23 سال اخير برسد. اگر شما دارای مدرک تخصصی هستيد  يا فارغ التحصيل در استراليا می باشيد می توانيد از اين طريق برای خود و همسرتان ويزا اخذ نماييد. بايد توجه داشت که صرفا داشتن تخصص در يک رشته کافی نيست بلکه تخصص بايستی مورد نياز استراليا باشد. لذا بايستی زمينه تخصصی و کاری  شما با يکی از مشاغل در ليست  مورد نياز استرالیا همخوانی داشته باشد (Skilled Occupation List) اين ليست توسط دولت استراليا مشخص گرديده است. چنانچه مدرک تحصيلی و يا عنوان کاريتان در اين ليست نباشد شما نمی توانيد متقاضی اين نوع ويزا باشيد.

شرايط لازم برای متقاضیان ويزا مهارت استرالیا عبارتست از :

  • داشتن سن زير 45 سال
  • داشتن مدرک زبان IELTS   (حداقل امتياز پنج در هر چهار قسمت – اين امتياز با توجه با امتياز کلی فرد تغيير مي کند)
  •  داشتن سابقه کار کافی (حداقل یکسال سابقه کار اخیر)

 

ویزای استرالیا

 

Australian-Visa02

ويزای تجارت و سرمايه گذاری استرالیا

 

دولت استراليا با ارائه ویزای تجارت و سرمایه گذاری استرالیا به تمام کسانی که مايل به سرمايه گذاری در اين کشور هستند خوشامد می گويد.

 

Australian-Visa06

شرایط لازم ویزای برای دارندگان تجارت و یا مدیران موفق در خارج از استرالیا

 

 

  • در شغل تجاری خود موفق باشد
  • مالک حداقل 10 درصد تجارت مورد نظر باشد و يا اينکه در چهار سال گذشته يک تجارت موفق را مديريت کرده باشد.
  • تجارتی که در آن فعالیت دارد دارای گردش مالی حدود 300000 دلار استرالیا در سال باشد.
  • باید عضو تصمیم گیرنده شرکت تجاری باشد.
  • می بايست در تجارتی که می خواهد در استراليا راه اندازی کنيد به مدت 2 سال مديريت داشته باشد.
  • سن ایشان بايستی زير 55 سال باشد.
  • سرمايه ای در حدود  250000  دلار استراليا داشته باشد.

 

Australian-Visa01

Australian-Visa06

ویزای سرمایه گذاری استرالیا

 

اگرحدود 1.2 میلیون دلار استرالیا سرمایه  نقدی و یا غیر نقدی دارید و قادر هستید که مبلغ 750000 دلار را در بانکهای استرالیا سرمایه گذاری نمایید می توانید ویزای سرمایه گذاری اخذ نمایید.  اخذ این ویزا از نظر زمانی سریعتر می باشد. در طول دوران سرمایه گذاری بانکهای استرالیا به شما سود خواهند پرداخت و اصل پول شما بعد از طی مدت زمان 4 سال به شما برگشت داده خواهد شد.

 

Australian-Visa06

 ویزای  افتتاح شرکت خود در داخل استرالیا

 

چنانچه مایل هستید که هر چه سریعتر فعالیت تجاری خود را در استرالیا شروع کنید می توانید برای خرید و یا افتتاح شرکت خود به استرالیا بیایید.

 

 

Australian-Visa02

ويزای همسر استرالیا

 

ويزای همسر استرالیا برای شهروندان استرالیایی و یا افرادی که دارای اقامت دائم می باشند و می خواهند که شریک زندگی خود را به استرالیا بیاورند ٬ می باشد. شریک زندگی در اینجا شامل همسر ٬ نامزد می باشد. در صورتی دارای شرایط این ویزا خواهید بود که با یک شهروند استرالیایی و یا مقیم دائم استرالیا ازدواج ٬ نامزد باشید. چنانچه پرونده شما برای این ویزا موفقیت آمیز باشد به شما یک ویزای دو ساله داده خواهد شد و بعد از این دو سال شما می توانید برای گرفتن ویزای دائم اقدام نمایید. مدت زمان گرفتن این ویزا بین 6 تا 8 ماه می باشد.

 

Australian-Visa01

Australian-Visa02

ويزای والدین استرالیا

 

ويزای والدین استرالیا برای کسانی است که شهروند استرالیا هستند یا اقامت دائم در استرالیا دارند و می خواهند از طریق اسپانسر والدین خود را به استرالیا بیاورند. در صورتی می توانید از ویزا استفاده نمایید که شما والدین یک شهروند استرالیا یا والدین یک مقیم دائم باشید. همچنین بایستی حداقل نیمی از فرزندان شما شهروند یا مقیم دائم استرالیا باشند. بعنوان مثال چنانچه شما دارای سه فرزند هستید بایستی دو فرزند شما در استرالیا اقامت دائم داشته باشند. شما بایستی توسط فرزند خود به مدت دو سال اسپانسر شوید. همچنین متقاضی این ویزا می بایست دارای سلامتی کامل باشید و مراحل آزمایش های سلامتی را با موفقیت بگذراند. بعد از اقدام کردن برای این ویزا به متقاضی ویزای اقامت دائم داده خواهد شد و می تواند بصورت نا محدود در استرالیا اقامت داشته باشد. همچنین متقاضی از مزایای بیمه درمانی عمومی  بهره مند خواهد شد. بعد از دو سال اقامت در استرالیا می توانید جهت دریافت شهروندی اقدام نمایید.

ویزای استرالیا

Australian-Visa02

ویزای دانشجویی استرالیا

 

درصورتی که شهروند استرالیایی نیستید، اما می خواهید از امکانات و کیفیت سیستم آموزشی استرالیا استفاده نمایید، باید برای ویزای دانشجویی اقدام نمایید. این ویزا توسط وزارت مهاجرت و تابعیت استرالیا  صادر میشود. این وزارت ویزای دانشجویی استرالیا را تنها تحت شرایط ثبت نام در یک دوره تحصیلی تمام وقت ثبت شده و یا ثبت نام در بخشی از یک دوره درسی تمام وقت ثبت شده ویزای شما را بر اساس یک زمان کامل اعطا میکند. یک دوره درسی تمام وقت ثبت شده توسط آموزش و پرورش  و دولت استرالیا ارائه شده و برای ارائه دروس به دانش آموزان خارج از کشور طراحی شده است. اما اگر قصد دارید بیش از سه ماه تحصیل داشته باشید، باید برای ویزای دانشجویی اقدام شود.

 

Australian-Visa01

Australian-Visa06

مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای دانشجویی استرالیا

 

 

  • تهیه فیش سفارت
  • اصل و کپی پاسپورت
  • اصل و ترجمه شناسنامه
  • اصل مدرک IELTS
  • نامه ی پذیرش تحصیلی (Offer letter)
  • گواهی الکترونیکی ثبت نام (eCoE)
  • ترجمه ریزنمرات و دانشنامه
  • یک عدد عکس پاسپورتی
  • مدارک مالی مورد نیاز
  • گواهی سوابق کاری
  • رزومه (CV)
  • نامه ی انگیزه ی تحصیلی (Statement Of Purpose (SOP
  • ترجمه ی کارت پایان خدمت
  • ترجمه ی سند ازدواج
  • تکمیل فرم های مربوطه
با کلیک روی ویزای استرالیا میتوانید مطالب بالا را دانلود کنید.

ايا نرخ بليط هواپيما مصوب ميباشد؟

کلاس هاي پروازي چيست ؟

ايا نرخ هايي که در برد بالا امده ثابت ميباشد ؟

ايا تجربه و مهارت کانتر بليط تاثيري در کم و کيف بليط دارد؟

پرواز ها چارتري چيست و آپشن آن نيز ارايه مي گردد؟

با ما تماس بگيريد

سالها تجربه و آموزش به ما اين جرأت را داده است که بگوييم , رزرو بليط هواپيما تخصص ماست.
  • رزرو بليط هواپيما  در سرار دنيا با بهترين افرها و پيشنهادات
  • برسی چندین ایرلاین و حالتهای متفاوت برای بهترین نتیجه
  • جوابگوی تماس ها از نه صبح تا 8 شب

تلفن تماس 9 صبح الی 6 بعدازظهر:


021 43 67 40 41

باکمال افتخار منتظر شنیدن صدای شما هستیم
سعادت سیر

برای مسافرت در تابستان برنامه ریزی کرده اید؟

ما برای تعطیلات تابستانی شما عزیزان پیشنهادات خوبی داریم

با کارشناسان مجرب ما تماس بگیرید تا

  • با توجه هدف شما از سفر: تفریحی ، تفریحی خرید ،سیاحتی و…
  • • با توجه به وضعیت شما : خانواده،مجردی ،ماه عسل و…
  • • با توجه به مقدار بودجه شما :لوکس ،کم هزینه ، متوسط و …
  • • با توجه به بازار تورهای تابستانی: افری ،تور های خلوت ،تور های هیجان انگیز و…
  • • و…

بهترین پیشنهادات را از ما بخواهید ، با کمال افتخار در خدمت شما هستیم

تلفن تماس مشاوره تور و فروش بلیط ۶۷ ۴۳ ۶۷ ۴۳ ۰۲۱

آخرین پرسش و پاسخ ها

سید مرتضی رفیعی

من به اتفاق خانواده ام بتعداد حد اقل 8 نفر در ماه مهر یا آبان قصد سفر به استانبول یا آنکارا را داریم چه زمانی بهتر هست برای خرید بلیط که ارزانتر تمام سود .


هستی پولادرکه

سلام وقت بخیر..من یه خوکچه هندی دارم که میخوام ببرم سوئد..ایا ایرلاین ترکیش این امکان و بهم میده که ببرم داخل کابین? چه کارایی باید انجام بدم ممنون میشم کمکم کنین


رضا غلامی در پاسخ می گوید :
سلام دوست عزیز متاسفانه ورود هرگونه حیوانی به داخل کابین ممنوع هست و تنها میتونید با تهیه جعبه یا قفس مناسب به قسمت بار تحویل بدید.
حسینی

سلام من برای تعطیلات نوروز عازم کشور تایلند هستم چون پرواز من با هواپمایی کویتی هستش میخواستم بدونم چون دوست دارم به مالزی و سنگاپور هم سفر کنم من میتوانم از بانکوک به این کشورها برم و مجدادا از فرودگاه بانکوک اینترنشنال به ایران برگردم رفت و برگشت من از طریق فرودگاه bkk هستش ممنونم


sahar در پاسخ می گوید :
جناب حسینی.. با سلام و درود به شما دوست عزیز.. بله مطمئنا میتونین.. در صورتی که برای ورود به مالزی و سنگاپور مشکلی نداشته باشین، میتونین به کمک همکاران ما در سعادت سیر، برنامه سفرتون رو جوری تنظیم کنین که پس از تایلند به مالزی و سنگاپور عازم بشین.. برای راهنمایی های بیشتر با شماره 43674041 تماس بگیرین..
علیرضا

سلام من میخوام برای این تابستون اقدام کنم برای تور پاریس ایا صدور روادید اینا خیلی پیچیدس و ممکنه نشه ؟ و اینکه من اکثر جاها دیدم تور ها نهایت برای پاریس یک هفتس ایا تور یک ماهه هم وجود داره ؟ تشکر


sahar در پاسخ می گوید :
علیرضای عزیز سلام.. برای ویزای اروپا مراحلی هس که باید طی بشه و اگه میخواین تور 1 ماهه برین، باید هماهنگی لازم انجام بشه.. با همکاران من در سعادت سیر تماس بگیرین .. اطلاعات کافی در این زمینه رو در اختیارتون میذارن..
علی فاتحی

بسیار جالب بود..ممنون از مطالب خوبی که قرار میدین


sahar در پاسخ می گوید :
سلام دوست عزیز.. ممنون از شما که ما رو همراهی میکنین.. امیدواریم همچنان بتونیم بهترین اطلاعات رو در سایت (http://ticket365.info/) برای شما فراهم کنیم..
+ پرسش و پاسخ های بیشتر

آخرین نظرات

  1. امیر در پاسخ می گوید :

    با سلام و خسته نباشيد بعد از تکمیل کردن فرم درخواست ویزا برای استرالیا باید به سایت خاصی فرستادشون ممنون میشم راهنماییم کنید

    • رضا غلامی در پاسخ می گوید :

      آقا امیر سلام
      اگه ویزا ندارید حتما از همین الان اقدام کنید تا بتونیم به موقع ویزای استرالیا رو بگیرید. اگر ویزا دارید و فقط بلیط ملبورن رو میخواید، تفاوت زیادی نداره، ممکن نرخ ها بالا و پایین بشه. پیشنهاد من اینه که همین حالا رزرو کنید، معمولا از قبل رزرو کنید قیمتش کمتره، با ایرلاین الاتحاد برای اون تاریخ 2.500.000 تومان. البته این نرخ الانه.ممکن تغییر کنه. درصورتی که میخواید برای رزرو اقدام کنید، با داخلی 603 تماس بگیرید.

*

×

برای مسافرت در تابستان برنامه ریزی کرده اید؟

ما برای تعطیلات تابستان 96 شما عزیزان پیشنهادات خوبی داریم

با کارشناسان مجرب ما تماس بگیرید تا

  • با توجه هدف شما از سفر: تفریحی ، تفریحی خرید ،سیاحتی و…
  • • با توجه به وضعیت شما : خانواده،مجردی ،ماه عسل و…
  • • با توجه به مقدار بودجه شما :لوکس ،کم هزینه ، متوسط و …
  • • با توجه به بازار تورهای تابستانی: افری ،تور های خلوت ،تور های هیجان انگیز و…
  • • و…

بهترین پیشنهادات را از ما بخواهید ، با کمال افتخار در خدمت شما هستیم

تلفن تماس مشاوره تور ۶۷ ۴۳ ۶۷ ۴۳ ۰۲۱

×