آخرین ها بلیط و قیمت بلیط
خانه » ویزا » ویزای بلاروس

ویزای بلاروس

ویزای بلاروس

Belarus Visa

 

پس از فروپاشی شوروی سابق در سال 1990 کشور بلاروس که روسیه سفید نیز نامیده می شود و از کشورهای اروپای شرقی است ،تشکیل شد . برای ورود به این کشور به ویزای بلاروس نیاز هست. البته برخی استثنائات نیز وجود دارد که برای ورود به این کشور به ویزا نیاز ندارند. در ادامه مطالب به ذکر جزئیات نیز خواهیم پرداخت. اتباع ایرانی با گذرنامه معتبر، در صورت داشتن روادید بلاروس می توانند به قلمرو جمهوری بلاروس وارد و یا از آن خارج شوند. شما میتوانید برای تهیه بلیط هواپیما و همچنین اطلاع از قیمت بلیط هواپیما بلاروس با ما تماس بگیرید.

Belarus-Visa

 

Belarus-Visa1

 اطلاعات کلی و شرایط خاص در صدور ویزای بلاروس

 

افرادی هستند که نیازی به اخذ ویزای مینسک ندارند که در زیر این استثنائات ذکر شده اند.

  • کسانی که دارای پاسپورت از کشورهای مشترک المنافع هستند.(به استثناء کشور ترکمنستان)
  • در صورتی که مدت اقامت شهروندان کوبایی -شهروندان صربستان و مونته نگرو –  شهروندان مغولستان  بیشتر از 30 روز نباشد، نیازی به اخذ ویزای بلاروس ندارند.
  • در صورتی که مدت اقامت شهروندان ونزوئلایی بیشتر از 90 روز نباشد، نیازی به اخذ ویزای بلاروس ندارند.
  • افرادی که دارای پاسپورت دیپلماتیک کشورهای آرژانتین،برزیل ،چین ،ایران ،هند ،رومانی ،اسلواک ،ترکیه و ویتنام هستند نیازی به اخذ ویزای بلاروس ندارند.

belarus-visa-ticket

 

Belarus-Visa1

مدارک لازم جهت اخذ ویزای بلاروس

 

 

      • فرم تکمیل شده ویزا
      • دو قطعه عكس جديد رنگی،زمینه سفید و تمام رخ
      • اصل دعوتنامه
      • پاسپورت
      •  اساسنامه شركت يا كارت بازرگانی
      • نامه از محل كار
      • آدرس،شغل،تلفن

 

 

Belarus-Visa1

انواع ویزای بلاروس

 

بطور کلی زمان لازم برای صدور ویزای بلاروس بین 5 تا 15 روز کاری است که با توجه به نوع ویزای و عادی بودن یا فوری بودن ویزا متفاوت است.

 

  • ویزای کوتاه مدت بلاروس
    • ویزای کوتاه مدت تجاری
    • ویزای کوتاه مدت مهمانی
    • ویزای کوتاه مدت توریستی
    • ویزای کوتاه مدت تحصیلی
  • ویزای بلند مدت بلاروس
  •  ویزای ترانزیت بلاروس

belarus_visa3-ticket

ویزای کوتاه مدت توریستی 

این ویزا برای یکبار ورود، دوبار ورود و کثیرالمسافره باتوجه به مدت درخواستی و حداکثر برای 90 روز صادر میشود و انواع مختلفی دارد.

ویزای کوتاه مدت تجاری

این ویزا بر اساس دعوتنامه شخص حقوقی ثبت شده در جمهوری بلاروس، بر روی سربرگ و با قید عنوان کامل مرجع دعوت کننده، آدرس پستی و تلفن آن و همچنین تعهد رعایت مقررات اقامت در قلمرو جمهوری بلاروس توسط فرد خارجی، با مهر و امضای  مسئول دارای اختیار طرف دعوت کننده صادر می شود.

ویزای کوتاه مدت مهمانی

با وجود اصل دعوتنامه از شخص دعوت کننده ( اعم از تبعه جمهوری بلاروس یا اتباع خارجی دارای اقامت دائم یا موقت )، مطابق با فرم مخصوص که توسط مراجع اداره اتباع و مهاجرت وزارت کشور جمهوری بلاروس صادر شده باشد.

ویزای کوتاه مدت توریستی

برای دریافت ویزای توریستی بلاروس نیاز به داشتن دعوتنامه از شرکت جهانگردی معتبر بلاروسی مطابق با فرم مخصوص و با قید انوع خدمات جهانگردی که ارائه خواهند شد، رزرو هتل و غیره می باشد.

ویزای کوتاه مدت تحصیلی

ویزای تحصیلی بلاروس بر اساس اصل دعوتنامه موسسه آموزشی جمهوری بلاروس صادر می گردد. روادید مذکور بمدت زمان کوتاه، بمنظور ورود اولیه دانشجو جهت مراجعه به موسسه آموزشی مربوطه برای دریافت اقامت تحصیلی بلند مدت ارائه میگردد.

belarus_visa2-ticket

ویزای بلند مدت بلاروس

ویزای بلند مدت برای ورود مکرر به جمهوری بلاروس با مدت اعتبار 1 سال و حق اقامت تا 90 روز در سال در صورت وجود اسناد و مدارک  تائید کننده همکاری دراز مدت فی مابین اشخاص حقوقی دو کشور صادر می گردد

 

ویزای ترانزیت بلاروس

بمنظور گذر از قلمرو جمهوری بلاروس ویزای ترانزیت صادر و به مدت 2 شبانه روز از زمان ورود فرد خارجی به جمهوری بلاروس اعتبار دارد. روادید مذکور درصورت موجود بودن روادید معتبر کشورهای هم مرز جمهوری بلاروس در گذر نامه متقاضی و نیز تائید مسیر عبور از قلمرو جمهوری بلاروس ( تائیدیه بلیط ، برگ ماموریت و غیره) صادر میگردد.

 

اطلاعات که در اینجا آمده تنها جهت راهنمایی می باشند
آژانس سعادت سیر گیتی در حال حاضر در مورد اخذ ویزا بلاروس هیچ فعالیتی ندارد.

با ما تماس بگيريد

آخرین پرسش و پاسخ ها

سوسن

با سلام و خسته نباشید، اینجانب برای 1 دی قصد سفر به اشتوتگارت دارم، با دعوتنامه، در مرحله مصاحبه هستم و تقاضای راهنمایی برای قیمت بلیط و مدت انتظار در فرودگاه سابیها را از شما دارم. با تشکر فراوان


رضا غلامی در پاسخ می گوید :
با سلام خدمت شما این پرواز با ایرلاین های مختلفی انجام میشه. ظاهرا نظر شما ایرلاین ترکیش هست. نرخ پایه ای که من برای این پرواز با این ایرلاین دیدم 1.500.000 تومن بود. با ایرلاین الاتحاد یه کم ارزونتر بود.البته برای کلاس پروازی اکونومی.و تقریبا استاپی که داره از حدود 1 ساعت تا 12 ساعت بود. برای اینکه بتونید اطلاعات دقیقتری بدست بیارید با کارشناس ما صحبت کنید و شرایطتون رو توضیح بدید. مطمئنا بهترین گزینه رو به شما معرفی میکنه. با شماره 43674000 تماس بگیرید و رو بگیرد و با صحبت کنید. امیدواریم مصاحبه خوبی داشته باشید.
محمد

ارزانترین بلیط رفت و برگشت 94/7/1 رو خریدارم تماس بگیرید.


رضا غلامی در پاسخ می گوید :
سلام دوست عزیز لطفا مبدا و مقصد رو اعلام کنید تا همکاران برای شما چک کنند.
مهدي

با سلام ، آيا كپي بليط جهت دريافت ارز مسافرتي مشكلي ايجاد نمكند ؟


رضا غلامی در پاسخ می گوید :
با سلام آقا مهدی این کار امکان نداره باید بلیط مهر شده را برای گرفتن ارز ارائه بدید.
مهدی

سلام. وقت بخیر من دنبال ارزون ترین قیمت بلیط شیراز مسقط هستم. میخواستم راهنمایی بفرمایید. با تشکر.


رضا غلامی در پاسخ می گوید :
اقا مهدی سلام ذکر نکردید که بلیط رو برای چه تاریخی میخواید. قیمت این بلیط توی تاریخ های مختلف و با ایرلاینهای مختلف متفاوته ، و بین 600 هزارتومان تا 2 میلیون تومان متغییر هست. اگه اطلاعات بیشتری میخواید با شماره 43674000 صحبت کنید. سفر خوبی داشته باشید.
مجید غلامی

با عرض سلام میخواستم بدونم برای سفر به ونیز چقدر هزینه داره


+ پرسش و پاسخ های بیشتر

آخرین نظرات

برای ورود به کانال راهنمای سفر ما کلیک کنید