آخرین ها بلیط و قیمت بلیط
خانه » واکشی » تایلند » ویزای تایلند

ویزای تایلند

ویزای تایلند

Thailand Visa

همانطور که میدونید برای سفر به تایلند و ورود به تایلند داشتن ویزای تایلند الزامی است.سفر به تایلند ممکن است برای تفریح و گردش ، برای تحصیل و یا برای تجارت و خرید و فروش باشد. در این مطلب ما موارد مرتبط به ویزا تایلند برای ایرانیان گنجانده شده است.

 

موارد مرتبط به ویزا تایلند:

 

star  مدارک لازم برای ویزا تایلند

starانواع ویزای تایلند

starمراحل درخواست ویزا تایلند

star  قیمت ویزای تایلند

star  بلیط ویزای تایلند

 

 

thailand_visa-ticket

ویزا تایلند

 

مراحل درخواست ویزا تایلند :

درخواست ویزا تایلند دارای مراحلی است که این مراحل باید طی شوند تا بتوان ویزا تایلند دریافت کرد.این مراحل شامل یکسری قوانین کلی به شرح زیر است.

 

tick  افراد متقاضی ویزا باید هنگام درخواست برای ویزا در ایران حضور داشته باشند. ( مهر ورود و خروج در گذرنامه)

tick  هزینه ای که برای ویزا پرداخت شده به هیچ وجه قابل برگشت نمی باشد.( 30 یورو برای ویزای یکبار ورود و 60 یورو برای ویزای 2 بار ورود).

tick  آژانس های مسافرتی می توانند فقط برای اتباع ایرانی و فقط برای ویزا توریستی تایلند درخواست ویزا بنمایند.

tick  برای کلیه انواع دیگر ویزا متقاضی باید شخصا” به سفارت مراجعه کند.

 

در طی مراحل درخواست ویزا یکسری قوانین مربوط به گذرنامه نیز وجود دارد که در اینجا ذکر کرده ایم.

 

star1گذرنامه باید به هنگام درخواست ویزا حد اقل 6 ماه اعتبار داشته باشد.

star1گذرنامه باید به خوبی نگهداری شده، دارای کلیه صفحات بوده و به هیچ وجه پاره یا مخدوش نباشد.

star1 گذرنامه باید دارای حداقل یک صفحه سفید برای چسباندن ویزا تایلند باشد.

star1 اگر تاریخ 29 فوریه در گذرنامه قید شده باشد ( تاریخ صدور/ انقضا و یا تاریخ تولد) باید چک بشود که سال کبیسه است یا خیر

star1 در صورت وجود هر گونه مهر و یا علامت و یا نوشته مشکوک و نا آشنای تایلندی در گذرنامه حتما” از سفارت درخواست راهنمایی کنید.

star1در صورت وجود هر گونه مهر اخراج در گذرنامه ایرانی لطفا” با سفارت مشورت نمایید.

 

 thailand_visa5-ticket

مدارک لازم برای ویزای تایلند :

برای اقدام برای ویزا تایلند مدارکی لازم است که در هنگام مراجعه به سفارت یا دفاتر آژانس هواپیمایی باید این مدارک را همراه داشته باشد.این مدارک شامل موارد زیر میشود:

 

tick2 1 برگ فرم ویزا که به طور کامل و با جزئیات به زبان انگلیسی تایپ شده باشد.

tick2 1  قطعه عکس یک شکل جدید 6×4 که به هریک از فرم های ویزا الصاق شده باشد.

tick2  کپی شناسنامه، کارت ملی، گذرنامه ، بلیط و نامه ضمانت آژانس مسافرتی که ضمیمه بلیط شده باشد.

tick2  متقاضی باید شخصا” صحت مندرجات فرم را تایید و امضاء نماید.

 

انواع ویزای تایلند :

در اینجا ابتدا لیست انواع ویزیا تایلند را  به صورت تیتر وار برای شما بیان کرده ایم. و در ادامه همه این موارد را برای شما عزیزان شرح داده ایم تا با این اطلاعات بتوانید برای گرفتن ویزای خود اقدام کنید.

 

star2 ویزای توریستی تایلند

star2  ویزای بازنشستگی تایلند برای افرادی است که می خواهند به صورت بازنشسته در تایلند اقامت داشته باشند

star2  ویزای تحصیلی / دانشجویی تایلند، برای دانشجویان و معلمان

star2  ویزای تجاری تایلند، برای کسانی می باشد که قصد فعالیت تجاری دارند

 

 

thailand_visa3-ticket

ویزا تایلند

ویزای توریستی تایلند :

 

ویزا توریستی تایلند ۳  ماه اعتبار دارد و در این مدت شما ۳۰ روز می توانید در کشور تایلند اقامت کنید. ویزا از طرف سفارت تایلند فقط به صورت عادی اخذ می شود، که اخذ ویزا عادی تایلند حداقل ۴ روز کاری زمان لازم دارد.
ویزا توریستی تایلند 2 نوع دارد یکی با یک بار ورود و ۲ بار ورود دارد. در صورت نیاز شما می توانید بلیط  ویزا تایلند را به صورت چارتری خریداری کنید. به این صورت که ویزا توریستی یک بار ورود به همراه بلیط رفت و برگشت  به فروش می رسد. قیمت بلیط تایلند و ویزا تایلند بسته به تاریخ رفت ، متفاوت می باشد.

 

 قیمت انواع ویزا توریستی تایلند :

tick1  ویزا عادی یکبار ورود 30 یورو

tick1  ویزا عادی دوبار ورود 60 یورو

 

 

ویزا بازنشستگی تایلند :

ویزا بازنشستگی تایلند  برای متقاضیان با 50 سال سن تمام و بالاتر صادر خواهد شد و در صورت تمایل جهت اقامت در تایلند هر ساله قابل تمدید خواهد بود.

 

thailand_visa0-ticket

ویزا تایلند

ویزای تحصیلی / دانشجویی تایلند :

 

افراد بالای 12 سال سن دارند می توانند ویزای تحصیلی تایلند یا همان ویزای دانشجویی تایلند را دریافت کنند.تهیه ویزا دانشجویی تایلند طی 5 مرحله انجام می شود. اگر از مقررات اداره مهاجرت آگاه باشید، روند کار بسیار ساده می باشد. همه چیز مطابق قانون انجام میشود، کسانی که کارهای مربوط به کار شما را انجام میدهند فقط روال معمول اینکار را انجام میدهند. حتما پیش از اقدام به اخذ ویزا با دانشگاهی که میخواهید از آن پذیرش بگیرید تماس بگیرید و از شرایط و اطلاعات اخذ ویزا دانشجویی تایلند آگاه شوید.

مراحل اخذ ویزای دانشجویی تایلند به این شرح است :

tick3  ثبت نام در دانشگاه

tick3  نامه پذیرش (Letter of Admission)

tick3  اقدام برای ویزا

tick3  اولین ویزای یکساله دانشجویی شما تنها 90 روز اعتبار خواهد داشت

tick3  اطلاع محل اقامت هر 90 روز یکبار

 

thailand_visa4-ticket

ویزا تایلند

ویزای تجاری تایلند :

 

ویزای تجاری تایلند برای کسانی است که می خواهند در تایلند کار کنند، برای کار در تایلند ویزای تجاری تایلند ( NON-B ) و یک  مجوز کار (Work Permit) نیازدارید.در تایلند بدون مجوز کار  (Work Permit) کار کنید. برخی از شرکت ها کارمندانی را استخدام می کنند و می گویند که ویزای تجاری (NON-B) کافی است و مجوز کار را بعدا هم می توان تهیه کرد که این موضوع صحت ندارد. شما باید به طور همزمان ویزای تجاری و مجوز کار را دریافت کنید. اگر فقط ویزای تجاری داشته باشید و مجوز کار نداشته باشید ممکن است به زندان بیافتید و از تایلند اخراج شوید.

با توجه به قوانین تایلند، شما ابتدا باید یک ویزا غیر مهاجرتی تایلند داشته باشید تا بتوانید برای مجوز کار اقدام کنید.

 

مراحل اقدام برای اخذ مجوز کار به ترتیب زیر می باشد:

tick2 تایید و شناسایی صحیح ویزای غیر مهاجرتی NON- Immigrant

tick2  آماده سازی نامه استخدام

tick2  تکمیل فرم درخواست مجوز کار

tick2  گردهم آوری همه مدارک مورد نیاز

tick2  پر کردن فرم عریضه کاری

 

 

 

 

با ما تماس بگيريد

آخرین پرسش و پاسخ ها

سوسن

با سلام و خسته نباشید، اینجانب برای 1 دی قصد سفر به اشتوتگارت دارم، با دعوتنامه، در مرحله مصاحبه هستم و تقاضای راهنمایی برای قیمت بلیط و مدت انتظار در فرودگاه سابیها را از شما دارم. با تشکر فراوان


رضا غلامی در پاسخ می گوید :
با سلام خدمت شما این پرواز با ایرلاین های مختلفی انجام میشه. ظاهرا نظر شما ایرلاین ترکیش هست. نرخ پایه ای که من برای این پرواز با این ایرلاین دیدم 1.500.000 تومن بود. با ایرلاین الاتحاد یه کم ارزونتر بود.البته برای کلاس پروازی اکونومی.و تقریبا استاپی که داره از حدود 1 ساعت تا 12 ساعت بود. برای اینکه بتونید اطلاعات دقیقتری بدست بیارید با کارشناس ما صحبت کنید و شرایطتون رو توضیح بدید. مطمئنا بهترین گزینه رو به شما معرفی میکنه. با شماره 43674000 تماس بگیرید و رو بگیرد و با صحبت کنید. امیدواریم مصاحبه خوبی داشته باشید.
محمد

ارزانترین بلیط رفت و برگشت 94/7/1 رو خریدارم تماس بگیرید.


رضا غلامی در پاسخ می گوید :
سلام دوست عزیز لطفا مبدا و مقصد رو اعلام کنید تا همکاران برای شما چک کنند.
مهدي

با سلام ، آيا كپي بليط جهت دريافت ارز مسافرتي مشكلي ايجاد نمكند ؟


رضا غلامی در پاسخ می گوید :
با سلام آقا مهدی این کار امکان نداره باید بلیط مهر شده را برای گرفتن ارز ارائه بدید.
مهدی

سلام. وقت بخیر من دنبال ارزون ترین قیمت بلیط شیراز مسقط هستم. میخواستم راهنمایی بفرمایید. با تشکر.


رضا غلامی در پاسخ می گوید :
اقا مهدی سلام ذکر نکردید که بلیط رو برای چه تاریخی میخواید. قیمت این بلیط توی تاریخ های مختلف و با ایرلاینهای مختلف متفاوته ، و بین 600 هزارتومان تا 2 میلیون تومان متغییر هست. اگه اطلاعات بیشتری میخواید با شماره 43674000 صحبت کنید. سفر خوبی داشته باشید.
مجید غلامی

با عرض سلام میخواستم بدونم برای سفر به ونیز چقدر هزینه داره


+ پرسش و پاسخ های بیشتر

آخرین نظرات

موقتا امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد

موقتا امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد

برای ورود به کانال راهنمای سفر ما کلیک کنید