آخرین ها بلیط و قیمت بلیط
خانه » واکشی » تایلند » ویزای تایلند

ویزای تایلند

ویزای تایلند

Thailand Visa

همانطور که میدونید برای سفر به تایلند و ورود به تایلند داشتن ویزای تایلند الزامی است.سفر به تایلند ممکن است برای تفریح و گردش ، برای تحصیل و یا برای تجارت و خرید و فروش باشد. در این مطلب ما موارد مرتبط به ویزا تایلند برای ایرانیان گنجانده شده است.

 

موارد مرتبط به ویزا تایلند:

 

star  مدارک لازم برای ویزا تایلند

starانواع ویزای تایلند

starمراحل درخواست ویزا تایلند

star  قیمت ویزای تایلند

star  بلیط ویزای تایلند

 

 

thailand_visa-ticket

ویزا تایلند

 

مراحل درخواست ویزا تایلند :

درخواست ویزا تایلند دارای مراحلی است که این مراحل باید طی شوند تا بتوان ویزا تایلند دریافت کرد.این مراحل شامل یکسری قوانین کلی به شرح زیر است.

 

tick  افراد متقاضی ویزا باید هنگام درخواست برای ویزا در ایران حضور داشته باشند. ( مهر ورود و خروج در گذرنامه)

tick  هزینه ای که برای ویزا پرداخت شده به هیچ وجه قابل برگشت نمی باشد.( 30 یورو برای ویزای یکبار ورود و 60 یورو برای ویزای 2 بار ورود).

tick  آژانس های مسافرتی می توانند فقط برای اتباع ایرانی و فقط برای ویزا توریستی تایلند درخواست ویزا بنمایند.

tick  برای کلیه انواع دیگر ویزا متقاضی باید شخصا” به سفارت مراجعه کند.

 

در طی مراحل درخواست ویزا یکسری قوانین مربوط به گذرنامه نیز وجود دارد که در اینجا ذکر کرده ایم.

 

star1گذرنامه باید به هنگام درخواست ویزا حد اقل 6 ماه اعتبار داشته باشد.

star1گذرنامه باید به خوبی نگهداری شده، دارای کلیه صفحات بوده و به هیچ وجه پاره یا مخدوش نباشد.

star1 گذرنامه باید دارای حداقل یک صفحه سفید برای چسباندن ویزا تایلند باشد.

star1 اگر تاریخ 29 فوریه در گذرنامه قید شده باشد ( تاریخ صدور/ انقضا و یا تاریخ تولد) باید چک بشود که سال کبیسه است یا خیر

star1 در صورت وجود هر گونه مهر و یا علامت و یا نوشته مشکوک و نا آشنای تایلندی در گذرنامه حتما” از سفارت درخواست راهنمایی کنید.

star1در صورت وجود هر گونه مهر اخراج در گذرنامه ایرانی لطفا” با سفارت مشورت نمایید.

 

 thailand_visa5-ticket

مدارک لازم برای ویزای تایلند :

برای اقدام برای ویزا تایلند مدارکی لازم است که در هنگام مراجعه به سفارت یا دفاتر آژانس هواپیمایی باید این مدارک را همراه داشته باشد.این مدارک شامل موارد زیر میشود:

 

tick2 1 برگ فرم ویزا که به طور کامل و با جزئیات به زبان انگلیسی تایپ شده باشد.

tick2 1  قطعه عکس یک شکل جدید 6×4 که به هریک از فرم های ویزا الصاق شده باشد.

tick2  کپی شناسنامه، کارت ملی، گذرنامه ، بلیط و نامه ضمانت آژانس مسافرتی که ضمیمه بلیط شده باشد.

tick2  متقاضی باید شخصا” صحت مندرجات فرم را تایید و امضاء نماید.

 

انواع ویزای تایلند :

در اینجا ابتدا لیست انواع ویزیا تایلند را  به صورت تیتر وار برای شما بیان کرده ایم. و در ادامه همه این موارد را برای شما عزیزان شرح داده ایم تا با این اطلاعات بتوانید برای گرفتن ویزای خود اقدام کنید.

 

star2 ویزای توریستی تایلند

star2  ویزای بازنشستگی تایلند برای افرادی است که می خواهند به صورت بازنشسته در تایلند اقامت داشته باشند

star2  ویزای تحصیلی / دانشجویی تایلند، برای دانشجویان و معلمان

star2  ویزای تجاری تایلند، برای کسانی می باشد که قصد فعالیت تجاری دارند

 

 

thailand_visa3-ticket

ویزا تایلند

ویزای توریستی تایلند :

 

ویزا توریستی تایلند ۳  ماه اعتبار دارد و در این مدت شما ۳۰ روز می توانید در کشور تایلند اقامت کنید. ویزا از طرف سفارت تایلند فقط به صورت عادی اخذ می شود، که اخذ ویزا عادی تایلند حداقل ۴ روز کاری زمان لازم دارد.
ویزا توریستی تایلند 2 نوع دارد یکی با یک بار ورود و ۲ بار ورود دارد. در صورت نیاز شما می توانید بلیط  ویزا تایلند را به صورت چارتری خریداری کنید. به این صورت که ویزا توریستی یک بار ورود به همراه بلیط رفت و برگشت  به فروش می رسد. قیمت بلیط تایلند و ویزا تایلند بسته به تاریخ رفت ، متفاوت می باشد.

 

 قیمت انواع ویزا توریستی تایلند :

tick1  ویزا عادی یکبار ورود 30 یورو

tick1  ویزا عادی دوبار ورود 60 یورو

 

 

ویزا بازنشستگی تایلند :

ویزا بازنشستگی تایلند  برای متقاضیان با 50 سال سن تمام و بالاتر صادر خواهد شد و در صورت تمایل جهت اقامت در تایلند هر ساله قابل تمدید خواهد بود.

 

thailand_visa0-ticket

ویزا تایلند

ویزای تحصیلی / دانشجویی تایلند :

 

افراد بالای 12 سال سن دارند می توانند ویزای تحصیلی تایلند یا همان ویزای دانشجویی تایلند را دریافت کنند.تهیه ویزا دانشجویی تایلند طی 5 مرحله انجام می شود. اگر از مقررات اداره مهاجرت آگاه باشید، روند کار بسیار ساده می باشد. همه چیز مطابق قانون انجام میشود، کسانی که کارهای مربوط به کار شما را انجام میدهند فقط روال معمول اینکار را انجام میدهند. حتما پیش از اقدام به اخذ ویزا با دانشگاهی که میخواهید از آن پذیرش بگیرید تماس بگیرید و از شرایط و اطلاعات اخذ ویزا دانشجویی تایلند آگاه شوید.

مراحل اخذ ویزای دانشجویی تایلند به این شرح است :

tick3  ثبت نام در دانشگاه

tick3  نامه پذیرش (Letter of Admission)

tick3  اقدام برای ویزا

tick3  اولین ویزای یکساله دانشجویی شما تنها 90 روز اعتبار خواهد داشت

tick3  اطلاع محل اقامت هر 90 روز یکبار

 

thailand_visa4-ticket

ویزا تایلند

ویزای تجاری تایلند :

 

ویزای تجاری تایلند برای کسانی است که می خواهند در تایلند کار کنند، برای کار در تایلند ویزای تجاری تایلند ( NON-B ) و یک  مجوز کار (Work Permit) نیازدارید.در تایلند بدون مجوز کار  (Work Permit) کار کنید. برخی از شرکت ها کارمندانی را استخدام می کنند و می گویند که ویزای تجاری (NON-B) کافی است و مجوز کار را بعدا هم می توان تهیه کرد که این موضوع صحت ندارد. شما باید به طور همزمان ویزای تجاری و مجوز کار را دریافت کنید. اگر فقط ویزای تجاری داشته باشید و مجوز کار نداشته باشید ممکن است به زندان بیافتید و از تایلند اخراج شوید.

با توجه به قوانین تایلند، شما ابتدا باید یک ویزا غیر مهاجرتی تایلند داشته باشید تا بتوانید برای مجوز کار اقدام کنید.

 

مراحل اقدام برای اخذ مجوز کار به ترتیب زیر می باشد:

tick2 تایید و شناسایی صحیح ویزای غیر مهاجرتی NON- Immigrant

tick2  آماده سازی نامه استخدام

tick2  تکمیل فرم درخواست مجوز کار

tick2  گردهم آوری همه مدارک مورد نیاز

tick2  پر کردن فرم عریضه کاری

 

 

 

 

ايا نرخ بليط هواپيما مصوب ميباشد؟

کلاس هاي پروازي چيست ؟

ايا نرخ هايي که در برد بالا امده ثابت ميباشد ؟

ايا تجربه و مهارت کانتر بليط تاثيري در کم و کيف بليط دارد؟

پرواز ها چارتري چيست و آپشن آن نيز ارايه مي گردد؟

با ما تماس بگيريد

سالها تجربه و آموزش به ما اين جرأت را داده است که بگوييم , رزرو بليط هواپيما تخصص ماست.
  • رزرو بليط هواپيما  در سرار دنيا با بهترين افرها و پيشنهادات
  • برسی چندین ایرلاین و حالتهای متفاوت برای بهترین نتیجه
  • جوابگوی تماس ها از نه صبح تا 8 شب

تلفن تماس 9 صبح الی 6 بعدازظهر:


021 43 67 40 41

باکمال افتخار منتظر شنیدن صدای شما هستیم
سعادت سیر

برای مسافرت در تابستان برنامه ریزی کرده اید؟

ما برای تعطیلات نوروزی شما عزیزان پیشنهادات خوبی داریم

با کارشناسان مجرب ما تماس بگیرید تا

  • با توجه هدف شما از سفر: تفریحی ، تفریحی خرید ،سیاحتی و…
  • • با توجه به وضعیت شما : خانواده،مجردی ،ماه عسل و…
  • • با توجه به مقدار بودجه شما :لوکس ،کم هزینه ، متوسط و …
  • • با توجه به بازار تورهای تابستانی: افری ،تور های خلوت ،تور های هیجان انگیز و…
  • • و…

بهترین پیشنهادات را از ما بخواهید ، با کمال افتخار در خدمت شما هستیم

تلفن تماس مشاوره تور ۶۷ ۴۳ ۶۷ ۴۳ ۰۲۱

آخرین پرسش و پاسخ ها

D.m

سلام و خسته نباشيد خدمت شما..ممنون از اطلاعات عالي سايتتون.. ميخواستم بدونم چه كشور هايي براي گذراندن ماه عسل مناسب تره كه نقاط ديدني زيادي داشته باشه و هم ساحلي باشه..ممنون


sahar در پاسخ می گوید :
سلام دوست عزیز.. یکی از 10 مقصد رمانتیک دنیا رو برای ماه عسلتون انتخاب کنید و لذت ببرید.. امیدواریم همچنان بتونیم اطلاعات مفید در اختیارتون بذاریم.. سفر خوبی رو واستون آرزومندیم..
رضایی

سلام. برای سفر داخلی با هواپیما تفاوت بلیط های اکونومی، بیزینس و فرست کلاس که تماماً با یک هواپیما به فروش میرسند رو میخواستم بدونم. با تشکر


رضا غلامی در پاسخ می گوید :
با سلام خدمت شما دوست عزیز معمولا مکان صندلی های کلاس های پروازی متفاوت است و همچنین پذیرایی نیز متفاوت است.
سید مرتضی رفیعی

من به اتفاق خانواده ام بتعداد حد اقل 8 نفر در ماه مهر یا آبان قصد سفر به استانبول یا آنکارا را داریم چه زمانی بهتر هست برای خرید بلیط که ارزانتر تمام سود .


رضا غلامی در پاسخ می گوید :
آقای رفیعی عزیز سلام معمولا با پایان تعطیلات نرخ بلیط هواپیما از جمله بلیط استانبول مقداری کاهش پیدا میکنه. اگر روزهای اول هفته رو هم انتخاب کنید مطمئنا میتونید بلیط را با قیمت مناسبی تهیه کنید.
هستی پولادرکه

سلام وقت بخیر..من یه خوکچه هندی دارم که میخوام ببرم سوئد..ایا ایرلاین ترکیش این امکان و بهم میده که ببرم داخل کابین? چه کارایی باید انجام بدم ممنون میشم کمکم کنین


رضا غلامی در پاسخ می گوید :
سلام دوست عزیز متاسفانه ورود هرگونه حیوانی به داخل کابین ممنوع هست و تنها میتونید با تهیه جعبه یا قفس مناسب به قسمت بار تحویل بدید.
حسینی

سلام من برای تعطیلات نوروز عازم کشور تایلند هستم چون پرواز من با هواپمایی کویتی هستش میخواستم بدونم چون دوست دارم به مالزی و سنگاپور هم سفر کنم من میتوانم از بانکوک به این کشورها برم و مجدادا از فرودگاه بانکوک اینترنشنال به ایران برگردم رفت و برگشت من از طریق فرودگاه bkk هستش ممنونم


sahar در پاسخ می گوید :
جناب حسینی.. با سلام و درود به شما دوست عزیز.. بله مطمئنا میتونین.. در صورتی که برای ورود به مالزی و سنگاپور مشکلی نداشته باشین، میتونین به کمک همکاران ما در سعادت سیر، برنامه سفرتون رو جوری تنظیم کنین که پس از تایلند به مالزی و سنگاپور عازم بشین.. برای راهنمایی های بیشتر با شماره 43674041 تماس بگیرین..
+ پرسش و پاسخ های بیشتر

آخرین نظرات

موقتا امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد

موقتا امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد

×

برای مسافرت در نوروز برنامه ریزی کرده اید؟

ما برای تعطیلات نوروز 96 شما عزیزان پیشنهادات خوبی داریم

با کارشناسان مجرب ما تماس بگیرید تا

  • با توجه هدف شما از سفر: تفریحی ، تفریحی خرید ،سیاحتی و…
  • • با توجه به وضعیت شما : خانواده،مجردی ،ماه عسل و…
  • • با توجه به مقدار بودجه شما :لوکس ،کم هزینه ، متوسط و …
  • • با توجه به بازار تورهای تابستانی: افری ،تور های خلوت ،تور های هیجان انگیز و…
  • • و…

بهترین پیشنهادات را از ما بخواهید ، با کمال افتخار در خدمت شما هستیم

تلفن تماس مشاوره تور ۶۷ ۴۳ ۶۷ ۴۳ ۰۲۱

×