آخرین ها بلیط و قیمت بلیط

ویزای ترکیه

ویزای ترکیه

Turkey Visa

 

‌برای ورود به هر کشوری اصلی ترین مدرک که نیاز هست ویزا اون کشور است.البته برای سفر 90 روزه توریستی ترکیه نیاز به ویزا نداره و نیازی به طی کردن مراحل اخذ ویزای ترکیه نیست، و تنها بلیط ترکیه و محل اقامت در ترکیه مورد نیاز هست. اما برای اقامت بیشتر از 90 روز و یا برای تحصیل و تجارت در ترکیه باید حتما ویزای ترکیه تهیه کرد که به توجه به کار و مدت اقامت نوع ویزا متقاوت است.

 

 

ویزای ترکیه
Turkey-Visa01

 

مدارک مورد نیاز اخذ ویزای ترکیه

 

 

  • اصل گذرنامه
  • 2 قطعه عکس 3 در 4
  • برگه رزرو هتل
  • فرم مشخصات فردی
  • هزینه ویزا

 

ویزای ترکیه

 

Turkey-Visa01

 

انواع ویزای ترکیه

با توجه به نوع فعالیت و زمانی که میخواهید در ترکیه بمانید، نوع ویزا ترکیه و قیمت ویزای ترکیه متفاوت است. در زیر اطلاعاتی درباره انواع ویزا ترکیه ارائه شده است. که میتوانید با توجه به نوع مسافرت خود یکی از این ویزا ها را انتخاب کنید.

 

  • ویزای توریستی ترکیه
  • ویزای دانشجویی ترکیه
  • ویزای تجاری ترکیه
  • ویزای ‌پژوهشی ترکیه

 

ویزای ترکیه

 

Turkey-Visa02

 

ویزای توریستی ترکیه

 

ویزای توریستی ترکیه نیز داری انواع متفاوتی است که با توجه به نوع آن مدت اقامت میتواند متفاوت باشد.

 

  • اقامت توریستی ۹۰ روزه بدون ویزا ترکیه

مدت این اقامت ۹۰ روزه یعنی ۳ ماه می باشد برای این نوع اقامت نیازی به ویزا نمی باشد ( البته برای ایرانیان) و شما می توانید در کشور ترکیه به مدت ۳ ماه در سال بدون نیاز به ویزا یا اجازه اقامت بدون هیچ مشکلی ساکن شوید. توجه داشته باشید با این نوع ویزا اجازه هیچ کاری مثل دادوستد و کار یا تحصیل در ترکیه را نخواهید داشت.

  • ویزای توریستی ۶ ماهه ترکیه

در ترکیه تنها راه حل اخذ اقامت بیش از 3 ماه برای ایرانیان اقامت برای خرید ملک است . البته سند ملک دلیلی برای اخذ این نوع اقامت نبوده و پلیس ترکیه مستندات دیگری را برای اعطای آن مطالبه خواهد نمود. با توجه به اطلاعات به دست آمده از پارلمان ترکیه کلیه اتباع خارجی نظیر ایرانیان با در دست داشتن سند مالکیت خود موفق به اخذ اجازه اقامت حداقل یکساله  خواهند شد.

قانون عدم امکان تمدید ویزا برای ویزاهای توریستی و ویزاهای کمتر از ۶ ماه اعتبار است، البته در مواردی خاص مانند مشکلات پزشکی این کار انجام می‌شود.

 

ویزای ترکیه

 

Turkey-Visa02

 

ویزای تحصیلی یا دانشجویی ترکیه

در صورتی که بخواهید ویزای دانشجویی ترکیه بگیرید باید مدرک تومر را بگیرید. با داشتن این مــــدرک شما در کمتر از ۳ ماه می توانید اقامت دانشجویی در کشور ترکیه را فراهم کنید. البته اخذ پذیرش از موسسات آموزشی نیز پیشاپیش ملاک اعطای این نوع اقامت خواهد بود. این روش اخذ اقامت برای آنانی که قصد اقامت قطعی در ترکیه را دارند نیز موکدا توصیه می گردد. برای گرفتن ویزای تحصیلی ترکیه ابتدا باید در آزمون تومر (مرکز آموزش زبان ترکی) شرکت کرده و مدرک تومر را بگیرید. با اخذ این مدرک شما می توانید برای تحصیل در یکی از دانشگا های ترکیه و به تبع آن اقامت دانشجویی اقدام نمایید.

ویزای ترکیه

 

Turkey-Visa02

 

ویزای کاری ترکیه

دریافت ویزای کاری ترکیه به 2 صورت امکتن پذیر است، یکی دریافت ویزا بعنوان کارفرما و دیگری دریافت ویزا بعنوان کارگر. عموم خارجیان از جمله ایرانیان با ثبت شرکت در ترکیه و اخذ مجوز کار واجد شرایط اخذ اقامت یکساله به عنوان کارفرما بوده و این نوع اقامت در سالیان بعد با بازه های ۲ ساله تمدید خواهد شد.برای دریافت ویزای کاری از نوع کارگری یک شرکت در کشور تـــــــرکیه باید از شما دعوت به همکاری نماید به شرطی که با این تخصص که از شما دعوت به کار شده هیچ شهروند ترکی در آن زمان طبق استعلام اداره کـــار ترکیه بیکار نباشد. بنابراین میتوان گفت این نوع ویزا عملا برای اقامت کاربردی نیست.

 

میتوانید مطالب مربوط به ویزای ترکیه از زیر دانلود کنید.


 

 

با ما تماس بگيريد

آخرین پرسش و پاسخ ها

سوسن

با سلام و خسته نباشید، اینجانب برای 1 دی قصد سفر به اشتوتگارت دارم، با دعوتنامه، در مرحله مصاحبه هستم و تقاضای راهنمایی برای قیمت بلیط و مدت انتظار در فرودگاه سابیها را از شما دارم. با تشکر فراوان


رضا غلامی در پاسخ می گوید :
با سلام خدمت شما این پرواز با ایرلاین های مختلفی انجام میشه. ظاهرا نظر شما ایرلاین ترکیش هست. نرخ پایه ای که من برای این پرواز با این ایرلاین دیدم 1.500.000 تومن بود. با ایرلاین الاتحاد یه کم ارزونتر بود.البته برای کلاس پروازی اکونومی.و تقریبا استاپی که داره از حدود 1 ساعت تا 12 ساعت بود. برای اینکه بتونید اطلاعات دقیقتری بدست بیارید با کارشناس ما صحبت کنید و شرایطتون رو توضیح بدید. مطمئنا بهترین گزینه رو به شما معرفی میکنه. با شماره 88505012 تماس بگیرید و رو بگیرد و با صحبت کنید. امیدواریم مصاحبه خوبی داشته باشید.
محمد

ارزانترین بلیط رفت و برگشت 94/7/1 رو خریدارم تماس بگیرید.


رضا غلامی در پاسخ می گوید :
سلام دوست عزیز لطفا مبدا و مقصد رو اعلام کنید تا همکاران برای شما چک کنند.
مهدي

با سلام ، آيا كپي بليط جهت دريافت ارز مسافرتي مشكلي ايجاد نمكند ؟


رضا غلامی در پاسخ می گوید :
با سلام آقا مهدی این کار امکان نداره باید بلیط مهر شده را برای گرفتن ارز ارائه بدید.
مهدی

سلام. وقت بخیر من دنبال ارزون ترین قیمت بلیط شیراز مسقط هستم. میخواستم راهنمایی بفرمایید. با تشکر.


رضا غلامی در پاسخ می گوید :
اقا مهدی سلام ذکر نکردید که بلیط رو برای چه تاریخی میخواید. قیمت این بلیط توی تاریخ های مختلف و با ایرلاینهای مختلف متفاوته ، و بین 600 هزارتومان تا 2 میلیون تومان متغییر هست. اگه اطلاعات بیشتری میخواید با شماره 88505012 صحبت کنید. سفر خوبی داشته باشید.
مجید غلامی

با عرض سلام میخواستم بدونم برای سفر به ونیز چقدر هزینه داره


+ پرسش و پاسخ های بیشتر

آخرین نظرات

برای ورود به کانال راهنمای سفر ما کلیک کنید