آخرین ها بلیط و قیمت بلیط
خانه » ویزا » ویزای دانمارک

ویزای دانمارک

 ویزای دانمارک

Denmark Visa

 

کشور دانمارک به عنوان شادترین و اولین کشور دنیا از نظر رفاه اجتماعی شناخته شده و با توجه به نوع ویزایی که صادر میکند بهترین گزینه برای مهاجرت از کاری میباشد. برای اطلاعات بیشتر از ویزای دانمارک با ما همراه شوید:

 

ویزای دانمارک

ویزای دانمارک

 

canstock6017172-iconویزای کاری دانمارک:

 

ویزای کاری دانمارک یکی از بهترین انواع ویزا برای کسانی است که می خواهند با مدرک تحصیلی فوق لیسانس یا بالاتر جهت کار در کشور دانمارک اقدام نمایند.این ویزا که از انواع PBS   یا همان Point Based System  می باشد همانگونه که از اسمش برمی آید شامل یک سری از نیازمندیها جهت اخذ ویزا می بشاد که به هرکدام امتیاز جداگانه ای تعلق می گیرد و اگر شما ویزا را بگیرید اخذ ویزای شما تقریبا صد در صد می باشد.

 

canstock6017172-iconمدارک لازم جهت اخذ ویزای کاری دانمارک:

 

  • مدرک تحصیلی : فقط دوستانی که مدرک فوق لیسانس یا بالاتر دارا می باشند می توانند از امتیاز این مرحله برخوردار باشند، بهتر است ریسک نکیند و به هیچ عنوان از مدرک پایین تر اقدام نکیند.
  • سابقه کار : در این مرحله سابقه حداقل 3 سال به با رشته تحصیلی نیاز می باشد.( مدرک بیمه لازم نمی باشد.)
  • مدرک زبان : دوستان علاقمند در این مرحله برای اخذ ویزای دانمارک باید مدرک زبانی معادل آیلتس 6.5 در رزومه خود قرار دهند، البته متفاوت می باشد اما در بدترین حالت این نمره شش و نیم کفایت می کند.
  • سن : نکته بسیار مهم در این امتیازات این است که دوستان عزیز نهایتا تا 40 سالگی می توانند جهت اخذ این ویزا اقدام نمایند.

 

canstock6017172-iconتوضیحات:

روادید برای اقامت کوتاه مدت (کمتر از سه ماه) در دانمارک و سایر کشورهای عضو شنگن صادر می شود. اشتغال در طول اقامت تحت پوشش روادید امکان پذیر نیست. ملیت های کشورهایی که از مقررات دریافت ویزا معاف هستند می توانند در حوزه شنگن برای حداکثر سه ماه  اقامت داشته باشند اما اجازه کار ندارند.

اطلاعات جامع درباره مقررات روادید، ملیت هایی که نیاز به روادید دارند باضافه قوانین مربوط به مجوز اقامت و کار در دانمارک از سایت اداره مهاجرت دانمارک(Danish Immigration Service  ) قابل دسترس است.

 

ویزای دانمارک

ویزای دانمارک

 

canstock6017172-iconآدرس سفارت دانمارک در تهران:

 

آدرس :خیابان شریعتی- بالاتر ‏از پل صدر- کوچه ‏هدایت- کوچه دشتی- ‏پلاک ۱۰‏

تلفن:۲۲۶۰۱۳۶۳‏، ‏۲۲۶۴۰۰۰۹‏، ‏۲۲۶۰۷۰۲۰‏

فکس:۲۲۰۳۰۰۰۷‏

 

برای تهیه بلیط هواپیما دانمارک و آگاهی از قیمت بلیط هواپیما با ما در تماس باشید.

 

با ما تماس بگيريد

آخرین پرسش و پاسخ ها

سوسن

با سلام و خسته نباشید، اینجانب برای 1 دی قصد سفر به اشتوتگارت دارم، با دعوتنامه، در مرحله مصاحبه هستم و تقاضای راهنمایی برای قیمت بلیط و مدت انتظار در فرودگاه سابیها را از شما دارم. با تشکر فراوان


رضا غلامی در پاسخ می گوید :
با سلام خدمت شما این پرواز با ایرلاین های مختلفی انجام میشه. ظاهرا نظر شما ایرلاین ترکیش هست. نرخ پایه ای که من برای این پرواز با این ایرلاین دیدم 1.500.000 تومن بود. با ایرلاین الاتحاد یه کم ارزونتر بود.البته برای کلاس پروازی اکونومی.و تقریبا استاپی که داره از حدود 1 ساعت تا 12 ساعت بود. برای اینکه بتونید اطلاعات دقیقتری بدست بیارید با کارشناس ما صحبت کنید و شرایطتون رو توضیح بدید. مطمئنا بهترین گزینه رو به شما معرفی میکنه. با شماره 88505012 تماس بگیرید و رو بگیرد و با صحبت کنید. امیدواریم مصاحبه خوبی داشته باشید.
محمد

ارزانترین بلیط رفت و برگشت 94/7/1 رو خریدارم تماس بگیرید.


رضا غلامی در پاسخ می گوید :
سلام دوست عزیز لطفا مبدا و مقصد رو اعلام کنید تا همکاران برای شما چک کنند.
مهدي

با سلام ، آيا كپي بليط جهت دريافت ارز مسافرتي مشكلي ايجاد نمكند ؟


رضا غلامی در پاسخ می گوید :
با سلام آقا مهدی این کار امکان نداره باید بلیط مهر شده را برای گرفتن ارز ارائه بدید.
مهدی

سلام. وقت بخیر من دنبال ارزون ترین قیمت بلیط شیراز مسقط هستم. میخواستم راهنمایی بفرمایید. با تشکر.


رضا غلامی در پاسخ می گوید :
اقا مهدی سلام ذکر نکردید که بلیط رو برای چه تاریخی میخواید. قیمت این بلیط توی تاریخ های مختلف و با ایرلاینهای مختلف متفاوته ، و بین 600 هزارتومان تا 2 میلیون تومان متغییر هست. اگه اطلاعات بیشتری میخواید با شماره 88505012 صحبت کنید. سفر خوبی داشته باشید.
مجید غلامی

با عرض سلام میخواستم بدونم برای سفر به ونیز چقدر هزینه داره


+ پرسش و پاسخ های بیشتر

آخرین نظرات

برای ورود به کانال راهنمای سفر ما کلیک کنید