آخرین ها بلیط و قیمت بلیط
خانه » ویزا » ویزای سنگاپور

ویزای سنگاپور

ویزای سنگاپور

Singapore Visa

 

همه کسانیکه قصد سفر به سنگاپور رو دارند ، باید اول ویزای سنگاپور  و بلیط سنگاپور تهیه کنند. برای اخذ ویزای سنگاپور اینطوری نمیتوانید با مراجعه به  سفارت و ارائه مدارک و پرداخت هزینه  ویزاتون رو بگیرید این کار قوانین خاصی دارد.قانون سفارت سنگاپور به این صورت هست که هیچ کس نمیتونه شخصی بره سفارت و خودش ویزا بگیره ، بلکه چند تا نمایندگی داره که مالایی هستند و باید از طریق اونها اقدام کنید و ویزا بگیرید . برای گرفتن ویزا ، صفحه اول پاسپورت و یک قطعه عکس رنگی  نیاز هست.

 

ویزای سنگاپور

ویزای سنگاپور

 

 

مدارک لازم برای اخذ ویزای سنگاپور

  • اصل پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار
  • يك قطعه عكس 4*6 زمینه روشن
  • هزینه ویزا

 

انواع ویزای سنگاپور

 

  • ویزای توریستی سنگاپور

ویزای توریستی عادی

ویزای توریستی فوری

  • ویزای کار سنگاپور
  • ویزای تحصیلی سنگاپور

 

ویزای سنگاپور

ویزای سنگاپور

 

ویزای توریستی سنگاپور

به افرادی که با هدف گردشگری، به سنگاپور سفر  می کنند، ویزای توریستی سنگاپور تعلق می‌گیرد . جمهوری سنگاپور در ایران سفارت‌خانه ندارد و درخواست ویزا از طریق سفارت‌خانه‌های سنگاپور در دیگر کشورها انجام می‌گیرد.
عموماً ویزای توریستی سنگاپور به صورت یک ماهه صادر می‌شود و اجازه‌ی کار یا اقامت بیش از مدت اعتبار روادید را به مسافر نمی‌دهد. برای کار یا تمدید ویزا، شخص متقاضی باید با همراه‌ داشتن اصل گذرنامه به اداره‌ی مهاجران سنگاپور مراجعه کند.

 

singapore_visa2-iconاخذ ویزای عادی 18 روز کاری و ویزای فوری 9 روز کاری طول می کشد.

 

 

Singapore Visa0

ویزای کار سنگاپور


دیگر نقاط جهان افرادی برای کار به سنگاپور می روند و بهمین دلیل نیاز به ویزای کار دارند و کاملا مشهود است که بدون آن کار در کشور سنگاپور غیر مجاز می باشد. ویزای کار سنگاپور انواع مختلفی دارد که با اجازه کار برای کارجویانی که مهارت کمتری دارند آغاز می گردد و به رده P1 و P2 می رسد که این افراد بسیار حرفه ای هستند و از لحاظ آموزشی و سوابق کاری دارای اعتبار می باشند.

 

انواع ویزای کار سنگاپور

 

  •  SINGAPORE EMPLOYMENT PASS

به این ویزا ویزای E یا EP هم گفته می شود ،این ویزای برای افراد حرفه ای بین المللی،پرسنل مدیریتی (مدیر عامل،مدیر کل و مدیر اجرایی) و در کل مدیران ومتخصصانی است که تمایل به کار در سنگاپور را دارند . متقاضیان برای واجد الشرایط بودن باید درآمدی بالاتر از 3000 $ باید داشته باشند.

 

 

  • SINGAPORE ENTREPRENEUR PASS

این ویزا بنام EntrePass نیز شناخته می شود.این ویزا برای افرادی است که ممکن است تحصیلات و مهارت خاصی نداشته باشند اما سابقه شراکت یا داشتن تجارتی موفق دارند و یا اینکه دارای ایده های نوآورانه و خلاقانه هشتند که چشم انداز شغلی خوبی از لحاظ اقتصادی در آینده بهمراه خواهد داشت. متقاضیان برای واجد الشرایط بودن باید درآمدی بالاتر از 3000 $ باید داشته باشند.

 

 

  • SINGAPORE PERSONALISED EMPLOYMENT PASS

این نوع ویزا بر اساس شایستگی های یک فرد صادر شده و مستقل از هر کارفرمایی می باشد.دارندگان ویزای (PEP) می توانند کارفرمایان خود را بدون تاثیر در وضعیتشان تغییر دهند و آنها می تواند برای ارزیابی فرصت های شغلی در سنگاپور حد اکثر برای شش ماه در آنجا بمانند.مدت این ویزا پنج ساله است و بعد از آن غیر قابل تمدید می باشد.برای واجد الشرایط بودن حقوق فرد در شش ماه گذشته باید حداقل S$8,000 در ماه بوده باشد .

 

  • WORK PERMIT SCHEME

اجازه کار (WP) معمولا برای کارگران ماهر و نیمه ماهر خارجی صادر می گردد.مدت زمان اجازه کار بطور کلی دو سال می باشد و به اعتبار گذرنامه فرد ،ضمانت نامه بیمه یا بانکی و مدت اشتغال کارگر هر کدام کوتاه تر باشد بستگی دارد.این افراد فقط تحت نظارت کارفرما و در شغل تعیین شده می توانند کار کنند و برای واجد الشرایط بودن حقوق 2000 $ یا کمتر هم می تواند باشد.

 

                       1- WORK PERMIT: S PASS   

این ویزای کار برای کارگران با مهارتی در سطح متوسط در نظر گرفته شده است که توسط شرکت هایی که در سنگاپور فعالیت می کنند استخدام می شوند.پذیرفتن متقاضیان بر اساس یک سیستم امتیاز بندی انجام می شود که عبارتند از:درآمد،تحصیلات ،مهارت ها ،نوع شغل و میزان سوابق کاری.سهمیه تعداد دارندان این ویزا کمتر از 25 درصد کل شرکت هایی است که نیاز به نیروی کار دارند. متقاضیان برای واجد الشرایط بودن باید درآمدی بالاتر از 3000 $ باید داشته باشند. متقاضیان برای واجد الشرایط بودن باید درآمدی بالاتر از 2000 $ باید داشته باشند.

 

                   2- WORK PERMIT: MISCELLANEOUS WORK PASS

اتباع خارجی برای کار در کشور سنگاپور در زمان کوتاه حداکثر 60 روزه باید از این نوع ویزا استفاده کنند.این ویزا جایگزین ویزای Professional Visit Pass شده است.

 

 

  • TRAINING EMPLOYMENT PASS

دانشجویان خارجی دوره کارشناسی یا جویندگان کار برای انجام و گذراندن آموزش های عملی در رابطه با حرفه ،تخصص ،مدیدیت یا مشاغل اجرایی می توانند از این ویزا استفاده کنند.اگر متقاضی در مقطع کارشناسی از دانشگاه های مورد تایید باشد این موضوع باید بخشی ضروری از دوره کارشناسی و گرفتن مدرکش باشد.درآمد ثابت و ماهیانه متقاضیان باید حداقل 2800 دلار باشد و مدرکی قابل قبول ارائه دهند.

 

  • MULTIPLE-JOURNEY BUSINESS VISA

این نوع ویزا عبور و مرور مدیران کسب و کارهای گوناگون که نیاز به تردد به کشور سنگاپور را دارند تسهیل می گرداند.استفاده از این ویزا بنفع تاجران و سرمایه گذارانی است که مکررا به سنگاپور برای تجارتو سرمایه گذاری سفر می کنند.

 

  • WORK HOLIDAY PROGRAMME

این ویزای بیشتر مورد علاقه فارغ التحصیلان مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد 17 تا 30 ساله است که از دانشگاه های مورد تایید در استرالیا ،فرانسه ،آلمان ،هنگ کنگ،ژاپن ،نیوزیلند و آمریکا فراغ التحصیل شده اند.این ویزا بمدت شش ماه است و چون مدت زمان آن کوتاه است متقاضی در هر حرفه های که بخواهد می تواند مشغول بکار شود.

 

Singapore Visa0

ویزای تحصیلی سنگاپور

این ویزا برای کسانی است که میخواهند برای ادامه تحصیل به سنگاپور بروند بهمین منظور نیز باید از دانشگاه های سنگاپور پذیرش بگیرند و براس ویزای تحصیلی سنگاپور اقدام کنند.

برای دانلود این مطالب اینجا کلیک کنید.

ايا نرخ بليط هواپيما مصوب ميباشد؟

کلاس هاي پروازي چيست ؟

ايا نرخ هايي که در برد بالا امده ثابت ميباشد ؟

ايا تجربه و مهارت کانتر بليط تاثيري در کم و کيف بليط دارد؟

پرواز ها چارتري چيست و آپشن آن نيز ارايه مي گردد؟

با ما تماس بگيريد

سالها تجربه و آموزش به ما اين جرأت را داده است که بگوييم , رزرو بليط هواپيما تخصص ماست.
  • رزرو بليط هواپيما  در سرار دنيا با بهترين افرها و پيشنهادات
  • برسی چندین ایرلاین و حالتهای متفاوت برای بهترین نتیجه
  • جوابگوی تماس ها از نه صبح تا 8 شب

تلفن تماس 9 صبح الی 6 بعدازظهر:


021 43 67 40 41

باکمال افتخار منتظر شنیدن صدای شما هستیم
سعادت سیر

برای مسافرت در تابستان برنامه ریزی کرده اید؟

ما برای تعطیلات نوروزی شما عزیزان پیشنهادات خوبی داریم

با کارشناسان مجرب ما تماس بگیرید تا

  • با توجه هدف شما از سفر: تفریحی ، تفریحی خرید ،سیاحتی و…
  • • با توجه به وضعیت شما : خانواده،مجردی ،ماه عسل و…
  • • با توجه به مقدار بودجه شما :لوکس ،کم هزینه ، متوسط و …
  • • با توجه به بازار تورهای تابستانی: افری ،تور های خلوت ،تور های هیجان انگیز و…
  • • و…

بهترین پیشنهادات را از ما بخواهید ، با کمال افتخار در خدمت شما هستیم

تلفن تماس مشاوره تور ۶۷ ۴۳ ۶۷ ۴۳ ۰۲۱

آخرین پرسش و پاسخ ها

D.m

سلام و خسته نباشيد خدمت شما..ممنون از اطلاعات عالي سايتتون.. ميخواستم بدونم چه كشور هايي براي گذراندن ماه عسل مناسب تره كه نقاط ديدني زيادي داشته باشه و هم ساحلي باشه..ممنون


sahar در پاسخ می گوید :
سلام دوست عزیز.. یکی از 10 مقصد رمانتیک دنیا رو برای ماه عسلتون انتخاب کنید و لذت ببرید.. امیدواریم همچنان بتونیم اطلاعات مفید در اختیارتون بذاریم.. سفر خوبی رو واستون آرزومندیم..
رضایی

سلام. برای سفر داخلی با هواپیما تفاوت بلیط های اکونومی، بیزینس و فرست کلاس که تماماً با یک هواپیما به فروش میرسند رو میخواستم بدونم. با تشکر


رضا غلامی در پاسخ می گوید :
با سلام خدمت شما دوست عزیز معمولا مکان صندلی های کلاس های پروازی متفاوت است و همچنین پذیرایی نیز متفاوت است.
سید مرتضی رفیعی

من به اتفاق خانواده ام بتعداد حد اقل 8 نفر در ماه مهر یا آبان قصد سفر به استانبول یا آنکارا را داریم چه زمانی بهتر هست برای خرید بلیط که ارزانتر تمام سود .


رضا غلامی در پاسخ می گوید :
آقای رفیعی عزیز سلام معمولا با پایان تعطیلات نرخ بلیط هواپیما از جمله بلیط استانبول مقداری کاهش پیدا میکنه. اگر روزهای اول هفته رو هم انتخاب کنید مطمئنا میتونید بلیط را با قیمت مناسبی تهیه کنید.
هستی پولادرکه

سلام وقت بخیر..من یه خوکچه هندی دارم که میخوام ببرم سوئد..ایا ایرلاین ترکیش این امکان و بهم میده که ببرم داخل کابین? چه کارایی باید انجام بدم ممنون میشم کمکم کنین


رضا غلامی در پاسخ می گوید :
سلام دوست عزیز متاسفانه ورود هرگونه حیوانی به داخل کابین ممنوع هست و تنها میتونید با تهیه جعبه یا قفس مناسب به قسمت بار تحویل بدید.
حسینی

سلام من برای تعطیلات نوروز عازم کشور تایلند هستم چون پرواز من با هواپمایی کویتی هستش میخواستم بدونم چون دوست دارم به مالزی و سنگاپور هم سفر کنم من میتوانم از بانکوک به این کشورها برم و مجدادا از فرودگاه بانکوک اینترنشنال به ایران برگردم رفت و برگشت من از طریق فرودگاه bkk هستش ممنونم


sahar در پاسخ می گوید :
جناب حسینی.. با سلام و درود به شما دوست عزیز.. بله مطمئنا میتونین.. در صورتی که برای ورود به مالزی و سنگاپور مشکلی نداشته باشین، میتونین به کمک همکاران ما در سعادت سیر، برنامه سفرتون رو جوری تنظیم کنین که پس از تایلند به مالزی و سنگاپور عازم بشین.. برای راهنمایی های بیشتر با شماره 43674041 تماس بگیرین..
+ پرسش و پاسخ های بیشتر

آخرین نظرات

×

برای مسافرت در نوروز برنامه ریزی کرده اید؟

ما برای تعطیلات نوروز 96 شما عزیزان پیشنهادات خوبی داریم

با کارشناسان مجرب ما تماس بگیرید تا

  • با توجه هدف شما از سفر: تفریحی ، تفریحی خرید ،سیاحتی و…
  • • با توجه به وضعیت شما : خانواده،مجردی ،ماه عسل و…
  • • با توجه به مقدار بودجه شما :لوکس ،کم هزینه ، متوسط و …
  • • با توجه به بازار تورهای تابستانی: افری ،تور های خلوت ،تور های هیجان انگیز و…
  • • و…

بهترین پیشنهادات را از ما بخواهید ، با کمال افتخار در خدمت شما هستیم

تلفن تماس مشاوره تور ۶۷ ۴۳ ۶۷ ۴۳ ۰۲۱

×