آخرین ها بلیط و قیمت بلیط
خانه » ویزا » ویزای سوئیس

ویزای سوئیس

ویزای سوئیس

 Switzerland Visa

برای سفر به کشور نروژ باید به تهیه ویزای سوئیس بپردازید که ما اینجا اطلاعاتی را برای شما فراهم کردیم.

 

Untitled-3

imagesمدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای سوئیس

  •  اصل گذرنامه معتبر با 6 ماه اعتبار از تاريخ حرکت تور (امضاء شده).
  • اصل گذرنامه باطل شده قبلي.
  • فتوکپي از صفحات 1 – 3  گذرنامه و ويزاهاي شنگن / انگلیس / امریکا ( 3 سال گذشته ).
  • تکميل فرم مشخصات فردي (به طور کامل).
  • 2 قطعه عکس 4×6 رنگي با زمينه سفيد.
  • فتوکپی از کلیه صفحات شناسنامه.
  •  ترجمه انگلیسی گواهي اشتغال به کار به همراه لیست بیمه تامین اجتماعی، روزنامه رسمی.
  •  پروانه کسب اتحاديه، گواهي اشتغال به تحصيل، گواهي بازنشستگي،… ( توسط دارالترجمه ).
  • در گواهي اشتغال به کار و گواهي اشتغال به تحصيل حتما بايد نام مسافر و تاريخ مرخصي مطابق با تاريخ تور ذکر شده باشد.
  • براي افراد محصل،ترجمه انگلیسی گواهي اشتغال به تحصيل الزامي است.
  • براي افراد بازنشسته،ترجمه انگلیسی حکم بازنشستگي يا کارت بازنشستگي و ياآخرين فيش حقوقي الزامي است.
  • پرينت انگلیسی حساب جاري بانکي 3 ماهه گذشته با مهر و امضاء (توسط بانک)
  • ترجمه انگلیسی اسناد ملکی به نام مسافر (توسط دارالترجمه ).

 

images-icon در صورتي که فرزندي قصد مسافرت با يکي از والدين خود را دارد بايد حتما” رضايتنامه ي کتبي محضری  از ديگر والد با ترجمه انگلیسی  ارائه دهد.

 

 

images-iconفرزندان زیر  18 سال بايد حتما” همراه یکی از والدین خود جهت ویزا اقدام نمایند و   فرم ویزاتوسط والدین باید امضاء گردد.

 

Switzerland33

visaانواع ویزای سوئیس:

  • ویزای تحصیلی
  • ویزای کاری
  • ویزای توریستی

imagesویزای تحصیلی در سوئیس:

خوشبختانه در حال حاضر این کشور به سهولت برای دانشجویان ایرانی ویزای تحصیلی صادر مینماید . همچنین مشاهده شده است که والدین دانشجویان ایرانی در این کشور نیز  به راحتی موفق به اخذ ویزای توریستی این کشور میگردند. از آنجائیکه تمامی در خواستهای ویزای دانشجویی به اداره مهاجرت این کشور ارسال میگردد ، بررسی ویزای تحصیلی حدودا 2 ماه به طول می انجامد و دانشجویان خارجی از اجازه 15 ساعت کارهفتگی نیز برخوردارند .

imagesمدارک موردنیاز برای ویزای تحصیلی:

<

  •  فرم درخواست ویزا
  •  چهار قطعه عکس
  •  رزومه کاری و تحصیلی
  •  ترجمه کامل مدراک تحصیلی قبلی
  •  رسید پرداختی جهت بررسی پرونده

Switzerland33

imagesویزای کاری در سوئیس:

ویزای کار درکشور سوئیس به چندین روش صورت می گیرد یکی از شیوه های اخذ ویزای کار این می باشد که فرد در کشورسوئیس یک دعوت نامه کاری از یک فرد دارای شرایط که دارای شرکت معتبردر کشور سوئیس است اخذ نماید که فرد نیز باید شرایط مورد نیاز را داشته باشد.یکی از روش  های دیگر برای اخذ ویزای کار ، اخذ ویزا از طریق مهارت یا تخصص می باشد که در بعضی از کشور ها مانند استرالیا ،کانادا و دانمارک امکان پذیر می باشد.

 

آدرس سفارت سوئیس در ایران

آدرس سفارت سوئیس:تهران-الهیه-خیابان شریفی منش-نبش کوچه یاسمن-پلاک 2

تلفن سفارت سوئیس:22008333-22008373(021)

ساعت و روز کاری سفارت سوئیس:شنبه تا چهارشنبه از ساعت15:30 الی 7:30 و پنج شنیه ها از ساعت 13:30 الی 7:30

 

 

با ما تماس بگيريد

آخرین پرسش و پاسخ ها

سوسن

با سلام و خسته نباشید، اینجانب برای 1 دی قصد سفر به اشتوتگارت دارم، با دعوتنامه، در مرحله مصاحبه هستم و تقاضای راهنمایی برای قیمت بلیط و مدت انتظار در فرودگاه سابیها را از شما دارم. با تشکر فراوان


رضا غلامی در پاسخ می گوید :
با سلام خدمت شما این پرواز با ایرلاین های مختلفی انجام میشه. ظاهرا نظر شما ایرلاین ترکیش هست. نرخ پایه ای که من برای این پرواز با این ایرلاین دیدم 1.500.000 تومن بود. با ایرلاین الاتحاد یه کم ارزونتر بود.البته برای کلاس پروازی اکونومی.و تقریبا استاپی که داره از حدود 1 ساعت تا 12 ساعت بود. برای اینکه بتونید اطلاعات دقیقتری بدست بیارید با کارشناس ما صحبت کنید و شرایطتون رو توضیح بدید. مطمئنا بهترین گزینه رو به شما معرفی میکنه. با شماره 43674000 تماس بگیرید و رو بگیرد و با صحبت کنید. امیدواریم مصاحبه خوبی داشته باشید.
محمد

ارزانترین بلیط رفت و برگشت 94/7/1 رو خریدارم تماس بگیرید.


رضا غلامی در پاسخ می گوید :
سلام دوست عزیز لطفا مبدا و مقصد رو اعلام کنید تا همکاران برای شما چک کنند.
مهدي

با سلام ، آيا كپي بليط جهت دريافت ارز مسافرتي مشكلي ايجاد نمكند ؟


رضا غلامی در پاسخ می گوید :
با سلام آقا مهدی این کار امکان نداره باید بلیط مهر شده را برای گرفتن ارز ارائه بدید.
مهدی

سلام. وقت بخیر من دنبال ارزون ترین قیمت بلیط شیراز مسقط هستم. میخواستم راهنمایی بفرمایید. با تشکر.


رضا غلامی در پاسخ می گوید :
اقا مهدی سلام ذکر نکردید که بلیط رو برای چه تاریخی میخواید. قیمت این بلیط توی تاریخ های مختلف و با ایرلاینهای مختلف متفاوته ، و بین 600 هزارتومان تا 2 میلیون تومان متغییر هست. اگه اطلاعات بیشتری میخواید با شماره 43674000 صحبت کنید. سفر خوبی داشته باشید.
مجید غلامی

با عرض سلام میخواستم بدونم برای سفر به ونیز چقدر هزینه داره


+ پرسش و پاسخ های بیشتر

آخرین نظرات

برای ورود به کانال راهنمای سفر ما کلیک کنید