آخرین ها بلیط و قیمت بلیط
خانه » دسته پایینی » دسته پایینی ویزا » ویزای شینگن با چک لیست ویزای شینگن و قیمت مناسب

ویزای شینگن با چک لیست ویزای شینگن و قیمت مناسب

ویزای شینگن

 schengen visa

در سال 1985 بین چند کشور قراردادی امضا شد که به معاهده شینگن معروف است. با توجه به قوانین این قرار داد، ورود ساکنین کشورهای اروپایی بدون ویزا به این کشورها آزاد شد تا مشکلات رفت و آمد بین مرزی برای آن‎ها کم شود.با توجه به این گفته ها ویزای شینگن برای کسانی است که ساکن یا اتباع کشورهای محدوده شینگن نیستند و می‎خواهند به این محدوده وارد شوند. برای سفر به کشورهای عضو شینگن میتوانید بلیط خود را از ما تهیه کنید. برای تهیه بلیط اروپا و بلیط آمریکا خرید بلیط کشورهای اروپایی نظیر بلیط آلمان ،بلیط ایتالیا و بلیط فرانسه با همکاران ما تماس بگیرید.

 

 

ویزای شینگن

 

 

schengen visaاسامی کشورهای عضو شینگن

 

 

  • آلمان
  • فرانسه
  • ایتالیا
  • اسپانیا
  • پرتغال
  • هلند
  • بلژیک
  • لوکزامبورگ
  • سوئد
  • نروژ
  • فنلاند
  • دانمارک
  • لیتوانی
  • لتونی
  • لهستان
  • مجارستان
  • اتریش
  • استونی
  • اسلواکی
  • اسلوانی
  • چک
  • ایسلند
  • مالت
  • یونان
  • اشتاین
  • سوئیس
  • لیختن

ویزای شینگن

اتباع برخی از کشورهای قاره آمریکا (غیر از چند کشور معدود مثل کلمبیا، پرو، بولیوی و…) و ساکنین و اتباع قاره استرالیا و کشورهای ژاپن،کره جنوبی و مالزی نیازی به گرفتن ویزای شینگن ندارند و می‎توانند به مدت حداکثر ۹۰ روز به این کشورها وارد و یا خارج شوند.

 

schengen visa

انواع ویزای شینگن

 

ویزای شینگن نوع A : ویزای ترانزیت است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را ندارد و می تواند فقط در یکی از فرودگاه های شینگن پرواز خود را تعویض و راهی کشوری در خارج از شینگن گردد.

ویزای شینگن نوع B : ویزای عبور است یعنی مسافر حق خروج از فرودگاه را دارد و میتواند از شینگن بعنوان منطقه عبوری استفاده نماید تا از طریق زمینی خود را به کشور دیگری غیر شینگن برساند.

ویزای شینگن نوع C : ویزای توریستی است که اکثر ایرانیان با آن وارد کشورهای عضو شینگن می شوند.

ویزای شینگن نوع D : ویزای بلند مدت است که معمولا تجار و بازرگانان ازآن استفاده می کنند تا بتوانند در طی سال بارها به شینگن وارد و از آن خارج شوند.

 

ویزای شینگن

schengen visa

مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای شینگن

 

  • مدارک مورد نیاز برای همه کشورهای عضو شینگن شبیه به هم است؛ فقط در جزئیات کمی متفاوت است.
  • فرم تکمیل شده درخواست ویزا (اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری تکمیل فرم درخواست روادید آن کشور است که باید از سفارت مربوطه به صورت حضوری یا اینترنتی دریافت شود. این فرم را باید به همراه مدارک مورد نیاز دیگر در زمان مصاحبه ارائه دهید.)
  • شناسنامه ایرانی (ترجمه‌ی رسمی شناسنامه با فتوکپی از تمام صفحات باید حتماً موجود باشد.)
  • گذرنامه (اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بعد از تاریخ درخواست روادید باشد./کپی گذرنامه را تنها از صفحات یک تا پنج و همین‌طور صفحاتی که در آن‌ها مهر ویزا خورده، تهیه کنید.)
  • سه قطعه عکس رنگی(در صورتی که عکس همراهان در گذرنامه‌ی متقاضی باشد، باید برای همراهان نیز دو قطعه عکس در مدارک در نظر بگیرید./ویژگی‌های ضروری عکس مورد نظر: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام رخ، جدید که کاملا با ظاهر فعلی صاحب عکس هم‌خوانی داشته باشد، در ابعاد 6 در 4 باشد./طبق مقررات شنگن، عکس شما بر روی برچسب ویزا چاپ خواهد شد.)
  • اسناد رسمی شغلی و منابع مالی (گواهی اشتغال به کار که روی سربرگ رسمی محل کار، با امضای مدیر عامل و ذکر سمت شغلی، حقوق ماهانه و مدت زمان اشتغال به کار باشد.
    لازم است که این مدارک به همراه ترجمه‌شان به سفارت ارائه داده شوند.)
  • پرینت حساب بانکی؛ گردش سه ماه آخر و مانده حساب که روی سربرگ انگلیسی بانک و مهر شده باشد.
  • در صورت داشتن بیمه کاری، سوابق سه ماه آخر قبل درخواست ویزا
  • در صورت داشتن سند ملکی به نام شخص درخواست کننده؛ اصل و ترجمه‌ سند که اصل سند هنگام تحویل بقیه مدارک به مسافر بازگردانده خواهد شد.
  • رزرو بلیت پرواز رفت و برگشت به کشور مقصد
  • واچر هتل (برگه تائیدیه رزرواسیون) برای کل مدت اقامت و مطابق بلیت رفت و برگشت.
  • دعوت‌نامه که شخص دعوت‎کننده از کشور مقصد برای مسافر فرستاده.

ویزای شینگن

schengen visa

مراحل دریافت ویزای شنگن

 

 

  • تعیین وقت سفارت و مصاحبه
  • مدارک مورد نیاز برای درخواست روادید
  • بیمه مسافرتی
  • مدت و هزینه صدور ویزا
  • مدت اعتبار ویزا

 

تعیین وقت سفارت و مصاحبه

اینکار قبل از دیگر کارها انجام میشود. ابتدا درخواست وقت سفارت داده میشود،سپس در تاریخی که تعیین میشود برای انجام مصاحبه به سفارت مراجعه می شود.

مدارک مورد نیاز برای درخواست روادید

مدارکی که پیش از این ذکر شد برای انجام اینکار باید تهیه شوند.

بیمه مسافرتی

متقاضیان ویزای شنگن باید بیمه‌ مسافرت فردی یا جمعی داشته باشند. این بیمه باید هزینه‌های احتمالی بازگشت به میهن تحت مراقبت‌های پزشکی، هزینه‌های احتمالی نیاز به درمان و یا هزینه‌های بیمارستانی اضطراری را پوشش دهد و تا پایان طول اقامت در تمام کشورهای منطقه شینگن معتبر باشد. شرکت بیمه‌گذار باید نماینده‌ای معتبر در کشور مقصد داشته باشد؛ در ضمن شخص دعوت‌کننده در کشور مقصد هم می‌تواند بیمه‌ی مسافرتی را از یک شرکت بیمه در آن کشور بگیرد.

 مدت و هزینه صدور ویزا

برای صدور ویزا شینگن بررسی هایی که در ابتدا انجام میشود بین دو تا سه هفته به طول می‌انجامد. ممکن است ویزا زودتر صادر شوند یا تا صدور قطعی و تکمیل مدارک چند هفته‌ای بیشتر زمان احتیاج باشد ولی عموماً تا شش هفته بعد از تحویل مدارک به بخش کنسولی، مشخص خواهد شد که شما واجد دریافت روادید هستید یا خیر. قیمت ویزای شینگن نیز با توجه به تغییرات ارزی متفاوت است و بهتر است از منابعی مانند آژانس های مسافرتی که در این زمینه کار می کنند و یا سفارت های مربوطه این اطلاعات را به دست آورد.

مدت اعتبار ویزا

زمان اعتبار ویزا شنگن تا 90 روز در یک مدت شش ماهه است. یک ویزای شینگن دو تاریخ مشخص دارد؛ یکی تاریخ اعتبار ویزا و یکی تعداد روزهای مجاز ویزا که حداکثر 90 روز است. برای ورود شما به محدوده لازم است هر دو تاریخ معتبر باشند. یک کد هم برای مشخص کردن تعداد دفعه‎های مجاز ورود شما به محدوده شینگن است که می‎تواند از یک تا نامحدود باشد.

ویزای شینگن

 

schengen visa

نکاتی که باید درباره ویزای شینگن بدانید

 

      • با وجود اینکه این کشورها عضو شینگن هستند و ویزای همه‎شان ویزای شینگن محسوب می‌شود، اما فرم درخواست برای هر کشوری متفاوت است، بنابراین مثلا برای درخواست ویزای آلمان نباید به سفارت فرانسه مراجعه کرد.
      • مدارک مورد نیاز ممکن است گاهی با توجه به شرایط فرد و کشور صادرکننده ویزا متفاوت باشد که در این صورت بهتر است به بخش ویزای توریستی مربوط به همان کشور مراجعه کنید.
      • ممکن است مدارکی را که برای دریافت ویزا به کنسول‌گری ارائه کرده‌اید، مجددا هنگام ورود از شما بخواهند و اگر آن‌ها را به همراه نداشته باشید، احتمال دارد با وجود داشتن روادید قانونی، از ورود شما به خاک آن کشور به دلیل همراه نداشتن مدارک جلوگیری کنند. پس فراموش نکنید مدارک را به صورت منظم تا پایان سفر همراه داشته باشید.
      • مدت تاریخ اعتبار ویزا برای کسانی که اولین بار ویزای شینگن درخواست می‎کنند، معمولا 15 روز است و با درخواستشان برای اقامت بیش از 15 روز موافقت نخواهد شد مگر اینکه دلیل موجهی برای اقامت طولانی‎تر ارائه دهند.
      • برای دریافت ویزای شنگن برای کسانی مثل زنان خانه‎دار یا فرزندان که تحت تکفل‎اند، گواهی اشتغال به کار و شرح صورت‎حساب بانکی (با تاریخ گشایش حساب) مربوط به همسر یا پدر الزامی‌ است.
      •  داشتن ویزای شینگن لزوما به معنی تضمین ورود شما به محدوده نیست. مقررات گفته‎شده چهارچوب کلی است و مقامات مرزی هر کشوری مجازند تا با توجه به وضعیت ویژه هر مسافر به او اجازه ورود بدهند و یا از ورودش به محدوده شینگن جلوگیری کنند.
      • افرادی که ویزای شینگن در گذرنامه‌ی خود دارند، شانس بیشتری برای اخذ ویزای دوباره خواهند داشت.

برای دانلود چک لیست ویزای شینگن اینجا کلیک کنید.

 

download-icon1شما میتوانید مطالب مربوط به ویزای شینگن را از اینجا دانلود کنید.

 

 

با ما تماس بگيريد

آخرین پرسش و پاسخ ها

سید مرتضی رفیعی

من به اتفاق خانواده ام بتعداد حد اقل 8 نفر در ماه مهر یا آبان قصد سفر به استانبول یا آنکارا را داریم چه زمانی بهتر هست برای خرید بلیط که ارزانتر تمام سود .


هستی پولادرکه

سلام وقت بخیر..من یه خوکچه هندی دارم که میخوام ببرم سوئد..ایا ایرلاین ترکیش این امکان و بهم میده که ببرم داخل کابین? چه کارایی باید انجام بدم ممنون میشم کمکم کنین


رضا غلامی در پاسخ می گوید :
سلام دوست عزیز متاسفانه ورود هرگونه حیوانی به داخل کابین ممنوع هست و تنها میتونید با تهیه جعبه یا قفس مناسب به قسمت بار تحویل بدید.
حسینی

سلام من برای تعطیلات نوروز عازم کشور تایلند هستم چون پرواز من با هواپمایی کویتی هستش میخواستم بدونم چون دوست دارم به مالزی و سنگاپور هم سفر کنم من میتوانم از بانکوک به این کشورها برم و مجدادا از فرودگاه بانکوک اینترنشنال به ایران برگردم رفت و برگشت من از طریق فرودگاه bkk هستش ممنونم


sahar در پاسخ می گوید :
جناب حسینی.. با سلام و درود به شما دوست عزیز.. بله مطمئنا میتونین.. در صورتی که برای ورود به مالزی و سنگاپور مشکلی نداشته باشین، میتونین به کمک همکاران ما در سعادت سیر، برنامه سفرتون رو جوری تنظیم کنین که پس از تایلند به مالزی و سنگاپور عازم بشین.. برای راهنمایی های بیشتر با شماره 43674041 تماس بگیرین..
علیرضا

سلام من میخوام برای این تابستون اقدام کنم برای تور پاریس ایا صدور روادید اینا خیلی پیچیدس و ممکنه نشه ؟ و اینکه من اکثر جاها دیدم تور ها نهایت برای پاریس یک هفتس ایا تور یک ماهه هم وجود داره ؟ تشکر


sahar در پاسخ می گوید :
علیرضای عزیز سلام.. برای ویزای اروپا مراحلی هس که باید طی بشه و اگه میخواین تور 1 ماهه برین، باید هماهنگی لازم انجام بشه.. با همکاران من در سعادت سیر تماس بگیرین .. اطلاعات کافی در این زمینه رو در اختیارتون میذارن..
علی فاتحی

بسیار جالب بود..ممنون از مطالب خوبی که قرار میدین


sahar در پاسخ می گوید :
سلام دوست عزیز.. ممنون از شما که ما رو همراهی میکنین.. امیدواریم همچنان بتونیم بهترین اطلاعات رو در سایت (http://ticket365.info/) برای شما فراهم کنیم..
+ پرسش و پاسخ های بیشتر

آخرین نظرات

×

برای مسافرت در تابستان برنامه ریزی کرده اید؟

ما برای تعطیلات تابستان 96 شما عزیزان پیشنهادات خوبی داریم

با کارشناسان مجرب ما تماس بگیرید تا

  • با توجه هدف شما از سفر: تفریحی ، تفریحی خرید ،سیاحتی و…
  • • با توجه به وضعیت شما : خانواده،مجردی ،ماه عسل و…
  • • با توجه به مقدار بودجه شما :لوکس ،کم هزینه ، متوسط و …
  • • با توجه به بازار تورهای تابستانی: افری ،تور های خلوت ،تور های هیجان انگیز و…
  • • و…

بهترین پیشنهادات را از ما بخواهید ، با کمال افتخار در خدمت شما هستیم

تلفن تماس مشاوره تور ۶۷ ۴۳ ۶۷ ۴۳ ۰۲۱

×