آخرین ها بلیط و قیمت بلیط
خانه » ویزا » ویزای فیلیپین

ویزای فیلیپین

ویزای فیلیپین

 Philippine visa

 

همونطور که میدونین مث بقیه کشورها، برای سفر به فیلیپین هم تهیه ویزا الزامی است.  در اینجا اطلاعاتی در مورد ویزای فیلیپین گنجانده شده است.

 

ویزای فیلیپین

ویزای فیلیپین

 

انواع ویزا فیلیپین:

ویزای توریستی

ویزای دانشجویی

 

 

 

immigration-police-in-red-blue-visa-md-iconویزای توریستی فیلیپین (Tourist Visa):

 

 

درمورد این ویزا باید گفت که  ویزای توریستی فیلیپین به افرادی تعلق می‌گیرد که به قصد گردش و بازدید، تقاضای سفر به این کشور را دارند. ویزای توریستی به مسافر اجازه‌ی کار در کشور فیلیپین یا اقامت بیش از مدت زمان اعتبار ویزا را نمی‌دهد. ویزای توریستی کشور فیلیپین یک ماه می باشد که می توان آن را تا سه ماه تمدید کرد.

 

مدارک لازم جهت اخذ ویزای توریستی فیلیپین

  • برگ فرم ویزا که به طور کامل و با جزئیات به زبان انگلیسی تایپ شده باشد.
  • 2 قطعه عکس یک شکل جدید 6×4 که به هریک از فرم های ویزا الصاق شده باشد.
  • کپی شناسنامه، کارت ملی، گذرنامه ، بلیط هواپیما و نامه ضمانت آژانس مسافرتی که ضمیمه بلیط شده باشد.
  • متقاضی باید شخصا” صحت مندرجات فرم را تایید و امضاء نماید.

 

 

 

immigration-police-in-red-blue-visa-md-iconویزای دانشجویی فیلیپین (Student Visa) :

 

 

ویزای تحصیلی فیلیپین صادر می کند، برای دوره های کارشناسی، کارشناسی ارشد و دوره های زبان اعتبار دارد و مدت اعتبار آن به مدت تحصیل دانشجو بستگی دارد، اما پس از پایان اعتبار ویزا، دانشجویان می توانند مدت آن را تمدید کنند.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای توریستی فیلیپین

  • اصل پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه
  • اصل و کپی پذیرش (admission) از یکی از دانشگاه ها و یا مراکز آموزش عالی معتبر فیلیپین
  • اصل ترجمه آخرین مدرک تحصیلی به همراه ریز نمرات با تایید سفارت فیلیپین
  • ترجمه تعهد نامه مالی محضری از یکی از بستگان درجه یک
  • فرم های پر شده مخصوص ویزای دانشجویی
  • شش قطعه عکس
  • ارائه گواهی صورت حساب بانکی (حساب بانکی) در فیلیپین برای متقاضیانی که برای بار دوم به بعد اخذ ویزای دانشجویی می نماید.افرادی که برای بار اول جهت اخذ ویزای دانشجویی اقدام می نمایند نیازی به ارائه این گواهی ندارند اما می بایست تعهدی مبنی بر افتتاح حساب بانکی در فیلیپین به سفارت بسپارند.

 

چناچنه قصد گرفتن ویزای توریستی فیلیپین و سفر به فیلیپین را دارید،  برای تهیه بلیط هواپیما فیلیپین با ما تماس بگیرید.

 

با ما تماس بگيريد

آخرین پرسش و پاسخ ها

سوسن

با سلام و خسته نباشید، اینجانب برای 1 دی قصد سفر به اشتوتگارت دارم، با دعوتنامه، در مرحله مصاحبه هستم و تقاضای راهنمایی برای قیمت بلیط و مدت انتظار در فرودگاه سابیها را از شما دارم. با تشکر فراوان


رضا غلامی در پاسخ می گوید :
با سلام خدمت شما این پرواز با ایرلاین های مختلفی انجام میشه. ظاهرا نظر شما ایرلاین ترکیش هست. نرخ پایه ای که من برای این پرواز با این ایرلاین دیدم 1.500.000 تومن بود. با ایرلاین الاتحاد یه کم ارزونتر بود.البته برای کلاس پروازی اکونومی.و تقریبا استاپی که داره از حدود 1 ساعت تا 12 ساعت بود. برای اینکه بتونید اطلاعات دقیقتری بدست بیارید با کارشناس ما صحبت کنید و شرایطتون رو توضیح بدید. مطمئنا بهترین گزینه رو به شما معرفی میکنه. با شماره 88505012 تماس بگیرید و رو بگیرد و با صحبت کنید. امیدواریم مصاحبه خوبی داشته باشید.
محمد

ارزانترین بلیط رفت و برگشت 94/7/1 رو خریدارم تماس بگیرید.


رضا غلامی در پاسخ می گوید :
سلام دوست عزیز لطفا مبدا و مقصد رو اعلام کنید تا همکاران برای شما چک کنند.
مهدي

با سلام ، آيا كپي بليط جهت دريافت ارز مسافرتي مشكلي ايجاد نمكند ؟


رضا غلامی در پاسخ می گوید :
با سلام آقا مهدی این کار امکان نداره باید بلیط مهر شده را برای گرفتن ارز ارائه بدید.
مهدی

سلام. وقت بخیر من دنبال ارزون ترین قیمت بلیط شیراز مسقط هستم. میخواستم راهنمایی بفرمایید. با تشکر.


رضا غلامی در پاسخ می گوید :
اقا مهدی سلام ذکر نکردید که بلیط رو برای چه تاریخی میخواید. قیمت این بلیط توی تاریخ های مختلف و با ایرلاینهای مختلف متفاوته ، و بین 600 هزارتومان تا 2 میلیون تومان متغییر هست. اگه اطلاعات بیشتری میخواید با شماره 88505012 صحبت کنید. سفر خوبی داشته باشید.
مجید غلامی

با عرض سلام میخواستم بدونم برای سفر به ونیز چقدر هزینه داره


+ پرسش و پاسخ های بیشتر

آخرین نظرات

برای ورود به کانال راهنمای سفر ما کلیک کنید