آخرین ها بلیط و قیمت بلیط
خانه » ویزا » ویزای لهستان و انواع آن با مدارک مورد نیاز ویزای لهستان

ویزای لهستان و انواع آن با مدارک مورد نیاز ویزای لهستان

ویزای لهستان

Poland Visa

 

لهستان در اروپای شرقی قرار دارد و با کشورهایی مانند آلمان و جمهوری چک همسایه است. کشور لهستان  یکی از اعضای پیمان نامه شینگن است،به همین خاطر کسانی که میخواهند به این کشور سفر کنند باید برای گرفتن ویزای شینگن اقدام کنند، وسپس برای تهیه بلیط هواپیما لهستان دست به کار شوند. مسلما کسانی که دارای ویزای شینگن هستند میتوانند به این کشور وارد شوند،کشور لهستان نیز دارای قوانین و مقرراتی است که باید برای اخذ ویزا به آن ها توجه کرد.

 

 

http://ticket365.info/tag/%D8%A8%D9%84%DB%8C%D8%B7-%D9%87%D9%88%D8%A7%D9%BE%DB%8C%D9%85%D8%A7/

Poland-Visa00انواع ویزای لهستان

 

 

  • ویزای توریستی لهستان
  •  ویزای تجاری لهستان

Poland-Visa00انواع ویزای لهستان با توجه به مدت زمان اقامت

 

 

  • ویزای کوتاه مدت
    • مسافرت شخصی
    • معالجه و درمان
    • شرکت در مسابقات ورزشی
    • شرکت در نمایشگاه ها
    • شرکت در سمینار ها ، دانشگاهی و فرهنگی
    • شرکت در کنفرانس بین المللی

ویزای لهستان ممکن است یکبار ورود یا چند بار ورود باشد که در زیراطلاعات مربوط به آنها را بیان کرده ایم.
ویزای یک بار ورود لهستان : دارندگان ویزای یک بار ورود لهستان می تواند پس از ورود به جمهوری لهستان تا مدت اعتبار ویزا در لهستان اقامت نمایند و در تاریخ انقضای ویزا، کشور را ترک نماید.

ویزای چند بار ورود لهستان : دارندگان ویزای چند بار ورود لهستان می تواند در مدت 3 ماه چند بار به کشور داخل یا خارج گردد ولی در هر صورت مجموع مدت اقامت وی در این کشور نباید از 90 روز تجاوز نماید.

  • ویزای بلند مدت
    • تحصیل
    • ثبت شرکت تجاری
    • اشتغال به کار
    • قرار داد کاری با شرکت لهستانی
    • خانوادگی (همسر و فرزندان)

 

دارندگان ویزای بلند مدت لهستان  می تواند بیش از 3 ماه و تا 1 سال در کشور اقامت نموده و به دفعات ورود و خروج نماید.مدت صدور ویزا بستگی به نوع ویزا دارد و معمولا بین 3 تا 6 هفته زمان می برد.

http://ticket365.info/tag/%D8%A8%D9%84%DB%8C%D8%B7-%D9%87%D9%88%D8%A7%D9%BE%DB%8C%D9%85%D8%A7/

Poland-Visa00مدارک لازم برای اخذ ویزای لهستان

 

  • پاسپورت جدید و قدیم و فتوکپی ازتمامی صفحات با اعتبار حداقل یکسال
  • اصل و فتوکپی شناسنامه با ترجمه رسمی در صورت تاهل ترجمه همه صفحات الزامی می باشد.
  • فرم پر شده سفارت
  • 3 قطعه عکس 3.5*4.5
  • گواهی شغلی با ترجمه رسمی
  • سند ملکی به نام شخص متقاضی یا قیم قانونی همراه با ترجمه رسمی
  • ریز پرینت حساب بانکی در دوره 6 ماهه متوالی به روز ممهور به بانک به زبان لاتین همراه با گواهی تمکن مالی

 توضیحات :

گواهی اشتغال به کار شامل : روزنامه رسمی-اساسنامه-گواهی شغلی از شرکت خاص ممهور به مهر و امضای مدیر عامل همراه با سابقه بیمه تامین اجتماعی – پروانه وکالت-پروانه مطب یا کارت نظام پزشکی و….

  نکته : سند ملکی میتواند شامل باغ زمین خانه و یا مغازه باشد

http://ticket365.info/tag/%D8%A8%D9%84%DB%8C%D8%B7-%D9%87%D9%88%D8%A7%D9%BE%DB%8C%D9%85%D8%A7/

مدارک ویزای تجاری لهستان :

 

  • دعوتنامه رسمی از طرف تجاری در لهستان با ذکر دلیل و مدت سفر و تأمین هزینه های سفر
  • روزنامه رسمی شرکت یا کارت بازرگانی
  • حساب بانکی ۳ ماه گذشته
  • لیست بیمه های رد شده
  • گواهی اشتغال به کار در سربرگ شرکت ( نشان دهنده دلیل و مدت سفر، سمت متقاضی و اینکه هزینه های سفر توسط شرکت پرداخت می گردد.)
  • سوابق تجاری گذشته با شرکت لهستانی
  • رزرو هتل

star2  ترجمه رسمی مدارک به زبان انگلیسی یا لهستانی الزامی است.

 

ویزای لهستان

 

ویزای نوع C: جهت ورود به لهستان و دیگر کشورهای شنگن، مدت اعتبار ۹۰ روز

ویزای نوع National-D: مدت اعتبار بیش از ۹۰ روز

ویزای نوع ترانزیت: شهروندان کشورهای افغانستان، بنگلادش، کنگو، اریتریا، اتیوپی، غنا، ایران، عراق، نیجریه، پاکستان، سودان، سریلانکا باید برای ویزای نوع A را اقدام کنند که تنها می توانند در فضای ترانزیت فرودگاه اقامت داشته باشند.

نکته :
  • متقاضی باید مدارکی ارائه نماید مبنی بر اینکه در تاریخ معین به کشور خود بازگردد.
  • اگر قصد سفر به دیگر کشورهای شنگن را دارید بایستی ورود شما به لهستان بوده و نیز بیشتربن مدت اقامت متقاضی بایستی در لهستان باشد.

 

اطلاعات که در اینجا آمده تنها جهت راهنمایی می باشند
آژانس سعادت سیر گیتی در حال حاضر در مورد اخذ ویزا لهستان هیچ فعالیتی ندارد.

 

 

 

 

http://ticket365.info/tag/%D8%A8%D9%84%DB%8C%D8%B7-%D9%87%D9%88%D8%A7%D9%BE%DB%8C%D9%85%D8%A7/

Poland-Visa00اطلاعات سفارت لهستان در ایران

 

نام سفیر لهستان در ایران : آقای رومالد اسکشپتسکی

آدرس سفارت لهستان : تهران- بلوار آفريقا- بلوار مینا -خ پيروز- شماره 1 و 3

تلفن سفارت لهستان : 88787262-4

فاکس: 88788774

ساعت کاری سفارت لهستان : يکشنبه تا پنجشنبه، ساعت 9 الي 15

 

شما عزیزان میتوانید با تماس با ما برای خرید بلیط هواپیما لهستان  و خرید بلیط هواپیما به دیگر نقاط جهان اقدام نمایید.

 

download-icon1

برای دانلود مطالب مربوط به ویزای لهستان اینجا کلیک کنید.

 

 

 

با ما تماس بگيريد

آخرین پرسش و پاسخ ها

سوسن

با سلام و خسته نباشید، اینجانب برای 1 دی قصد سفر به اشتوتگارت دارم، با دعوتنامه، در مرحله مصاحبه هستم و تقاضای راهنمایی برای قیمت بلیط و مدت انتظار در فرودگاه سابیها را از شما دارم. با تشکر فراوان


رضا غلامی در پاسخ می گوید :
با سلام خدمت شما این پرواز با ایرلاین های مختلفی انجام میشه. ظاهرا نظر شما ایرلاین ترکیش هست. نرخ پایه ای که من برای این پرواز با این ایرلاین دیدم 1.500.000 تومن بود. با ایرلاین الاتحاد یه کم ارزونتر بود.البته برای کلاس پروازی اکونومی.و تقریبا استاپی که داره از حدود 1 ساعت تا 12 ساعت بود. برای اینکه بتونید اطلاعات دقیقتری بدست بیارید با کارشناس ما صحبت کنید و شرایطتون رو توضیح بدید. مطمئنا بهترین گزینه رو به شما معرفی میکنه. با شماره 88505012 تماس بگیرید و رو بگیرد و با صحبت کنید. امیدواریم مصاحبه خوبی داشته باشید.
محمد

ارزانترین بلیط رفت و برگشت 94/7/1 رو خریدارم تماس بگیرید.


رضا غلامی در پاسخ می گوید :
سلام دوست عزیز لطفا مبدا و مقصد رو اعلام کنید تا همکاران برای شما چک کنند.
مهدي

با سلام ، آيا كپي بليط جهت دريافت ارز مسافرتي مشكلي ايجاد نمكند ؟


رضا غلامی در پاسخ می گوید :
با سلام آقا مهدی این کار امکان نداره باید بلیط مهر شده را برای گرفتن ارز ارائه بدید.
مهدی

سلام. وقت بخیر من دنبال ارزون ترین قیمت بلیط شیراز مسقط هستم. میخواستم راهنمایی بفرمایید. با تشکر.


رضا غلامی در پاسخ می گوید :
اقا مهدی سلام ذکر نکردید که بلیط رو برای چه تاریخی میخواید. قیمت این بلیط توی تاریخ های مختلف و با ایرلاینهای مختلف متفاوته ، و بین 600 هزارتومان تا 2 میلیون تومان متغییر هست. اگه اطلاعات بیشتری میخواید با شماره 88505012 صحبت کنید. سفر خوبی داشته باشید.
مجید غلامی

با عرض سلام میخواستم بدونم برای سفر به ونیز چقدر هزینه داره


+ پرسش و پاسخ های بیشتر

آخرین نظرات

برای ورود به کانال راهنمای سفر ما کلیک کنید