آخرین ها بلیط و قیمت بلیط
خانه » بلاگ » ویزای مجارستان و دانلود مدارک مورد نیاز برای ویزای مجارستان

ویزای مجارستان و دانلود مدارک مورد نیاز برای ویزای مجارستان

اطلاعات زیر تنها جهت راهنمایی می باشند
آژانس سعادت سیر گیتی در حال حاضر در مورد اخذ ویزا اروپا هیچ فعالیتی ندارد.
لطفا سوالی در مورد اخذ ویزا کشورهای اروپایی نفرمائید

ویزای مجارستان

 Hungary Visa

 

کسانی که میخواهند به مجارستان سفر کنند باید برای گرفتن ویزای شینگن اقدام کنند، وسپس برای تهیه بلیط هواپیما مجارستان دست به کار شوند. مجارستان نیز یکی از کشورهای عضو اتحادیه شینگن است،با این وجود برای ورود به کشور مجارستان باید قوانین و مقررات این کشور را رعایت کرد و برای اخذ ویزا  اقدام کرد. برای گرفتن ویزای مجارستان می توانید از طریق آژانس های هواپیمایی یا مستقیمان از طریق سفارت مجارستان در ایران اقدام نمایید.

 

 

http://ticket365.info/

 

3انواع ویزای مجارستان

 

 

  • ویزای توریستی مجارستان
  • ویزای تحصیلی مجارستان
  • ویزای کار مجارستان

ویزای توریستی مجارستان

مجارستان که در اروپای مرکزی قرار دارد یکی از اعضای معاهده شینگن است . پایتخت مجارستان شهر بوداپست می باشد که یکی از زیباترین پایتخت های کشورهای اروپایی است. زیبایی این کشور موجب شده گردشگران بسیاری به این کشور سفر می کنند.

 

ویزای تحصیلی مجارستان

کشور مجارستان بخاطر داشتن دانشگاهی معتبر مقصد خوبی برای کسانی است که قصد تحصیل در یک کشور اروپایی را داند. برای تحصیل در مجارستان میتوانید برای صدور ویزای تحصیلی مجارستان اقدام نمایید . برای اخذ این ویزا باید از یکی از دانشگاه های مجارستان پذیرش بگیرید که در زیر به آن ها اشاره می کنیم.

مدارک لازم جهت اخذ پذیرش از دانشگاه های مجارستان

 

  • ترجمه ریز نمرات و گواهی آخرین مدرک تحصیلی با تائیدیه دادگستری و وزارت امور خارجه
  • اصل پاسپورت با اعتبار بیش از یک سال و نیم و دو سری کپی از تمام صفحات ۹-۲
  • کپی تمام صفحات شناسنامه
  • پرداخت هزینه پذیرش  تحصیلی

 

star2 پس از تکمیل مدارک توسط دانشجو وارائه آن به موسسه ، موسسه اقدام به اخذ پذیرش تحصیلی لز دانشگاه وکالج مورد تقاضای دانشجو مینماید.

 

ویزای کار مجارستان

برای اخذ ویزای کار مجارستان در زمانی نسبتاً کوتاهی لازم است. اقامت کاری در مجارستان را میتوانید با اقدام از طریق سفارت این کشور دریافت کنید.. چنانچه متقاضی پدر خانواده باشد، این امکان وجود دارد که خانواده خود را نیز به همراه خود به این کشور ببرد.ناگفته نماند که ارائه درخواست اخذ ویزای کار مجارستان به سفارت کشور مجارستان ، مستلزم داشتن دعوت نامه ی کاری از طرف یک کارفرما در آن کشور می باشد .

 

http://ticket365.info/

3مدارک لازم برای اخذ ویزای مجارستان

 

برای دانلود لیست مدارک لازم برای ویزای مجارستان اینجا کلیک کنید.

1-اصل گذرنامه معتبر با 6 ماه اعتبار از تاریخ حركت تور (امضاء شده).
2- اصل گذرنامه باطل شده (در صورت وجود).
3- فتوكپی از صفحات مشخصات گذرنامه و ویزاهای قبلی شنگن و مجارستان.
4- تكمیل فرم مشخصات فردی (به طور كامل.)
5- هر فرد 2 قطعه عكس 4×3 رنگی، زمینه سفید و كاملاً از رو به رو.
6- ترجمه انگلیسی  شناسنامه و فتوكپی فارسی مسافر تا تائید دادگستری و وزرات امور خارجه.
7- ترجمه انگلیسی گواهی اشتغال به كاریا روزنامه رسمی ،  یا پروانه كسب اتحادیه و گواهی اشتغال به تحصیل با مهر و تائید دادگستری و وزارت امور خارجه.
8- پرینت انگلیسی حساب جاری 3 ماه گذشته با مهر و امضاء (توسط بانك.)
9- ترجمه انگلیسی  سند مالكیت به نام مسافر تا تائید دادگستری و وزرات امور خارجه.
10- با توجه به شرایط اخذ ویزای هر كشور ، سفارتخانه مربوطه این حق را برای خود محفوظ می دارد كه از شما مدارك دیگری نیز درخواست نماید.
11- ارائه ضمانت بازگشت الزامی است.

 

 star2 توضیحات :
* هر فرد باید گذرنامه جداگانه داشته باشد.
* لطفاً از ثبت نام مسافرینی كه اخیراً تقاضای آنها برای ویزای شنگن رد شده است خودداری فرمائید.
*  در گواهی اشتغال به كار باید سمت و میزان درآمد مسافر ذكر شده باشد.
* برای افراد محصل، گواهی اشتغال به تحصیل الزامی است.
* برای افراد بازنشسته، حكم بازنشستگی یا كارت بازنشستگی و یا آخرین فیش حقوقی  الزامی است.
* در صورتیكه پدر با خانواده مسافرت نمی كند،تر جمه انگلیسی رضایت نامه  پدر خانواده جهت مسافرت همسر و فرزندان و تقبل هزینه ها الزامی است.

 

 

http://ticket365.info/

 

شما عزیزان میتوانید با تماس با ما برای خرید قیمت بلیط هواپیما و خرید بلیط هواپیما به دیگر نقاط جهان اقدام نمایید.

 

3اطلاعات سفارت مجارستان در ایران

 

نام سفیر مجارستان در ایران : جناب آقای پتو يولا

آدرس سفارت مجارستان : تهران – خيابان شريعتی – دوراهی  يخچال –  ميدان هدايت – كوچه شادلو- پلاك 10

تلفن سفارت مجارستان : 22550460

فاکس: 22550503

ساعت کاری سفارت مجارستان : يكشنبه الی پنج شنبه ساعات 11-9 صبح

star2 در تعطيلات رسمی ايران سفارت تعطيل می باشد.
download-icon1

برای دانلود مطالب مربوط به ویزای مجارستان اینجا کلیک کنید.

 

 

 

با ما تماس بگيريد

آخرین پرسش و پاسخ ها

سوسن

با سلام و خسته نباشید، اینجانب برای 1 دی قصد سفر به اشتوتگارت دارم، با دعوتنامه، در مرحله مصاحبه هستم و تقاضای راهنمایی برای قیمت بلیط و مدت انتظار در فرودگاه سابیها را از شما دارم. با تشکر فراوان


رضا غلامی در پاسخ می گوید :
با سلام خدمت شما این پرواز با ایرلاین های مختلفی انجام میشه. ظاهرا نظر شما ایرلاین ترکیش هست. نرخ پایه ای که من برای این پرواز با این ایرلاین دیدم 1.500.000 تومن بود. با ایرلاین الاتحاد یه کم ارزونتر بود.البته برای کلاس پروازی اکونومی.و تقریبا استاپی که داره از حدود 1 ساعت تا 12 ساعت بود. برای اینکه بتونید اطلاعات دقیقتری بدست بیارید با کارشناس ما صحبت کنید و شرایطتون رو توضیح بدید. مطمئنا بهترین گزینه رو به شما معرفی میکنه. با شماره 43674000 تماس بگیرید و رو بگیرد و با صحبت کنید. امیدواریم مصاحبه خوبی داشته باشید.
محمد

ارزانترین بلیط رفت و برگشت 94/7/1 رو خریدارم تماس بگیرید.


رضا غلامی در پاسخ می گوید :
سلام دوست عزیز لطفا مبدا و مقصد رو اعلام کنید تا همکاران برای شما چک کنند.
مهدي

با سلام ، آيا كپي بليط جهت دريافت ارز مسافرتي مشكلي ايجاد نمكند ؟


رضا غلامی در پاسخ می گوید :
با سلام آقا مهدی این کار امکان نداره باید بلیط مهر شده را برای گرفتن ارز ارائه بدید.
مهدی

سلام. وقت بخیر من دنبال ارزون ترین قیمت بلیط شیراز مسقط هستم. میخواستم راهنمایی بفرمایید. با تشکر.


رضا غلامی در پاسخ می گوید :
اقا مهدی سلام ذکر نکردید که بلیط رو برای چه تاریخی میخواید. قیمت این بلیط توی تاریخ های مختلف و با ایرلاینهای مختلف متفاوته ، و بین 600 هزارتومان تا 2 میلیون تومان متغییر هست. اگه اطلاعات بیشتری میخواید با شماره 43674000 صحبت کنید. سفر خوبی داشته باشید.
مجید غلامی

با عرض سلام میخواستم بدونم برای سفر به ونیز چقدر هزینه داره


+ پرسش و پاسخ های بیشتر

آخرین نظرات

برای ورود به کانال راهنمای سفر ما کلیک کنید