آخرین ها بلیط و قیمت بلیط

ویزای هند

ویزای هند

India Visa

 

کشور هند در قرار دارد و از جهاتی شبیه ایران است. ارزانی تحصیل در هند و شباهت فرهنگی این کشور و تاریخ کهن آن برای ایرانیان بسیار جذاب است و باعث می شود هر ساله تعداد زیادی از ایرانیان به یکی از شهرهای هند سفر کنند. برای سفر به هند میتوانید با توجه به نوع مسافرت خود ویزا تهیه کنید. ویزای توریستی هند و ویزای تحصیلی هند از انواع ویزای هند است.شما میتوانید برای تهیه بلیط هند و گرفتن ویزای هند با ما تماس بگیرید.

 

Indian_Flag

ویزای هند

 

ويزای هندوستان :

همانطور که میدانید برای ورود به هندوستان مستلزم داشتن ویزای معتبر است. دولت هندوستان در ایران دارای یک سفارت در تهران و دو کنسولگری در بندرعباس و زاهدان است که افراد می توانند جهت اخذ ویزای هند  به این مراکز مراجعه نمایند. لازم به ذکر است که صرفاً افراد مقیم استان های سیستان و بلوچستان و کرمان می توانند در زاهدان و هم میهنان مقیم استان های هرمزگان و بوشهر در بندرعباس درخواست اخذ ویزا نمایند. در سفارت هندوستان در تهران کلیه افراد از همه استان ها می توانند درخواست ویزا نمایند.

 

ویزای هند

ویزای هند

انواع ویزای هند :

  • ویزای توریستی هند
  • ویزای تجاری هند
  • ویزای دانشجویی هند
  • ویزای تحقیقاتی هند
  • ایکس ویزا هند  یا ویزای همراه هند
  • ویزای کنفرانس هند
  • ویزای برگشت هند

 

ویزای توریستی هند (Tourist Visa):

درمورد این ویزا باید گفت که  ویزای توریستی هندوستان به افرادی تعلق می‌گیرد که به قصد گردش و بازدید، تقاضای سفر به این کشور را دارند. ویزای توریستی به مسافر اجازه‌ی کار در کشور هندوستان یا اقامت بیش از مدت زمان اعتبار ویزا را نمی‌دهد.
روادید توریستی هند از طریق سفارت هندوستان در تهران به صورت یک ماهه صادر می‌شود و امکان تمدید آن در کشور هندوستان وجود ندارد. جهت تقاضای روادید هند، حضور متقاضی الزامی نیست و مصاحبه انجام نمی‌گیرد؛ نماینده یا وکیل متقاضی می‌تواند نسبت به تحویل مدارک و اخذ ویزا اقدام نماید.
شرایط اخذ ویزا توریستی هند :

  • ویزا توریستی هند ۱ ماه اعتبار دارد و در این مدت شما ۳۰ روز می توانید در کشور هند اقامت کنید.
  • ویزا هند به صورت عادی حداقل ۱۴ روز کاری زمان لازم دارد. اخذ ویزا فوری هند حداقل ۷ روز کاری زمان لازم دارد.
  • اطلاعات وارد شده در فرم درخواست ویزا باید به صورت کاملا دقیق و صحیح وارد شود و هرگونه اطلاعات غلط و ناقص ممکن است به رد شدن ویزا بیانجامد
  • مسافرینی که ویزا دریافت کردند تا ۶ ماه بعد از تاریخ اتمام ویزا نمی توانند برای دریافت ویزای جدید اقدام کنند
  • برای اخذ ویزا هند هر نفر (صرف نظر از سن) باید یک پاسپورت جدا داشته باشد.

مدارک مورد نیاز ویزای توریستی هند :

1- اصل پاسپورت

2- فرم های پر شده مخصوص ویزای توریستی

3- 2 قطعه عکس (فقط 2*2 جدید)

4- کپی صفحه اول و دوم شناسنامه

5-امضاء مسافر در پاسپورت الزامی میباشد.

 

star2  صدور این ویزا بطور معمول ده روز کاری طول می کشد.

 

ویزای تجاری هند (Business Visa ):

ویزا تجاری هندوستان برای کسانی است که برای کار به هندوستان مراجعت می کنند.

مدارک مورد نیاز ویزای تجاری هند :

1- اصل پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه

2- فرم های پر شده مخصوص ویزای تجاری

3- شش قطعه عکس

4- دعوت نامه از سازمان یا شرکت هندی

5- معرفی نامه از سازمان یا شرکت ایرانی

6- اصل و کپی بلیط رفت و برگشت تایید شده

star2  صدور این ویزا بطور معمول ده روز طول می کشد.

 

ویزای دانشجویی هند (Student Visa) :

ویزای تحصیلی هندوستان صادر می کند، برای دوره های کارشناسی، کارشناسی ارشد و دوره های زبان اعتبار دارد و مدت اعتبار آن به مدت تحصیل دانشجو بستگی دارد، اما پس از پایان اعتبار ویزا، دانشجویان می توانند مدت آن را تمدید کنند. درباره دانشجویان ایرانی هم باید گفت که سفارت هندوستان در ایران به دانشجویان ایرانی ویزای single یا به اصطلاح «یک بار ورود» می دهد یعنی دانشجو با این ویزا می تواند تنها یک بار وارد هند و از آنجا خارج شود. البته برای خروج از هند و بازگشت به ایران باید از پلیس شهر محل سکونت در هندوستان اجازه خروج (return visa) دریافت شود که در شرایط عادی فقط یک بار در هر سال ارایه می شود.

مدارک مورد نیاز ویزای دانشجویی هند :

1- اصل پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه

2- اصل و کپی پذیرش (admission) از یکی از دانشگاه ها و یا مراکز آموزش عالی معتبر هندوستان

3- اصل ترجمه آخرین مدرک تحصیلی به همراه ریز نمرات با تایید سفارت هندوستان

4- ترجمه تعهد نامه مالی محضری از یکی از بستگان درجه یک

5- فرم های پر شده مخصوص ویزای دانشجویی

6- شش قطعه عکس

7- ارائه گواهی صورت حساب بانکی (حساب بانکی) در هند برای متقاضیانی که برای بار دوم به بعد اخذ ویزای دانشجویی می نماید.افرادی که برای بار اول جهت اخذ ویزای دانشجویی اقدام می نمایند نیازی به ارائه این گواهی ندارند اما می بایست تعهدی مبنی بر افتتاح حساب بانکی در هندوستان به سفارت بسپارند.

star2 معمولاً این ویزا دارای اعتبار یکساله می باشند و برای مقاطع لیسانس، فوق لیسانس و کالج های زبان صادر میشود. صدور این ویزا بطور معمول ده روز طول می کشد.

 

ویزای تحقیقاتی هند (Research Visa):

ویزای تحقیقاتی هندوستان  برای دانشجویان  دكترا و فوق دكترا صادر ميشود صدور اين ويزا منوط به طی مراحل خاص در هند و ايران ميباشد, اين ويزا در واقع پس از تاييد وزارت توسعه منابع انسانی هند (MHRD) توسط سفارت هند در تهران صادرمیشود.مدت زمان ويزای تحقيقاتی سه سال می باشد.که تقریبا از یک ماه تا یک سال طول میکشد تا ویزا آماده شود.

مدارک مورد نیاز ویزای تحقیقاتی هند :

1- اصل پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه

2- اصل و کپی پذیرش مقدماتی از یکی از دانشگاه ها و یا مراکز آموزش عالی معتبر هندوستان

3- اصلAffiliation letter (نامه وابستگی به دانشگاه) و هفت سری کپی از آن

4- هفت سری فرم پر شده ویزای تحقیقاتی

5- شرح پروژه پایان نامه با جزئیات کامل

6- برنامه سفر

7- دوازده قطعه عکس

star2  معمولاً این ویزا دارای اعتبار سه ساله می باشند .صدور این ویزا بطور معمول یک ماه طول می کشد.

ایکس ویزا هند یا ویزای همراه هند  (x-visa)

دانشجويان دکترا که به همراه اعضاء خانواده به هند می ایند می توانند جهت اعضای خانواده ويزای همراه یا  ايکس ويزا درخواست کنند که فورا از طرف سفارت هند در تهران و بر اساس ويزای تحصيلی دانشجو صادر مي شود در صورتی که والدين هر دو قصد ادامه تحصيل در هند را داشته باشند تهيه ويزا جهت فرزندان ضروری است .در مورد چگونگی دریافت ایکس ویزا به سفارت هند مراجعه کنید. در ضمن  مادرانی که برای ویزایی غیر از دکترا درخواست می کنند، می تواند برای فرزندانشان که  کوچکتر از سن مدرسه هستند تقاضای ویزای همراه (X Visa) کنند که این ویزا نیز در هندوستان قابل تمدید شدن نیست و برای ادامه اقامت در هند باید از مدرسه یا هر جای دیگری پذیرش تحصیلی گرفته و سپس در پلیس هندوستان پس از تغییر نوع ویزا، مدت اقامت در هندوستان را نیز تمدید نمایند.

ویزای کنفرانس هند (Conference Visa):

مدارک مورد نیاز ویزای کنفرانس هند :

1- اصل پاسپورت با اعتبار بیش از شش ماه

2- فرم های پر شده مخصوص ویزای کنفرانس

3-دعوت نامه از دانشگاه یا سازمان هندی

4- معرفی نامه از محل کار در ایران

star2 صدور این ویزا بطور معمول هفت روز طول می کشد.

 

ويزای بازگشت هند (Return Visa) :

ويزای بازگشت هندوستان (Return Visa)  برای دانشجويان شاغل به تحصيل در هند است که ميتوانند در ايام تعطيل با اخذ این ویزا به کشور خود مراجعه و مجددا با همان ويزا به هند باز گردند براي اخذ ويزای بازگشت دانشجو شخصا بايد به اداره ثبت اقامت اتباع بيگانه مراجعه و فرم مربوط به ويزاي بازگشت را تكميل نمايد اداره ثبت اقمت اتباع بيگانه با درج مهر مخصوص به آنان اجازه ميدهد به مدت سه ماه و حداكثر تا زمان اعتبار اقامت به ايران سفر كرده و مجددا به هند باز گردند بايد توجه داشت كه عدم اخذ ويزاي بازگشت براي كساني كه قصد بازگشت دارند مشكلات زيادي در بر خواهد داشت .در پاره اي از شهرهاي هند دانشجويان موظف هستند قبل ازاخذ ويزاي بازگشت از پليس محلي ويا ايالتي اجازه خروج دريافت نمايند.

میتوانید مطالب مربوط به ویزای هند را از قسمت زیر دانلود کنید.

ویزای هند

با ما تماس بگيريد

آخرین پرسش و پاسخ ها

سوسن

با سلام و خسته نباشید، اینجانب برای 1 دی قصد سفر به اشتوتگارت دارم، با دعوتنامه، در مرحله مصاحبه هستم و تقاضای راهنمایی برای قیمت بلیط و مدت انتظار در فرودگاه سابیها را از شما دارم. با تشکر فراوان


رضا غلامی در پاسخ می گوید :
با سلام خدمت شما این پرواز با ایرلاین های مختلفی انجام میشه. ظاهرا نظر شما ایرلاین ترکیش هست. نرخ پایه ای که من برای این پرواز با این ایرلاین دیدم 1.500.000 تومن بود. با ایرلاین الاتحاد یه کم ارزونتر بود.البته برای کلاس پروازی اکونومی.و تقریبا استاپی که داره از حدود 1 ساعت تا 12 ساعت بود. برای اینکه بتونید اطلاعات دقیقتری بدست بیارید با کارشناس ما صحبت کنید و شرایطتون رو توضیح بدید. مطمئنا بهترین گزینه رو به شما معرفی میکنه. با شماره 88505012 تماس بگیرید و رو بگیرد و با صحبت کنید. امیدواریم مصاحبه خوبی داشته باشید.
محمد

ارزانترین بلیط رفت و برگشت 94/7/1 رو خریدارم تماس بگیرید.


رضا غلامی در پاسخ می گوید :
سلام دوست عزیز لطفا مبدا و مقصد رو اعلام کنید تا همکاران برای شما چک کنند.
مهدي

با سلام ، آيا كپي بليط جهت دريافت ارز مسافرتي مشكلي ايجاد نمكند ؟


رضا غلامی در پاسخ می گوید :
با سلام آقا مهدی این کار امکان نداره باید بلیط مهر شده را برای گرفتن ارز ارائه بدید.
مهدی

سلام. وقت بخیر من دنبال ارزون ترین قیمت بلیط شیراز مسقط هستم. میخواستم راهنمایی بفرمایید. با تشکر.


رضا غلامی در پاسخ می گوید :
اقا مهدی سلام ذکر نکردید که بلیط رو برای چه تاریخی میخواید. قیمت این بلیط توی تاریخ های مختلف و با ایرلاینهای مختلف متفاوته ، و بین 600 هزارتومان تا 2 میلیون تومان متغییر هست. اگه اطلاعات بیشتری میخواید با شماره 88505012 صحبت کنید. سفر خوبی داشته باشید.
مجید غلامی

با عرض سلام میخواستم بدونم برای سفر به ونیز چقدر هزینه داره


+ پرسش و پاسخ های بیشتر

آخرین نظرات

  1. ورقا در پاسخ می گوید :

    درود .

    ممنون از مطالب خوب تان

    آیا شما مستقیما خودتان برای هند ویزای تحصیلی صادر می کنید یا خیر؟ دانشجو باید به واسطه شما به سفارت هند مراجعه کند ؟

    ممنون

    • rezbba در پاسخ می گوید :

      با سلام
      دوست عزیز همکاران ما در زمینه ویزای هند هم فعالیت دارند و شما میتونید با تماس گرفتن با دفتر اطلاعاتی رو که میخواید به دست بیاریدو و همچنین جهت تهیه بلیط هند اقدام کنید.
      با آقای دانشی صحبت کنید

*

برای ورود به کانال راهنمای سفر ما کلیک کنید