آخرین ها بلیط و قیمت بلیط
خانه » ویزا » ویزای پرتغال و فرم های مشخصات فردی و مدارک مورد نیاز برای ویزای پرتغال

ویزای پرتغال و فرم های مشخصات فردی و مدارک مورد نیاز برای ویزای پرتغال

اطلاعات زیر تنها جهت راهنمایی می باشند
آژانس سعادت سیر گیتی در حال حاضر در مورد اخذ ویزا اروپا هیچ فعالیتی ندارد.
لطفا سوالی در مورد اخذ ویزا کشورهای اروپایی نفرمائید

ویزای پرتغال

Portugal Visa

 

کشور پرتغال کشور اروپایی است که در جنوب غربی اروپا قرار دارد. یکی از اعضای پیمان نامه شینگن است،به همین  خاطر کسانی که میخواهند به این کشور سفر کنند باید برای گرفتن ویزای شینگن اقدام کنند، وسپس برای تهیه بلیط هواپیما پرتغال دست به کار شوند. مسلما کسانی که دارای ویزای شینگن هستند میتوانند به این کشور وارد شوند،اما کشور پرتغال نیز دارای قوانین و مقرراتی است که باید برای اخذ ویزا  به آن ها توجه کرد.

Protugal0

 

 

 

Protugal4

 انواع ویزای پرتغال

 

 

  • ویزای توریستی پرتغال
  • ویزای کار پرتغال

 

Protugal4

مدارک لازم برای اخذ ویزای پرتغال

 

 

بری اخذ هر نوع ویزایی یک سری مدارک متفاوت نیاز است. ولی در کل این مدارک اصلیترین مدارکی هستند که باید برای گرفتن ویزای پرتغال نیاز است.

tik-thmb2 اصل گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار به همراه دو سری کپی از صفحه اول گذرنامه.

tik-thmb24 قطعه عکس 3 * 4(جدید،رنگی،تمام رخ، با زمینه روشن).

tik-thmb2کپی از تمام صفحات شناسنامه.

tik-thmb2کپی از تمام صفحات سند مالکیت به نام فرد متقاضی.

tik-thmb2گواهی تمکن مالی صادره از امور بین الملل بانک به همراه ریز پرینت سه ماه آخر برای دارندگان حساب های جاری.

tik-thmb2کپی از قراردادهای سپرده های کوتاه مدت یا بلند مدت برای دارندگان حساب های سپرده.

tik-thmb2حداقل مانده موجودی حساب حداقل 50000000 میلیون تومان می باشد. (بابت هر نفر)

tik-thmb2 مدارک شغلی: برای دانشجویان و اعضای هیات علمی دانشگاه ه ا: کارت بین المللی دانشجویی یا کپی از حکم استخدامی عضو هیات علمی

tik-thmb2 برای صاحبان شرکت های خصوصی( مدیر عامل،عضو هیات مدیره …)کپی از روزنامه رسمی تاسیس شرکت و کپی از روزنامه آخرین تغییرات شرکت

tik-thmb2 برای کارمندان بخش دولتی: کپی از آخرین حکم کارگزینی و آخرین فیش حقوقی

tik-thmb2 برای کارمندان بخش خصوصی: گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی همراه با گواهی سابقه بیمه 1 سال قبل از سفر از تامین اجتماعی

tik-thmb2 برای کسبه: کپی از جواز کسب/ کارت بازرگانی

tik-thmb2 کپی از گذرنامه فعلی و ویزاهای قبلی(آمریکا – کانادا – شنگن – سوییس – انگلیس – استرالیا)

tik-thmb2 ضمانت نامه بانکی حداقل 25 میلیون تومان (بابت هر نفر)

tik-thmb2 تمامی مدارک می بایست به انگیسی ترجمه شود. (با مهر و امضا رسمی دارالترجمه)

ویزای پرتغال

 

از اینجا میتوانید لیست مدارک لازم برای اخذ ویزای پرتغال دانلود کنید.

 

Protugal4

ویزای پرتغال

 

 

ویزای نوع A : ترانزیت فرودگاهی که تنها جهت تغییر پرواز و برای ورود به فضای فرودگاهی کشور شنگن مورد قبول می باشد.

ویزای نوع C : ترانزیت و اقامت کوتاه مدت- حداکثر مدت اقامت ۹۰ روز، یک یا دوبار ورود

جهت ویزای پرتغال، خود شخص به صورت حضوری و با دردست داشتن اصل و کپی مدارک بایستی به سفارت مراجعه نماید.در صورت نیاز به مصاحبه، از زمان مراجعه به سفارت به مدت دو هفته، از طرف بخش کنسولی با متقاضی تماس گرفته می شود. از تاریخ  ۲۲ سپتامبر ۲۰۰۲ هر متقاضی ویزای شنگن بایستی در محل سفارت انگشت نگاری شود. این اطلاعات مربوط به هر متقاضی ویزای شنگن به مدت ۵۹ ماه در سفارت شنگن باقی مانده و قابل استفاده می باشد.

چه کسانی که از انگشت نگاری معاف می باشند :

      • کودکان زیر ۱۲ سال
      • افرادی که انگشت نگاری از آنان امکان پذیر نیست
      •  مقامات دولتی و کشوری که توسط مقامات دولتی دعوت شده اند و یا اعضای هیات های تجاری رسمی

ویزای پرتغال

 

Protugal4

 

اطلاعات سفارت اتریش در ایران

 

 

نام سفیر پرتغال در ایران : آقای دکتر جرج کابرال

آدرس سفارت پرتغال : تهران ، دروس، بلوار شهرزاد، خيابان هدايت، کوچه روزبه، پلاک 16

تلفن سفارت پرتغال : 22764060 – 22764061 – 22582760

فاکس: 22552668

ساعت کاری سفارت پرتغال : يکشنبه تا پنجشنبه، ساعت 9 الي 15

 

شما عزیزان میتوانید با تماس با ما برای خرید بلیط هواپیما پرتغال و خرید بلیط هواپیما به دیگر نقاط جهان اقدام نمایید.

 

download-icon1

برای دانلود مطالب مربوط به ویزای پرتغال اینجا کلیک کنید.

 

 

 

ايا نرخ بليط هواپيما مصوب ميباشد؟

کلاس هاي پروازي چيست ؟

ايا نرخ هايي که در برد بالا امده ثابت ميباشد ؟

ايا تجربه و مهارت کانتر بليط تاثيري در کم و کيف بليط دارد؟

پرواز ها چارتري چيست و آپشن آن نيز ارايه مي گردد؟

با ما تماس بگيريد

سالها تجربه و آموزش به ما اين جرأت را داده است که بگوييم , رزرو بليط هواپيما تخصص ماست.
  • رزرو بليط هواپيما  در سرار دنيا با بهترين افرها و پيشنهادات
  • برسی چندین ایرلاین و حالتهای متفاوت برای بهترین نتیجه
  • جوابگوی تماس ها از نه صبح تا 8 شب

تلفن تماس 9 صبح الی 6 بعدازظهر:


021 43 67 40 41

باکمال افتخار منتظر شنیدن صدای شما هستیم
سعادت سیر

برای مسافرت در تابستان برنامه ریزی کرده اید؟

ما برای تعطیلات تابستانی شما عزیزان پیشنهادات خوبی داریم

با کارشناسان مجرب ما تماس بگیرید تا

  • با توجه هدف شما از سفر: تفریحی ، تفریحی خرید ،سیاحتی و…
  • • با توجه به وضعیت شما : خانواده،مجردی ،ماه عسل و…
  • • با توجه به مقدار بودجه شما :لوکس ،کم هزینه ، متوسط و …
  • • با توجه به بازار تورهای تابستانی: افری ،تور های خلوت ،تور های هیجان انگیز و…
  • • و…

بهترین پیشنهادات را از ما بخواهید ، با کمال افتخار در خدمت شما هستیم

تلفن تماس مشاوره تور و فروش بلیط ۶۷ ۴۳ ۶۷ ۴۳ ۰۲۱

آخرین پرسش و پاسخ ها

سید مرتضی رفیعی

من به اتفاق خانواده ام بتعداد حد اقل 8 نفر در ماه مهر یا آبان قصد سفر به استانبول یا آنکارا را داریم چه زمانی بهتر هست برای خرید بلیط که ارزانتر تمام سود .


هستی پولادرکه

سلام وقت بخیر..من یه خوکچه هندی دارم که میخوام ببرم سوئد..ایا ایرلاین ترکیش این امکان و بهم میده که ببرم داخل کابین? چه کارایی باید انجام بدم ممنون میشم کمکم کنین


رضا غلامی در پاسخ می گوید :
سلام دوست عزیز متاسفانه ورود هرگونه حیوانی به داخل کابین ممنوع هست و تنها میتونید با تهیه جعبه یا قفس مناسب به قسمت بار تحویل بدید.
حسینی

سلام من برای تعطیلات نوروز عازم کشور تایلند هستم چون پرواز من با هواپمایی کویتی هستش میخواستم بدونم چون دوست دارم به مالزی و سنگاپور هم سفر کنم من میتوانم از بانکوک به این کشورها برم و مجدادا از فرودگاه بانکوک اینترنشنال به ایران برگردم رفت و برگشت من از طریق فرودگاه bkk هستش ممنونم


sahar در پاسخ می گوید :
جناب حسینی.. با سلام و درود به شما دوست عزیز.. بله مطمئنا میتونین.. در صورتی که برای ورود به مالزی و سنگاپور مشکلی نداشته باشین، میتونین به کمک همکاران ما در سعادت سیر، برنامه سفرتون رو جوری تنظیم کنین که پس از تایلند به مالزی و سنگاپور عازم بشین.. برای راهنمایی های بیشتر با شماره 43674041 تماس بگیرین..
علیرضا

سلام من میخوام برای این تابستون اقدام کنم برای تور پاریس ایا صدور روادید اینا خیلی پیچیدس و ممکنه نشه ؟ و اینکه من اکثر جاها دیدم تور ها نهایت برای پاریس یک هفتس ایا تور یک ماهه هم وجود داره ؟ تشکر


sahar در پاسخ می گوید :
علیرضای عزیز سلام.. برای ویزای اروپا مراحلی هس که باید طی بشه و اگه میخواین تور 1 ماهه برین، باید هماهنگی لازم انجام بشه.. با همکاران من در سعادت سیر تماس بگیرین .. اطلاعات کافی در این زمینه رو در اختیارتون میذارن..
علی فاتحی

بسیار جالب بود..ممنون از مطالب خوبی که قرار میدین


sahar در پاسخ می گوید :
سلام دوست عزیز.. ممنون از شما که ما رو همراهی میکنین.. امیدواریم همچنان بتونیم بهترین اطلاعات رو در سایت (http://ticket365.info/) برای شما فراهم کنیم..
+ پرسش و پاسخ های بیشتر

آخرین نظرات

×

برای مسافرت در تابستان برنامه ریزی کرده اید؟

ما برای تعطیلات تابستان 96 شما عزیزان پیشنهادات خوبی داریم

با کارشناسان مجرب ما تماس بگیرید تا

  • با توجه هدف شما از سفر: تفریحی ، تفریحی خرید ،سیاحتی و…
  • • با توجه به وضعیت شما : خانواده،مجردی ،ماه عسل و…
  • • با توجه به مقدار بودجه شما :لوکس ،کم هزینه ، متوسط و …
  • • با توجه به بازار تورهای تابستانی: افری ،تور های خلوت ،تور های هیجان انگیز و…
  • • و…

بهترین پیشنهادات را از ما بخواهید ، با کمال افتخار در خدمت شما هستیم

تلفن تماس مشاوره تور ۶۷ ۴۳ ۶۷ ۴۳ ۰۲۱

×