آخرین ها بلیط و قیمت بلیط
خانه » ویزا » ویزای چین

ویزای چین

ویزای چین

China Visa

 

برای ورود به هر کشور قوانین خاصی وجود دارد برای ورود به برخی کشورها نیازی به ویزا نیست برخی نیز قوانین بسیار سخت گیرانه ای نسبت به این موضوع دارند. برای ورود به کشور چین داشتن ویزای چین الزامی است.بهمین خاطر باید با توجه به نوع ورودتان از میان انواع ویزای چین یکی را برگزینید.در این مطلب سعیمان بر این است که تمامی نکات مربوط به ویزای چین را بصورت بسیار جامع اراده بدهیم.تا بتوانید به راحتی درباره سفر به چین تصمیم بگیرید. شما می توانید برای تهیه بلیط چین یا ویزای چین با ما تماس بگیرید.

 

 مدارک مورد نیاز برای ویزای چین :

مدارکی که به سفارت چین ارائه می‌شوند، باید به ترجمه‌ی رسمی زبان انگلیسی با مهر تائید وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران برسند و برای هر مدرک، یک فرم مخصوص تائید مدرک تکمیل شده و دو سری کپی از هر کدام موجود باشد. فرم تائید مدارک را می‌توان همراه با فرم درخواست روادید از سفارت جمهوری خلق چین در تهران دریافت کرد. تائید مدارک حدوداً یک هفته طول می‌کشد و هزینه‌ی آن برای ویزاهای غیرتجاری چین ٢٠٠٠٠ تومان و برای ویزای تجاری چین ٤٠٠٠٠ تومان است.

 

  1. شناسنامه ایرانی
  2.  گذرنامه؛ اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ سفر باشد.
  3. دو قطعه عکس رنگی زمینه روشن؛ سایز عکس‌ها ٦×٤و باید شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.
  4. دعوت‌نامه؛ خانواده یا دوست مقیم چین شما باید اصل فرم دعوت‌نامه را برای شما ارسال کند.
  5. اگر دعوت‌نامه ندارید، برگه‌ی رزرو هتل برای تمام مدت اقامت در چین یا مدارکی که نشان دهد شما صاحب مسکن در این کشور هستید.
  6.  بلیط هواپیما یا رزرواسیون قطعی رفت و برگشت به مقصد چین.

 

china-visa1-ticket

ویزای چین

 

star2  فرم ویزای مربوط به سفارت چین را  میتوانید از این قسمت دانلود کنید. فرم ویزای چین

star2  در صورتیکه برای پر کردن فرم ویزا نیاز به راهنمایی دارید می توانید به دیدن این مطلب راحتر فرم را پر کنید. راهنمای پر کردن فرم ویزای چین

star2  در صورتی که با همراه به چین سفر میکنید و دارای گذرنامه  مشترک میباشید فرم مربوط به ایشان را دانلود کنید و برای پر کردن آن اقدام نمایید. فرم ویزای همراه چین

 

شرایط اخذ ویزا چین :

انواع ویزای چین 

  • ویزای توریستی چین
  • ویزا گروهی چین
  • ویزا انفرادی چین
  • ویزا تجاری چین
  • ویزا مولتی چین

 

ویزای توریستی چین :

ویزای توریستی چین به کسانی تعلق می‌گیرد که با هدف گردشگری و یا دیدار با اعضای خانواده، قصد ورود به کشور جمهوری خلق چین را دارند. روادید توریستی چین (روادید نوع L) برای دو هفته تا شش ماه صادر می‌شود و اجازه‌ی کار و اقامت بیش از مدت اعتبار ویزا را به متقاضی نمی‌دهد.

جهت تقاضای روادید چین، حضور متقاضی الزامی نیست و مصاحبه انجام نمی‌گیرد ولی اصل و کپی مدارک شناسایی باید همراه نماینده یا وکیل متقاضی باشد (در مورد ویزای تجاری چین، مقررات متفاوت است و حضور شخص متقاضی روادید تجاری الزامی است).

 

4  به دلیل تعداد زیاد متقاضیان در ماه‌های تابستان و هم‌چنین قبل از تعطیلات نوروز، ممکن است تعیین وقت مصاحبه چند هفته طول بکشد؛ علاوه بر این بررسی مدارک و صدور ویزا نیز ممکن است زمان بیشتری بطلبد. بهتر است برای قطعی‌کردن تاریخ سفر، به این زمان‌ها توجه داشته باشید.

4  اولین مرحله برای درخواست روادید هر کشوری تکمیل فرم درخواست روادید کشور مربوطه است.

4  اگر خانوادگی سفر می‌کنید برای هر کدام از اعضاء باید فرم جداگانه‌ای پر کنید.

4  فرم تقاضای روادید باید در دو نسخه، تکمیل و به همراه سایر مدارک لازم، مورد تائید دفتر کنسولی سفارت چین قرار گرفته و جهت اخذ ویزا، تحویل سفارت شود.

 

در حال حاضر کنسولگری چین در ایران، دو نوع ویزای عادی و نیمه‌فوری را صادر می‌کند. صدور ویزای عادی حدوداً دو هفته و ویزای نیمه‌فوری چهار تا پنج روز کاری زمان نیاز دارد.
هزینه‌ی صدور ویزای عادی چین، ١٥٠ دلار است.

chinese-visa2-ticket

ویزای چین

 

remember-thmb-ticket  نرخ ویزا برای کودکان نیز مانند بزرگسالان محاسبه می‌شود و مبالغ واریزی برای ویزا به حساب سفارت، قابل برگشت نیستند.

remember-thmb-ticket  امکان دارد پلیس مرزی هنگام ورود به کشور چین، مدارکی را که به کنسول‌گری برای دریافت روادید ارائه کرده‌اید، از شما مجدداً بخواهد و اگر آن‌ها را به همراه نداشته باشید، احتمال دارد با وجود روادید قانونی، از ورود شما به خاک چین به دلیل همراه نداشتن مدارک جلوگیری کنند. پس فراموش نکنید مدارک را به صورت منظم شده تا پایان سفر همراه داشته باشید.

ویزا گروهی چین :

این ویزا ۱ ماه اعتبار دارد و در این مدت شما ۱۴ روز می توانید در کشور چین اقامت کنید. این نوع ویزا برای حداقل ۵ نفر صادر می شود که فقط به صورت گروهی امکان ورود و خروج از چین دارند. ویزا گروهی چین به صورت عادی در ۱۴ روز کاری و به صورت فوری در ۷ روز کاری اخذ می شود

ویزا انفرادی چین :

این ویزا که همان ویزای تجاری چین نیز محسوب میشود ۱ ماه اعتبار دارد و شما ۳۰ روز می توانید در کشور چین اقامت کنید. این نوع ویزا حداقل در ۳ روز کاری اخذ می شود .این ویزا دارای اعتبار سه ماهه برای فقط یکبار ورود به چین است که 15 روز تا یک ماه  اعتبار اقامت نیز دارد. این ویزا به صورت کاغذ ویژه غیر قابل جعل است که در یکی از صفحات گذرنامه توسط سفارت چین چسبیده می شود. قابل ذکر است انواع دیگری ویزا برای چند بار ورود و خروج و نیز ویزای نامحدود یکساله و شش ماهه توسط این سفارت صادر می شود که مراحل اداری سختتر و مدارک بیشتری می طلبد. ویزای تجاری چین از ویزای گروهی و یا توریستی چین اعتبار بیشتری دارد.

ویزا تجاری چین :

این ویزا ۳ ماه اعتبار دارد و در این مدت شما ۳۰ روز می توانید در کشور چین اقامت کنید. این نوع ویزا در ۱۵ روز کاری اخذ می شود
 
ویزا مولتی چین :

این ۱ ساله است و با این نوع ویزا به دفعات امکان ورود به چین وجود دارد. مدت اخذ این ویزا ۳۰ روز کاری است. برای اخذ ویزای چین به صورت مولتی ، وجود حداقل ۴ ویزای تجاری چین در پاسپورت الزامی است.

china-visa-ticket

ویزای چین

 

موارد لازم برای کسب ویزا چین

  1. دعوتنامه معتبر به چین به صورت اصل
  2. عکس یک قطعه
  3. گذرنامه ای که حد اقل ۶ ماه اعتبار دارد.
  4. فرم تکمیل شده برای گرفتن ویزا
  5. روزهایی که می توانید ویزا دریافت کنید روزهای یکشنبه و دوشنبه و سه شنبه و پنج شنبه می باشد.

آدرس سفارت چین در تهران:

خیابان پاسداران، چهارراه فرمانیه، خیابان نارنجستان هفتم، شماره ١٥.
تلفن: ٢٢٨١٦٦٠٠-٠٢١

مطلب ویزای چین را به همراه فرم های مورد نیاز را از قسمت پایین دانلود کنید.

ايا نرخ بليط هواپيما مصوب ميباشد؟

کلاس هاي پروازي چيست ؟

ايا نرخ هايي که در برد بالا امده ثابت ميباشد ؟

ايا تجربه و مهارت کانتر بليط تاثيري در کم و کيف بليط دارد؟

پرواز ها چارتري چيست و آپشن آن نيز ارايه مي گردد؟

با ما تماس بگيريد

سالها تجربه و آموزش به ما اين جرأت را داده است که بگوييم , رزرو بليط هواپيما تخصص ماست.
  • رزرو بليط هواپيما  در سرار دنيا با بهترين افرها و پيشنهادات
  • برسی چندین ایرلاین و حالتهای متفاوت برای بهترین نتیجه
  • جوابگوی تماس ها از نه صبح تا 8 شب

تلفن تماس 9 صبح الی 6 بعدازظهر:


021 43 67 40 41

باکمال افتخار منتظر شنیدن صدای شما هستیم
سعادت سیر

برای مسافرت در تابستان برنامه ریزی کرده اید؟

ما برای تعطیلات نوروزی شما عزیزان پیشنهادات خوبی داریم

با کارشناسان مجرب ما تماس بگیرید تا

  • با توجه هدف شما از سفر: تفریحی ، تفریحی خرید ،سیاحتی و…
  • • با توجه به وضعیت شما : خانواده،مجردی ،ماه عسل و…
  • • با توجه به مقدار بودجه شما :لوکس ،کم هزینه ، متوسط و …
  • • با توجه به بازار تورهای تابستانی: افری ،تور های خلوت ،تور های هیجان انگیز و…
  • • و…

بهترین پیشنهادات را از ما بخواهید ، با کمال افتخار در خدمت شما هستیم

تلفن تماس مشاوره تور ۶۷ ۴۳ ۶۷ ۴۳ ۰۲۱

آخرین پرسش و پاسخ ها

D.m

سلام و خسته نباشيد خدمت شما..ممنون از اطلاعات عالي سايتتون.. ميخواستم بدونم چه كشور هايي براي گذراندن ماه عسل مناسب تره كه نقاط ديدني زيادي داشته باشه و هم ساحلي باشه..ممنون


sahar در پاسخ می گوید :
سلام دوست عزیز.. یکی از 10 مقصد رمانتیک دنیا رو برای ماه عسلتون انتخاب کنید و لذت ببرید.. امیدواریم همچنان بتونیم اطلاعات مفید در اختیارتون بذاریم.. سفر خوبی رو واستون آرزومندیم..
رضایی

سلام. برای سفر داخلی با هواپیما تفاوت بلیط های اکونومی، بیزینس و فرست کلاس که تماماً با یک هواپیما به فروش میرسند رو میخواستم بدونم. با تشکر


رضا غلامی در پاسخ می گوید :
با سلام خدمت شما دوست عزیز معمولا مکان صندلی های کلاس های پروازی متفاوت است و همچنین پذیرایی نیز متفاوت است.
سید مرتضی رفیعی

من به اتفاق خانواده ام بتعداد حد اقل 8 نفر در ماه مهر یا آبان قصد سفر به استانبول یا آنکارا را داریم چه زمانی بهتر هست برای خرید بلیط که ارزانتر تمام سود .


رضا غلامی در پاسخ می گوید :
آقای رفیعی عزیز سلام معمولا با پایان تعطیلات نرخ بلیط هواپیما از جمله بلیط استانبول مقداری کاهش پیدا میکنه. اگر روزهای اول هفته رو هم انتخاب کنید مطمئنا میتونید بلیط را با قیمت مناسبی تهیه کنید.
هستی پولادرکه

سلام وقت بخیر..من یه خوکچه هندی دارم که میخوام ببرم سوئد..ایا ایرلاین ترکیش این امکان و بهم میده که ببرم داخل کابین? چه کارایی باید انجام بدم ممنون میشم کمکم کنین


رضا غلامی در پاسخ می گوید :
سلام دوست عزیز متاسفانه ورود هرگونه حیوانی به داخل کابین ممنوع هست و تنها میتونید با تهیه جعبه یا قفس مناسب به قسمت بار تحویل بدید.
حسینی

سلام من برای تعطیلات نوروز عازم کشور تایلند هستم چون پرواز من با هواپمایی کویتی هستش میخواستم بدونم چون دوست دارم به مالزی و سنگاپور هم سفر کنم من میتوانم از بانکوک به این کشورها برم و مجدادا از فرودگاه بانکوک اینترنشنال به ایران برگردم رفت و برگشت من از طریق فرودگاه bkk هستش ممنونم


sahar در پاسخ می گوید :
جناب حسینی.. با سلام و درود به شما دوست عزیز.. بله مطمئنا میتونین.. در صورتی که برای ورود به مالزی و سنگاپور مشکلی نداشته باشین، میتونین به کمک همکاران ما در سعادت سیر، برنامه سفرتون رو جوری تنظیم کنین که پس از تایلند به مالزی و سنگاپور عازم بشین.. برای راهنمایی های بیشتر با شماره 43674041 تماس بگیرین..
+ پرسش و پاسخ های بیشتر

آخرین نظرات

×

برای مسافرت در نوروز برنامه ریزی کرده اید؟

ما برای تعطیلات نوروز 96 شما عزیزان پیشنهادات خوبی داریم

با کارشناسان مجرب ما تماس بگیرید تا

  • با توجه هدف شما از سفر: تفریحی ، تفریحی خرید ،سیاحتی و…
  • • با توجه به وضعیت شما : خانواده،مجردی ،ماه عسل و…
  • • با توجه به مقدار بودجه شما :لوکس ،کم هزینه ، متوسط و …
  • • با توجه به بازار تورهای تابستانی: افری ،تور های خلوت ،تور های هیجان انگیز و…
  • • و…

بهترین پیشنهادات را از ما بخواهید ، با کمال افتخار در خدمت شما هستیم

تلفن تماس مشاوره تور ۶۷ ۴۳ ۶۷ ۴۳ ۰۲۱

×