آخرین ها بلیط و قیمت بلیط
خانه » دسته پایینی » دسته پایینی ویزا » ویزای کانادا و فرم ها لارم برای اخذ ویزای کانادا

ویزای کانادا و فرم ها لارم برای اخذ ویزای کانادا

اطلاعات زیر تنها جهت راهنمایی می باشند
آژانس سعادت سیر گیتی در حال حاضر در مورد اخذ ویزا اروپا هیچ فعالیتی ندارد.
لطفا سوالی در مورد اخذ ویزا کشورهای اروپایی نفرمائید

ویزای کانادا

 Canada Visa

 

کانادا جاذبه های گردشگری بسیاری دارد، این کشور سالانه پذیرای بیش از پنج میلیون توریست خارجی از سراسر جهان است. گردشگرانی ایرانی که قصد بازدید از کانادا را دارند باید برای اخذ ویزای توریستی کانادا در تهران اقدام نمایند. ویزای کانادا انواع متفاوتی دارد، که با توجه به درخواست شما یکی از انواع ویزای کانادا برای شما صادر می شود. تهیه بلیط هواپیما کانادا و مراحل اخذ ویزا را میتوانید از طریق آژانس های هواپیمایی پیگیری کنید.

 canada_visa13-tiket

canada_visa4-turkeythmb

   مراحل گرفتن ویزای کانادا

اخذ یزای کانادا مراحل مختلفی دارد که باید این مراحل را طی کنید تا ویزای کانادا برای شما صادر شود. مراحل صدور ویزای به شرح زیر است :

 

 

  • پر کردن فرم مورد نیاز
  • انگشت نگاری
  • پرداخت هزینه های ویزا
  • ارائه مدارک برای صدور ویزای کانادا

 

canada_visa1-turkeythmb

   انواع ویزای کانادا

 

بطور کلی ویزای کانادا به 2 صورت صادر می شود. یکی ویزای اقامت موقت کانادا و دیگری ویزای اقامت دائم کانادا :

canada_visa-turkeythmb

 

   ویزای اقامت موقت کانادا

 

 

  • ویزای توریستی کانادا
  •  ویزای دانشجویی کانادا
  •  ویزای والدین کانادا

 

canada_visa-turkeythmb

   ویزای اقامت دائم کانادا

 

 

  • ویزای سرمایه گذاری کانادا
  • ویزای کارآفرین کانادا
  • ویزای متخصصان مشاغل
  • ویزای تکفل فامیلی
  • ویزای پرستار خانواده
  • ویزای تجارت خلاقانه

 

بعضی از انواع این ویزاها در زیر توضیح داده شده اند.

canada_visa24-tiket

canada_visa2-turkeythmb

 

   ویزای توریستی کانادا

 

افراد بسیاری از کشورها برای گردش در کانادا ا نیاز به کسب ویزای توریستی دارند.برای اخذ ویزا باید مراحل مختلفی را گذراند.متقاضی باید دارای پاسپورت معتبر بوده و نیز افسر اداره مهاجرت را قانع نماید که کشور کانادا را قبل از تاریخ پایان اعتبار ویزا ترک مینماید. شرایطی نظیر داشتن شغل مناسب, مالکیت, سرمایه و خانواده در تصمیم‌ افسر مسئول صدور ویزا موثر و شانس دریافت ویزای کانادا را افزایش می‌‌دهد. مدت اعتبار ویزای توریستی یا دیدار معمولا شش ماه است و در صورت ضرورت امکان تمدید ویزا وجود دارد. اگر تصمیم به افزایش مدت اقامتتان در کانادا را  دارید, لطفأ تقاضای تمدید ویزا را حداقل 30 روز قبل از تاریخ انقضای ویزا ارسال نمایید. متقاضی ویزای کانادا باید از نظر سلامت جسمانی در وضعیتی مناسب (در صورت نیاز برگه آزمایشات پزشکی تأیید سلامتی شخص متقاضی نیز درخواست میگردد)، بوده و از حمایت مالی کافی برای مدت اقامت در کانادا برخوردار باشد. مبلغ ارز مورد نیاز با توجه به شرایط و مدت زمان اقامت متقاضی در هتل یا در منزل میزبان کانادایی متفاوت است.

 

canada_visa11-turkeythmb

 

   ویزای تحصیلی یا ویزای دانشجویی کانادا

 

ملیتهای بسیاری از کشورها بمنظور ادامه تحصیل در کانادا نیاز به کسب ویزای تحصیلی ندارند. با مراجعه به سایت ویزای تحصیلی در کانادا می توانید از اطلاعات بیشتری در این خصوص برخوردار شوید.

canada_visa2-turkeythmb

 ویزای کاری کانادا

 

روش های گوناگونی برای درخواست ویزا و یا اجازه کار در کانادا وجود دارد با مراجعه به سایت ویزا و یا اجازه کار در کانادا می توانید از اطلاعات بیشتری در این خصوص آگاهی یابید.

canada_visa11-turkeythmb

 

 ویــزای تـجـاری کــانـادا

 

بعضی افراد با هدف دیدار با نمایندگان شرکت‌هایی که با آنها داد و ستد تجاری دارد و بدون اینکه مستقیما در بازار کار کانادا فعالیت نماید وارد این کشور میگردد. برای ورود به این کشور از این طریق باید از طریق ویزای تجاری کانادا اقادام کرد. متقاضی ویزای تجاری کانادا برای شرکت در جلسات و کنفرانس‌های تجاری, بازدید از کارخانه ها و شرکتها, آموزش و نحوه بکارگیری یک محصول, خرید, فروش, و سایر معاملات تجاری به کانادا وارد میشوند. منبع اصلی درآمد و محل اصلی کسب و کار بازدیدکننده تجاری خارج از کشور کانادا است.

canada_visa10-turkeythmb

 

   ویزای تکفل فامیلی

 

ساکنان دائم آن کشورکانادا و شهروندان کانادایی ( 18 سال و بالاتر) می توانند خویشاوندان نزدیک و اعضای خانواده خود را که میل به اقامت دائم در کانادا دارند، حمایت مالی کنند. آنها باید قادر به تامین مالی خویشاوندان، اعضای خانواده و همراهان آنها برای دوره 3 تا 10 سال زندگی در کانادا باشند. شما می توانید از خویشاوندان و اعضای خانواده حمایت مالی کنید اگر آنها:

  • همسر قانونی شما باشند (با شرط سنی 16 سال به بالا)
  • پدر، مادر، پدر بزرگ و یا مادر بزرگ شما باشند
  • فرزندان وابسته ویا فرزند خوانده شما باشند
  • فرزندان زیر 18 سالی که مسئولیتشان را می پذیرید
  • برادر، خواهر، برادرزاده، خوهرزاده و نوه که یتیم باشند، زیر 18 سال باشند و ازدواج نکرده باشند
  • اگرخاله، عمه، دایی ،عمو و یا افرادی که در لیست بالا آمده است را نداشته باشید، می توانید از یکی بستگان خود را درهرشرایط سنی حمایت مالی کنید
  • همسران شهروندان کانادایی و افراد مقیم دائم کانادا، با شرط داشتن اقامت قانونی موقت در کانادا می توانند توسط همسر خود در کانادا حمایت شوند. با این حال، همسران شهروندان کانادایی و افراد مقیم دائم کانادا، اگر اقامت قانونی موقت در کانادا نداشته باشند ممکن است توسط موسسات خیریه حمایت شوند.

canada-flag-open-e1358696598990-tiketcanada_visa4-turkeythmb

 

ویزای سرمایه گذاری کانادا
یکی از روشهایی که میتوان از طریق آن به کانادا مهاجرت کرد، سرمایه گذاری در کانادا است. روش سرمایه گذاریداز کم شرط ترین و سریع ترین انواع مهاجرت به کانادا روش مهاجرت سرمایه گذاری میباشد. در میان برنامه های سرمایه گذاری مهاجرتی سایر کشورهای مهم مهاجرپذیر مانند استرالیا، انگلستان و آمریکا در حال حاضر مهاجرت به کانادا از طریق سرمایه گذاری از آسانترین و ارزانترین انواع مهاجرت میباشد (حتی پس از تغییرات اعمال شده اخیر بر قوانین مهاجرت به کانادا به روش سرمایه گذاری).

روش سرمایه گذاری در کانادا شامل موارد زیر میشوند:

  • سرعت بالای اداره مهاجرت کانادا در پردازش پرونده های مهاجرت به کانادا به روش سرمایه گذاری
  • درصد قبولی به مراتب بالاتر در مقایسه با سایر روشهای مهاجرت به کانادا
  • عدم نیاز به ارائه مدرک رسمی زبان انگلیسی یا فرانسه
  • پایین ترین مبلغ سرمایه گذاری در مقایسه با برنامه های مهاجرتی سرمایه گذاری سایر کشورهای مهم مهاجرپذیر مانند استرالیا، انگلستان و آمریکا
  • امکان درخواست مهاجرت به کانادا به روش سرمایه گذاری از طریق استان کبک کانادا که روند پرونده را به مراتب سریع تر می کند

 

 

canada_visa4-turkeythmb

مدارك لازم برای درخواست ويزای كانادا طبق قوانین سفارت کانادا

 

  •  گذرنامه (پاسپورت)
  • اصل فرم دعوت نامه (طبق آخرین ویرایش سال میلادی)
  •  تكميل فرم مشخصات فردی (پس از عقد قرار داد از دفتر تهران دریافت گردد و با دقت تکمیل گردد)
  • عكس (4*6) زمينه سفيد كاملا از روبه رو و عينك (عکس ها طبق نمونه باشد و به تعداد کافی)

                  عكس ها نبايد اسكن و روتوش شده باشند.

                 عكس هايی كه با شرايط فوق مطابقت نداشته باشند تحويل گرفته نخواهند شد .

  • شناسنامه
  • مدرک شغلی (طبق نمونه مورد تایید سفارت)
  • مدارک فرزندان
  • در صورتیکه بازنشسته هستید برای جزئیات به ما ایمیل بزنید.
  • مدارك درآمد خود طبق آخرین مستندات مورد قبول سفارت در سال 14-2013
  • بيمه مسافرتی
  •  اصل مدارك جهت روئيت و كنترل در روز مصاحبه بايد همراه مسافر باشد.
  •  پرداخت هزینه بررسی مدارک به سفارت کانادا
  •  قبل از ارسال مدارک از تکمیل بودن پرونده خود اطمینان حاصل نمایید، بعد از ارسال فرم ها امکان تغییر وجود ندارد.
  • امکان بازپس دادن هیچ کدام از مدارک شما از سفارت وجود ندارد.
  • ویزای شینگن اروپا تاثیر مثبت دارد

canada_visa2-turkeythmb

ویزای متخصصان مشاغل کانادا

به کسانی متخصصان مشاغل گفته میشود که دارای تحصیلات، تجربه ی کاری و سایر توانایی هایی که به موفقیت آنها به عنوان ساکنین دائم در کانادا کمک می کند، هستند و نیز تسلط به زبان انگلیسی یا فرانسه دارند.

متقاضیان مهاجرت به روش متخصصان مشاغل باید حداقل 67 امتیاز از 100 امتیاز ممکن را کسب کنند:

 

  • تحصیلات (حداکثر 25 امتیاز)
  • تسلط به زبان انگلیسی و فرانسه (حداکثر 28 امتیاز)
  • تجربه کاری (حداکثر 15 امتیاز)
  • سن (حداکثر 12 امتیاز)
  • داشتن پیشنهاد کاری از شرکت کانادایی (حداکثر 10 امتیاز)
  • انطباق پذیری و سازگاری با محیط جدید (حداکثر 10 امتیاز)

 

 

 

 

ايا نرخ بليط هواپيما مصوب ميباشد؟

کلاس هاي پروازي چيست ؟

ايا نرخ هايي که در برد بالا امده ثابت ميباشد ؟

ايا تجربه و مهارت کانتر بليط تاثيري در کم و کيف بليط دارد؟

پرواز ها چارتري چيست و آپشن آن نيز ارايه مي گردد؟

با ما تماس بگيريد

سالها تجربه و آموزش به ما اين جرأت را داده است که بگوييم , رزرو بليط هواپيما تخصص ماست.
  • رزرو بليط هواپيما  در سرار دنيا با بهترين افرها و پيشنهادات
  • برسی چندین ایرلاین و حالتهای متفاوت برای بهترین نتیجه
  • جوابگوی تماس ها از نه صبح تا 8 شب

تلفن تماس 9 صبح الی 6 بعدازظهر:


021 43 67 40 41

باکمال افتخار منتظر شنیدن صدای شما هستیم
سعادت سیر

برای مسافرت در تابستان برنامه ریزی کرده اید؟

ما برای تعطیلات تابستانی شما عزیزان پیشنهادات خوبی داریم

با کارشناسان مجرب ما تماس بگیرید تا

  • با توجه هدف شما از سفر: تفریحی ، تفریحی خرید ،سیاحتی و…
  • • با توجه به وضعیت شما : خانواده،مجردی ،ماه عسل و…
  • • با توجه به مقدار بودجه شما :لوکس ،کم هزینه ، متوسط و …
  • • با توجه به بازار تورهای تابستانی: افری ،تور های خلوت ،تور های هیجان انگیز و…
  • • و…

بهترین پیشنهادات را از ما بخواهید ، با کمال افتخار در خدمت شما هستیم

تلفن تماس مشاوره تور و فروش بلیط ۶۷ ۴۳ ۶۷ ۴۳ ۰۲۱

آخرین پرسش و پاسخ ها

سید مرتضی رفیعی

من به اتفاق خانواده ام بتعداد حد اقل 8 نفر در ماه مهر یا آبان قصد سفر به استانبول یا آنکارا را داریم چه زمانی بهتر هست برای خرید بلیط که ارزانتر تمام سود .


هستی پولادرکه

سلام وقت بخیر..من یه خوکچه هندی دارم که میخوام ببرم سوئد..ایا ایرلاین ترکیش این امکان و بهم میده که ببرم داخل کابین? چه کارایی باید انجام بدم ممنون میشم کمکم کنین


رضا غلامی در پاسخ می گوید :
سلام دوست عزیز متاسفانه ورود هرگونه حیوانی به داخل کابین ممنوع هست و تنها میتونید با تهیه جعبه یا قفس مناسب به قسمت بار تحویل بدید.
حسینی

سلام من برای تعطیلات نوروز عازم کشور تایلند هستم چون پرواز من با هواپمایی کویتی هستش میخواستم بدونم چون دوست دارم به مالزی و سنگاپور هم سفر کنم من میتوانم از بانکوک به این کشورها برم و مجدادا از فرودگاه بانکوک اینترنشنال به ایران برگردم رفت و برگشت من از طریق فرودگاه bkk هستش ممنونم


sahar در پاسخ می گوید :
جناب حسینی.. با سلام و درود به شما دوست عزیز.. بله مطمئنا میتونین.. در صورتی که برای ورود به مالزی و سنگاپور مشکلی نداشته باشین، میتونین به کمک همکاران ما در سعادت سیر، برنامه سفرتون رو جوری تنظیم کنین که پس از تایلند به مالزی و سنگاپور عازم بشین.. برای راهنمایی های بیشتر با شماره 43674041 تماس بگیرین..
علیرضا

سلام من میخوام برای این تابستون اقدام کنم برای تور پاریس ایا صدور روادید اینا خیلی پیچیدس و ممکنه نشه ؟ و اینکه من اکثر جاها دیدم تور ها نهایت برای پاریس یک هفتس ایا تور یک ماهه هم وجود داره ؟ تشکر


sahar در پاسخ می گوید :
علیرضای عزیز سلام.. برای ویزای اروپا مراحلی هس که باید طی بشه و اگه میخواین تور 1 ماهه برین، باید هماهنگی لازم انجام بشه.. با همکاران من در سعادت سیر تماس بگیرین .. اطلاعات کافی در این زمینه رو در اختیارتون میذارن..
علی فاتحی

بسیار جالب بود..ممنون از مطالب خوبی که قرار میدین


sahar در پاسخ می گوید :
سلام دوست عزیز.. ممنون از شما که ما رو همراهی میکنین.. امیدواریم همچنان بتونیم بهترین اطلاعات رو در سایت (http://ticket365.info/) برای شما فراهم کنیم..
+ پرسش و پاسخ های بیشتر

آخرین نظرات

×

برای مسافرت در تابستان برنامه ریزی کرده اید؟

ما برای تعطیلات تابستان 96 شما عزیزان پیشنهادات خوبی داریم

با کارشناسان مجرب ما تماس بگیرید تا

  • با توجه هدف شما از سفر: تفریحی ، تفریحی خرید ،سیاحتی و…
  • • با توجه به وضعیت شما : خانواده،مجردی ،ماه عسل و…
  • • با توجه به مقدار بودجه شما :لوکس ،کم هزینه ، متوسط و …
  • • با توجه به بازار تورهای تابستانی: افری ،تور های خلوت ،تور های هیجان انگیز و…
  • • و…

بهترین پیشنهادات را از ما بخواهید ، با کمال افتخار در خدمت شما هستیم

تلفن تماس مشاوره تور ۶۷ ۴۳ ۶۷ ۴۳ ۰۲۱

×